Reklama

Reklama

Reality show, ve které celebrity vaří, pečou či smaží a celkově připravují pro své hosty příjemný večer. Tyto hvězdy soutěží o to, kdo nejlépe zaujme své obecenstvo, a to nejen jídlem, ale také celkovou atmosférou večera či pěkným bydlením. (oficiální text distributora)

Recenze (221)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Freaks vaří aneb jakou úroveň mají v Česku a na Slovensku celebrity. Zvrácený humor vznikající chováním a všední realitou hvězd pobaví každého obyčejného měšťáka. Nadávky na štáb, že se motá v kuchyni v kuchařské show(!) ruku v ruce s rádoby kamarádstvím většiny přítomných jsou už jen třešničkami na odporném dortu politého sladkou polevou. Formát identický s Prostřeno! je sám o sobě docela fajn, ale celebrit verze má úplně jiný rozměr. Přesto to má smysl, odnesete si: 1) Dior a Versace nejsou otázka vkusu, ale peněz, 2) Objímání stromů a nadávky na éčka v jídle jsou jen snahou zakrýt touhu po absintu, 3) Reklama proti plastickým operacím vyjde někdy levněji, než by člověk tušil, 4) Pouze hezké a milé ženy hrozně nudí, 5) Vyměnit sprostou milionářku za sprostou zpěvačku, kterou skoro nikdo nezná může být zábava, 6) "ala Adéla? To jídlo se jmenuje po ní?". Samotný formát není špatný, ale přesto tady všichni hodnotí ne pořad, ale jeho účastníky. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Česká Paris Hilton, vyskákaná pornohvězda, za každou cenu usměvavá moderátorka se svým přihlouplým partnerem, kontroverzní milionářka, nejvděčnější žena pro český bulvár, rádoby cool šedesátnice a téměř negramotná žena z lidu. Tady snad už chybí jen Jirka Pomeje a pes Pluto. Posaďte tuhle vymazlenou skvadru k jednomu stolu a dostanete nudnou celebrity verzi pořadu Prostřeno!. Za hlavní přínos celé věci považují nápravu mého bláhového mínění o významu slova lanýž – díky, mistře Hájku, ode dneška si na ně budu v moři dávat pozor :) ()

Reklama

F.man odpad!

všechny recenze uživatele

Jesus "FUCKING" Christ. Kokain! Peklo českého houhou-buznyzu vylezlo na povrch světa! Útok na lidskou podstatu! Dejte mi lajnu! Rozvrácení státu proti kterému jsou útoky Al-Kaidy trapné výkřiky nespokojenců! Kokain! Doprdele Agáta a melouny! "JEŽISMARIA PROSKLENÝ VÝTAH! " "Co toto je totok?" "Paní to je letadlo!" Frrrk! "Moj manžel, no viete, no s KURVAMI no" Achachachacha. Doprdele. Ale tu MILFku bych mrdal. "Mám velký barák" Neeee nemáš, to má máma hlupko. Tfuj. "Ale ta paní Dolly, ta má na to, že je taková hubená ale prsa." HAF! Těším se na další a další díly! Již nikdy nic jiného! NON STOP KANÁL plný píč, PROSÍM! ()

Antimana 

všechny recenze uživatele

prvý diel s norou mojsejovou! nemôže byť nič lepšie poslať štáb do P..I dokáže len ona s gracióznosťou hodnej "pravej dámy" ach obávam sa že tento diel už nič neprekoná.....no krásny výber celevrit . mne je úplne jasný cieľ tej relácie baviť sa na stupidite, psychických a iných ujmách niektorých jedincov ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

7/7(?) Koeficient WTF dosáhl svého televizního stropu. Tohle nejde ani odmocnit, ani cokoli jiného. A výsledek? Z Bartošové a Hanychové se stávají kamarádky, diváci poznali partnera Belohorcové, Máziková inklinuje k Buster, Mojsejová se rozvádí a pointa vždy počká na Lídu, hlas lidu. Jenom ta česko-slovenská idea je ještě nadutější než u Superstar, protože zde je operováno navíc ještě s populáry německého (bulvárního) rozsahu ;) A 2. série? Předčasně stažená z vysílání? Naprosto bez komentáře, to ať si radši Iveta dál objímá stromy a Dolly předvádí koloušky, ale toto?! Taky už to není běžná šmíra Real TV, ale nějakejch no name chlapců a děvčat. Zlatej První casting. A zase se vracím k alergii na slovenčinu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání pořadu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po druhé epizodě druhé série. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama