Reklama

Reklama

Sherlock

(seriál)
Trailer 8
Krimi / Mysteriózní / Drama
Velká Británie, (2010–2017), 17 h 51 min (Minutáž: 88–90 min)

Předloha:

Arthur Conan Doyle (kniha)

Hrají:

Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Una Stubbs, Louise Brealey, Rupert Graves, Mark Gatiss, Andrew Scott, Amanda Abbington, Jonathan Aris (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(12)

Excentrický detektiv z příběhů Sira Arthura Conana Doyla hledá důkazy v ulicích moderního Londýna. (Netflix)

Diskuze

Ayashiki

Ayashiki (hodnocení, recenze)

Počkať, oprava - teraz som si uvedomila, že podľa toho blogu sa to vlastne dá krásne dátovať :D Tá miniepizóda sa odohráva asi mesiac pred Sherlockovým návratom.

Ayashiki

Ayashiki (hodnocení, recenze)

Myslím že tá miniepizóda sa odohráva nejakých šesť mesiacov pred Sherlockovým návratom, niekedy v dobe keď John stretáva Mary (predpokladám, že ten zvonček na konci bola ona). Preto ešte nemá fúzy, lebo za fúzy je viac-menej zodpovedná Mary. A nebojte, Andersona vysvetlia. Andersona viac než vysvetlia. Andersona... Muhahahahaaaaa ^^ Na tom sa ešte teraz smejem keď si na to spomeniem! Anderson je super :D

Inak Johnov blog dostal poriadny update, ale ten posledný príspevok je... Ňuňuňuuuuu... Smutný :(
A to nové video je super, konečne aj nejaké zábery z iných epizód ako prvej! A spoileroidné moc nie je...

na příspěvěk reagoval mad_ness

Tom_Lachtan

Tom_Lachtan (hodnocení, recenze)

Bluntman

no, knírek a vztah řeší zatím, protože upřímně, co se děje a různých teorií týče, co mohlo být řečeno bylo řečeno už dávno

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

DaViD´82

U miniepizody se dá pouze určit, že se odehrává mezi druhou a třetí sérií, ale jakkoliv blížeji je časově velmi obtížně zařaditelná. Watson bez knírku tak může být chyba v návaznosti, ale taky nemusí, což ani jeden z nás nemůže prozatím napsat s jistotou. Máš pravdu, že nalepením falešného knírku by to šlo vyřešit, jenže se neví, jestli vůbec je co řešit. Já jen doufám, že Sherlock zůstane výborným seriálem, který se nebude přizpůsobovat tvrdému jádru fanoušků, kteří by si přáli důraz na vztah mezi Watsonem a Sherlockem a řeší nepodstatné věci, jako je právě ten knírek.

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan, DaViD´82

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Bluntman

Ehm, Freeman taky nemá (aspoň doufám) placaté chlupaté nohy a přesto je v Hobitovi má; holt nevysvětlitelné filmařské zázraky. Právě proto, že uběhly dva roky ve fikčním světě a že je v trailru (chvíli) měl, tak bych čekal, že ho bude mít již zde, protože to působí, že se to odehrává bezprostředně před 3x01.

na příspěvěk reagoval Bluntman

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Watson nemá knírek, protože ve fikčním světě uplynula nějaká doba (a protože Martin Freeman hraje Bilba Pytlíka v Hobitovi, který ho nemá). Snad se televize a tvůrci nerozhodli poslouchat své fanoušky, protože pak by Sherlock vypadal jako první půlhodina druhých filmových Akt X, kdy se čeká, než se Fox oholí.

na příspěvěk reagoval DaViD´82

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

KevSpa

ok, ale proč jsi pak upřednostnila Man City v novinách před celkovým dojmem? To už bylo naočkování mužem.. na druhou stranu, popravdě to je na zdejší poměry nicméně originální stejně :D

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

jediný člověk na planetě, co si všiml fotky více než nápisu.. a je z csfd. Třikrát hurá .D

na příspěvěk reagoval KevSpa

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

mad_ness

jako, že by v seriálu Sherlock, který nemá nic společného z inteligencí a tajemnými úkazy bylo něco jinýho než sexy věci? Ale prosím tě, nežij v pohádce :)

na příspěvěk reagoval mad_ness

Související novinky

Andrew Scott je nový pan Ripley

Andrew Scott je nový pan Ripley

26.09.2019

Hvězda seriálů Sherlock (Moriarty) a Potvora (sexy kněz) Andrew Scott získal hlavní roli v připravované seriálové adaptaci slavné série knih o známém zloději, podvodníkovi a sériovém vrahovi Tomu… (více)

Drákula od tvůrců Sherlocka našel obsazení

Drákula od tvůrců Sherlocka našel obsazení

29.11.2018

V nové drákulovské minisérii od tvůrců seriálového Sherlocka se v hlavní roli objeví herec Claes Bang (Dívka v pavoučí síti, Most). Třídílnou sérii dělají Steven Moffat a Mark Gatiss pro BBC a… (více)

Febiofest má letos Deneuve i stan na Václaváku

Febiofest má letos Deneuve i stan na Václaváku

11.03.2018

Pětadvacátý ročník Mezinárodního filmového festivalu Praha - Febiofest letos nabízí velmi kvalitní dramaturgii a zajímavé hosty. Tím jistě nevyhledávanějším bude francouzská herečka Catherine Deneuve… (více)

Bond má prvního kandidáta na režii?

Bond má prvního kandidáta na režii?

03.05.2017

Po miliardovém Skyfallu nám bondovská série nabídla Spectre, které se dočkalo horšího přijetí a nevydělalo ani 900 milionů dolarů. Filmová logika v takových případech velí zastavit stroje a zvážit… (více)

Reklama

Reklama