Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Totálně nudný a tupý teen horor o hnusně digitálních žralocích v jezeře. Už jenom tímhle nastíněním zápletky je myslím každému jasné, že z toho nemůže vzniknout dobrý film. David R. Ellis si to ale zjevně myslel, nebo se možná chtěl pokusit opět natočit rádoby vtipné béčko jako Hadi v letadle. Jenže nevyšlo mu to moc ani tehdy a tentokrát to dopadlo ještě hůř. Postavy jsou totálně nesympatické, režie tragická a humor se jim vytratil už asi někde v námětu. Docela mě překvapuje, že se tahle zrůdnost vůbec dostala do kin, protože scény typu ,,jednoruký černoch jde lovit žraloka" nebo ,,žralok výskokem sežere týpka na skůtru" se většinou vyskytují v "perlách" dvd kalibru. Doufám, že tam už Ellis se svým příštím filmem taky zamíří. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hloupej film o žralocich vypuštěnych do jezera, u ktereho se skupina studentů rozhodnou kalit. Všichni hrajou úplně dokonale své role, jsou strašně věrohodni a vedou úplně jeden skvelej dialog za druhým. Pozor!! Na konci po titulkach je bonus!! Ty parádní herci, co tam hrajou umění totiz i skvěle zpívat!! Na itunes to asi neni, tak to máte aspoň tady. Jak ja si ty jejich smrti užíval..i když byli nic moc. Něco jako vody mají zuby. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

V podstatě všechno špatně. Postavy jsou do jedné nesympatické, kdykoli se mohou chovat jako idioti, nadšeně toho využijí, krvavé scény nestojí díky PG-13 za nic, o chabé animaci žraloků lepší pomlčet a scenáristické perly typu „černoch bez ruky zapálí oheň a naběhne do vody s oštěpem" lze už jen vnímat s úsměvem. Slabý čajíček pro mladší ročníky, kterým připadají Čelisti „příliš mechanické“ a Pirani 3D „příliš o ničem“ (neboť tamní síla pramení z pevného režijního vedení a ochoty vytěžit žánrovou absurditu na kost). Malé bezvýznamné plus za hlášku o tučňácích. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

No co napsat. Asi jen to, že Noc žraloka je v podstatě jeden velkej průser. Už začátek, kdy žralok napadne holku v metrové hloubce a ještě někde v jezeře. To se sice později vysvětlilo, ale pořád na tom nic nemění fakt, že celý scénář je tak na vytření prdele. Když se to aspoň trošku dalo sledovat, když partička dorazila na ostrov doufajíc, že si budou užívat, najednou se objevili dva burani, ze kterých se nakonec vyklubalo, že to oni jsou za těmi žraloky v jezeře a že je dokážou ovládat. To už jsem doufal, že bude co nejdřív konec. Vizuální efekty? Naprostá katastrofa i na malý rozpočet. Ani pořádně nevím, jak to dopadlo, když to ukončili naprosto bez konce. Na druhou stranu ale asi dobře. Na posrání byla taky myšlenka rádoby Čelistí. Takhle kazit a dělat špatnou reklamu dnes už kultovce. Prostě jednoduše řečeno, až na nějaký povedený lekačky a za sexy holky, ztráta času. 30%. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Po rozmyslu musím jít s hodnocením dolů, dvě hvězdy jsou až příliš. Zklamání nad dlouhou nocí krveprolití. Chování žraloka v jistých chvílích nepochopitelné. Jednou je pomalej jak šnek, aby hrdinové mohli uniknout a po druhé je rychlejší pomalu než člun. Herci dialogy a dějem přešlapují vodu. Místy odfláknuté. ( Hodnocení: 2/10 ) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Filmovým jezerem bylo oblíbené louisianské jezero Cross Lake v blízkosti města Shreveport. (Conspi)
  • Šerifův popis Žraloka tygřího (Galeocerdo cuvier), jednoho z nejagresivnějších druhů žraloka vůbec, během scény, v níž potápí svázaného Nicka (Dustin Milligan) do žraločí nádrže, se neshoduje se žraloky umístěnými v nádrži, kterými jsou tzv. Žraloci tygří píseční (Carcharias taurus). Ti se svou průměrnou 3 až 3,5metrovou délkou a tlamou plnou zlověstných zubů vypadají sice zlověstněji, ale nejsou člověku nebezpeční a jsou jedním z nejčastěji chovaných zraloků. (Conspi)
  • Ve skutečnosti by Žralok bílý ve slaném jezeře kvůli koncentraci soli žít nemohl, adaptován je pouze na život v oceánu. (Listeroman)

Reklama

Reklama