Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (588)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

I'm gonna need a bigger…vomit bag! Téměř hodinu a půl trvající plot hole, ve kterém paryby unáší povětrnostní vlivy, ale já nebyl unešen vůbec. Zatímco barovou stoličkou ozbrojený John Heard pochopil, kdy odejít, novodobý Jonáš Ziering vydržel až do konce. Není se co divit, po zkušenostech s čelistmi Tori Spelling už tohle byla brnkačka. Ovšem bacha na šestku..! Apropo, kdo zhlédnul všechny díly má můj bezmezný obdiv, ale zároveň by se měl zamyslet nad svým marnotratným přístupem k času.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

A je to tady. „Máma vždycky říkala, že mě Hollywood zabije“. Asylum opět nezklamalo a i pro rok 2013 si připravilo další žraločí pecku, která připraví nejednomu divákovi „bezesné noci“. Za pomoci SyFy nám naservírovalo další porci céčkové podívané, kterou prostě musíte vidět. Byl jsem rozhodnutý tenhle film rozcupovat na kusy, poté co jsem si přečetl několik informací o ději, ale neudělám to. Tohle byla prostě neskutečná podívaná, která mě doslova posadila do křesla a já od toho nedokázal odtrhnout pohled. Recesní Ferrantova podívaná je prostě tak „bizardní“, že se dá ohodnotit od odpadu až po plný počet bez mrknutí oka. Prostě, pokud to nebudete brát vážně (protože to se snad ani nedá), užijete si pořádnou porci šílené zábavy. A já se vážně bavil. Žraloci padající z nebes, kteří se dokáží schovat i ve vodě po kolena a „řezník“ Steve z 90210 (Ian Ziering) – tohle bylo prostě lepší než kdejaká béčková parodie. Téhle asylácké smršti bych klidně dal z recese i 100%, ale to bych urazil legendární Čelisti a to nehodlám..(více na: http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/sharknado-2013.html ) ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Film mi byl doporučen se slovy, že je to hrozná hovadina. Nicméně, proč se nepřesvědčit, že?! Tak jsem na to koukl. Pustil jsem si to samozřejmě večer, abych se hrozně bál. A že bylo čeho! Digitální žraloci mají potenciál vyděsit i toho nejvášnivějšího hororového fandu. Ďábelské efekty si dovolím úplně opomenout, protože nikdo na světě si nemohl určitě myslet, že by za něco stály. Možná tedy člověka občas lehce rozhodí, že zničená budova vypadá nějak a asi za 27 vteřin úplně jinak. Či další podobné "maličkosti". Proč bych se snažil vší silou nacpat do filmu efekty, které zcela evidentně udělat nezvládnu. Dost si mi líbila třeba scénka s jedoucím autem, které zcela evidentně stálo a byla na něj lita voda. Okna byla samozřejmě absolutně zamlžená, aby někdo náhodou nenabral podezření na něco, co bylo stejně zřejmé - tedy to, že auto stálo. Takových taškařic je snímek plný. Absolutním filmařským vrcholem snímku je závěr, ve kterém hlavní borec neudělá nic menšího, že pozorujíc žraloka, u kterého asi minutu vidí kam letí, v poslední vteřině tedy nastartuje na brnk motorovou pilu a dvoumetrovým skokem mu skočí do tlamy. Člověka asi nepřekvapí, že to samozřejmě frajer přežije, ale asi jen málokdo by čekal, že ze žraloka vyleze i jedna slečna, kterou žralok sežral dříve. Samozřejmě živá a zdravá. Městem v tu dobu poletovaly stovky tisíc žraloků. Tomu se říká náhoda! Opravdu, dlouho jsem neviděl tak krásný, strašidelný a napínavý horor a určitě si nenechám ujít pokračování! ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Pokud existuje nebe, určitě v něm kromě andělíčků lítají i mraky žraloků! A jestli přijdu do pekla? Tam žraloci plavou v kotlích, spolu s potrestanými hříšníky. Říkal to náš pan farář (a drbal se přitom na hřbetní ploutvi). Z oltáře na něj smutně shlížel kladivoun, na hlavě trnovou korunu z rybářských háčků a rozhozené ploutve přibité na kříži. Znáte to, mládež se nám už nemodlí, a to ani k čelistem na nebesích, lidi se bez zábran globálně oteplujou a tím dochází ke změně klimatu. Nakonec přijde trest Boží. Zde tedy trest od Asylum. Z nebe začnou pršet žáby, vlastně žábry. Tornádo vcucne pár tisíc paryb a pak je shodí na hlavu, jak při kobercovém náletu. El Niño - El stupido! Po celou stopáž filmu blbé jak troky (ve kterých samozřejmě taky plavou žraloci), ale neskutečně zábavné – řehtal jsem se jako kůň, resp. mořský koník a spokojeně se tlemil jak debil. V českém jazyce neexistují dostatečně expresivní výrazy pro popis této ultrabrutální parybí kokotiny. Nutno vidět! Natočeno podle skutečné události. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, vzhledem k hodnocení, že dám buď za pět, nebo odpad, ale nakonec se moje filmová nálada ustálila přesně mezi. Hodně ujetá a někdy i dost zábavná broskvovina o tom, že když přijde tornádo, mohou padat z nebe třeba i žraloci. S odkazy na některé jiné filmy a Ianem v hlavní roli, vrchního zabijáka, nemůže být moje dnešní hodnocení vůbec nižší. Nářez! ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Robbie Rist, přestavitel řidiče autobusu, spolupracoval při psaní několika písní obsažených v soundtracku. (sir-dave)
  • Fin (Ian Ziering) říká "Semper Paratus", v překladu "vždy připraven", což je motto Americké pobřežní stráže. (sir-dave)
  • Posledný príspevok herca Coryho Monteitha na sociálnej sieti Twitter pred tým, než zomrel v hotelovej izbe vo Vancouveri na predávkovanie, bol práve o tomto filme. (odmocnina)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama