Reklama

Reklama

Ztracená budoucnost

(TV film)
  • USA The Lost Future (více)

Obsahy(1)

Píše se rok 2510, svět zničila apokalypsa. Pro skupinu lidí, kteří přežili, začíná skutečný boj. Obnovené pravěké džungle, lesy, mokřady a pouště zničily všechny stopy po lidské civilizaci. Snaha obnovit lidskou rasu, která by dominovala Zemi, nebude jednoduchá. Brání jim v tom totiž geneticky zmutovaná zvířata i tajemné nemoci. (Filmbox)

(více)

Recenze (71)

Phobia 

všechny recenze uživatele

"Ztracená soudnost" by byl přiléhavější název, ale mám pro Fazolkovic Šóna pochopení, musel být hodně zoufalý. Předpokládám, že mu ti hajzli z castingu unesli dcery a vyhrožovali, že je pošlou domů poštou rozkouskované ve více balíčcích, jestli taťka Boromir nesvolí k účinkování v koprodukční céčkové srajdě "Lost Future". Mr. Bean sice hrál s nasazením tři dny chcíplého čolka, ovšem kdo by se tím trápil - hlavně když byl film zaštítěn poměrně slavným hereckým jménem! Bylo to nebetyčně blbé - od scénáře, přes masky až ke kostýmům, přesto jsem schopná najít i nějaká drobná pozitiva: hudba sice nepasovala, nicméně netrhala uši, exteriéry byly koukatelné, na několika jedincích mužského pohlaví spočinulo mé oko rovněž se zalíbením... a to bude asi tak všechno. Zdejších 33% filmu sedne jak Rathovi tepláky. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Nebol to špatný film, aby to malo len 32%. Niektorý uživatelia su zrejme nedomýšlaví a nepochopili, že ten rok 2012 v názve filmu znamená, kedy evidentne došlo k epidémií, ktorá odštartovala krach ľudstva. V rokoch pred rokom 2012 to bola populárna téma o konci sveta a tak to aj marketingovo využili. Nemusí ísť len o svojvoľne vložený názov komerčnej TV. Ako niekto vie, že to nebolo tak v pláne, ale to vypadlo zo scenára pri točení, alebo to proste neobjasnili vo filme, ale tak to malo byť. Samozrejme dej sa odohráva v roku 2510 omnoho neskôr, kedy ľudia už nevedeli, teda aspoň v tejto oblasti takmer všetci nevedeli čítať a o minulosti vedeli len minimum z rozprávania starej matere. Zrejme niektorí potrebuju po lopate povedať všetko, aby im to dávalo zmysel, ale potom by film trval s objasnením všetkých skutočností minimálne 2 hodiny a bola by to zdĺhava nudná sračka pri ktorej by aj Robocop zhrdzavel skôr ako by to dopozeral. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Budoucnost pana Fazolky se ztrácí přímou úměrou s jeho soudností při výběru rolí. Ještě pár takových a zajisté jej brzy uvidíme v nějakém laciném fekálním pornu. Kdo by to před pár lety řekl, že takový slavný lovec Skurut-Hai tolik poleví ze svých standardů a po pádu Mordoru nebude váhat lovit v Durinském lese "strašlivé mutanty" v podobě kulhajících negrů s ksichtem od mouky! A to v nějaké céčkové náckovské produkci, která patrně neměla týden do čeho píchnout, když si Zimir odskočil na prázdniny do Istanbulu zbitchovat své čtyři manželky. Nádherný komparz mu při tom dělá přeživší skupinka dokonale osvalených, čistých a naondulovaných postapokalyptických Homoerektů, kteří sice hlady živoří v jeskyních na úrovni doby kamenné a když na to přijde, žerou syrové maso, nicméně jejich lesklé, zářící a perfektně upravené vlasy bez lupů nasvědčují tomu, že konec světa přežil kromě nich i nějaký ten vlasový stylista firmy Loreal. Ale to už je jiný příběh, který doufám zůstane jen na hebkém, třívrstvém, neškrábajícím papíře!!! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý nápad utopený v nezajímavé režii a neskutečném castingu. Sledovat nějakou modelku a dva modely zastřižené přesně podle Gillete Mach-3 běhat půl hodiny po lese, to je fakt jen pro otrlé nátury. Jistou zajímavost, nápad i scénář to má, Sean Bean a jeho žena se snaží podávat alespoň trochu uvěřitelné výkony, ale ta tuctovost zpracování a ta školka modelů a modelek to celé sráží do propasti. Hodně, ale skutečně hodně mi to připomnělo italské scifi remaky, třeba 2019: Dopo la caduta New York. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Začiatok je ako pokrivený soundtrack z Gladiátora. Proste si predstavte, že Hansovi Zimmerovi kladivom rozbijete všetky klávesy na klavíri, vytrháte struny a ešte mu narvete harfu do prdele. Takto začína The Lost Future. Nejaký súbor zvukov, ktorý sa snaží podobať historickej hudbe v hrdzavom prevedení. Čo tu robí Sean Bean mi je záhadou. Nemali ho v Game of Thrones tak skoro zabíjať, drblo mu z toho. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama