Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Klaun Stitches byl pozván na narozeninovou oslavu, kde kvůli skupině dětí a jejich zlomyslným vtípkům nešťastnou náhodou přišel o život. Od nehody uběhlo šest let, a když se oslavenec Tommy rozhodne uspořádat od této doby svou první narozeninovou párty, Stitches vstane z mrtvých, aby se pomstil všem, kteří měli co dočinění s jeho tragickou smrtí. (Spike23)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Oslava desať ročného chlapca je v plnom prúde. V závere párty prichádza zlatý klinec programu - Klaun. Jeho frky však nie sú najoriginálnejšie čím sa stáva pre skupinkou malých spratkov terčom nevyberaných posmeškov. Keď už sa zdá, že to nemôže byť horšie, klaun po nešťastnej zhode náhod, ktorej deti dopomohli, prichádza o život. Po niekoľkých rokoch sa však vracia zo záhrobia, aby sa pomstil všetkým, ktorí sa onoho večierka zúčastnili. Starý taliansky horor v novom šate doplnený o niekoľko štýlových gagov, čierneho humoru ( scéna s mačkou, fúkacia hlava, Sagan vs Velitsovci ). Prvá polovička mi neprišla nijak zaujímavá, no v tej druhej som sa nie len pobavil, ale videl aj niekoľko slušných gore scén. Všetko je to však na priemernej úrovni. S prižmúrením jedného klaunov-ho oka, úroveň troch hviezd. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TENHLE KLAUN NENÍ NA LEGRÁCKY….UŽ NÉ!“...... /// Žil byl jeden klaun. Ftipnej von byl, to jo, takže to mohl bejt dost dobře brácha úchylnýho Santy. K jeho smůle, ale (některý) děti nesdílely jeho smysl pro humor …. KLAUN, KTERÝ NEDOKONČÍ SVOJE VYSTOUPENÍ, NEMŮŽE ODPOČÍVAT V POKOJI! Po pár letech dostává milej Pukavec příležitost dokázat, jestli mu ftip zůstal i po smrti. Barák plnej jeblejch parchantů, co maj (nechtěně) na jeho vystoupení sedadlo v 1. řadě se už nemůže dočkat. … Takovej mix humusu a vražd, co se snaží bejt vtipnej (jé, jako ty!...teda já!). Vobčas se to daří, vobčas míň a kdyby ten film byl jen vo tý ,,praštěný“ půlhoďce, hovno by se stalo. Píčovina pro sběratele hovadin, která může zklamat milovníky napětí. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Protože Alice Cooper. 2.) Protože klauny vidím všude, i když nejsu zhulenej. 3.) Protože na pořádných narozeninách vždycky někdo chcípne! (tý kočky mi bylo fakt líto….(čtyřnohý)) 4.) Thx za titule ,,petrik1“ a ,,rad.mas“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Z celého filmu mě kupodivu nejvíc bavili irští teenageři - i když byli stejně vymaštění jako jejich američtí vrstevníci v tamních vyvražďovačkách, byli mi vesměs sympatičtí. Jinak ale nic zvláštního, průměrná vyvražďovací komedie s přemírou červené šťávy, gumových vnitřností a ostatních obdobných ingrediencí. Klaun byl slabý, takový nedotažený, jakoby bez energie, s nevýrazným ospalým hlasem... I když nemám rád přehnané šaškování a exhibování, od jeho postavy v takovémhle filmu bych ho očekával ba vyžadoval. Taky mi dost vadily digitální efekty, které byly hodně mizerné a které se myslím k podobným nadsázkovým béčkům vůbec nehodí. A místo aby děj ke konci gradoval, zdálo se mi že spíš stagnuje. Líbilo se mi to, pobavil jsem se, ale jen průměrně, z téhle zápletky se dalo myslím vytřískat víc. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela ucházející slasher se zombie-klaunem, tudíž nepřijdete o srandičky typu pejsek z nafouknutých střev nebo umlácenou kočičku. Škoda ale je, že si na tuhle vybíjenou s nápaditým gore musíte počkat dobrou půlku filmu. Ta první totiž poměrně dost nudí. Co je však neodpustitelné, tak je absence koziček a hlavně atmosféry. Tolik humoru je až zbytečnost. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Yeah! Yeah..! Fuck me, clown! Fuck me, clown!“ Laik se diví, coulrofobik hasne. Zhýralý zombie-šašek předvede výkvětu irské mládeže své číslo groteskní pomsty. Pod šapitó osmdesátkových slasherů, s principálem hýřícím nápady a hektolitry krve stříkající z kvítka na klopě. Trošku mi to připomínalo Krustyho, jak si před lidmi bonvivánsky zapálí doutník stodolarovkou a pak ji o samotě za rohem rychle uhasí. Sebevědomé, však vědomé si svých možností. „Everybody Happy?“ ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama