Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to nebyl Den žraloka, to bychom možná i něco viděli...máme tu tmu, ještě větší tmu a totální tmu. Jo na začátku filmu je světlo a krásný den, abychom mohli koukat na holky v plavkách a bez plavek to je paráda co? Možná pro někoho jo, ale já chtěl horor se žralokama a ne plážovou seznamku, takže když za celej film se mi líbí jedna jediná scéna, kdy si žralok krásně sežere jednoho dacana (všichni ví co myslím, nic jiného tam stejně nebylo k vidění) tak to už o něčem svědčí. Kdyby se ten film alespoň nebral tak vážně, klidně bych hvězdu přidal, ale tady mám pocit, že tvůrci si fakt myslej, že je to hustý...no a ten černoch na lovu žraloka s oštěpem...ach bože to jako fakt? Ale zas ať je jak je, když bylo pár vteřin žraloka vidět, tak vypadal dobře a to mě štve nejvíc mohlo to totiž být fajn. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Měl jsem chvíli chuť tomu napálit plný počet :) Tak úžasná debilita musela být záměrem ! SPOILER : Černoch s ukousnutou rukou stojí s ručně spíchnutou harpunkou a pronáší : Zákony ulice západního Baltimoru, tys mi něco vzal, já teď vezmu něco tobě" a vrhá se do vody ( 1, 5 m hloubka), připlouvá digitálně gumový kladivoun a dojde k velikému převalování ve vodě a kladivoun podléhá.... přiznám se, že jsem se málem posral :) Takhle nádherně debilní scénář, herci, které hravě strčil svým výkonem do kapsy přítomný labrador a digitální turbožraloci se jen tak nevidí. S tím hodnocením si docela nevím rady, tak asi zůstanu u svých standardních dvou hvězd za zábavnou tupost :) ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úvodné technické homage Spielbergovým JAWS újde a je rovnako vydarené. Ale potom, čo sa po typicky vystavanom teeneagerskom klišé dostaví debilná zápletka ( ktorá musela dať fakt zabrať ), tak to ide všetko dolu vodou. David R. Ellis sa predsa len mohol vybrať radšej tou ešte sofistikovanejšou cestičkou a neponúkať nám silou mocou spakruky originálne poňatie. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Po prvním zkouknutí traileru byl pro mě Shark Night jeden z nejočekávanějších hororů roku. S prvními recenzemi mé nadšení klesalo, ale stále jsem se těšil. Musím uznat, že je to opravdu hloupá ptákovina a že z prvního setkání s digitálními, nepřirozenými žraloky jsem měl celkem šok. Ale naštěstí mě film potkal v takové unavené, pohodové náladě, tak jsem jen bezmyšlenkovitě seděl a koukal. Nakonec se mi to celkem líbilo, tyhle teen vyvražďovačky u vody fakt můžu (hambařin a krve teda ale mohli přidat), revenge námět mě zaujal a hlavně jsem si zamiloval to prostředí jezera. 70% ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Co si dokážete představit za hrůzu, když se řekne 3D, teenageři a žralok a certifikát pro rodiny s dětmi, to dostanete. To, že byl tento film původně natočen a promítán ve 3D, připočtěme k současnému marketingovému trendu, jak tahat lidem z kapes víc a víc peněz. Ostatně, na tom nijak vybaveném DVD je stejně film plochý, tedy 2D. Navíc je to film zcela neoriginální, bez napětí, bez nápadu, bez jakékoliv snahy o inovaci – a jednotlivé útoky žraloka jsou podobně drastické jako hon na mamuta v Machovi a Šebestové. Jinak zde máme značně originální a nikde použitou koncepci studentů střední školy, jejichž vymakaná tělíčka ve srovnání s jejich IQ značně vedou. Jedou si zadovádět na jezero, a ono bum ho – zrovna tam řádí smečka hladových žraloků. Mimochodem, první půlhodinu přetočte – nic se v ní neděje, jen se seznámíme s postavami, což je nám platné jak mrtvému zimník. Čímž se dostáváme k absurdnostem scénáře. Například útok žraloka na dívku na mělčině, kdy by žraloka musela půlka koukat ven – pokud nešlo o zcela placatý druh. Nebo chlápkovi žralok ukousne ruku – a ona mu z ní netryská krev, ne ne, on s tímto zraněním doplave (!) na břeh, kde se sice zhroutí, ale večer si vezme oštěp a jde se za záře táboráčku žralokovi pomstít či co. Mimochodem, netušil jsem, že na ukousnutou ruku stačí lékárnička z výletní chatky. Také si nejsem jist, zda žraloci jen tak lezou do sladkovodních jezer, a pokud šlo o jezero slané, kde se vzalo uprostřed pevniny? Také nepochopím, když holka svého chlapce oholí lodním šroubem, že tento nemá nakonec ani škrábnutí. A podobných hloupostí je film plný, přitom se nezdá, že schválně, protože tvůrci něco takového jako nadhled neznají. A když nakonec zjistíme, že do jezera žraloky vypustilo pár chlápků, co se nudilo, řeknete si, a jak tam tu hromadu žraloků do toho jezera dostali? Zkrátka absurdita stíhá absurditu, ale protože se film tváří hrozně vážně, obávám se, že to tvůrci i vážně celé mysleli... ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Filmovým jezerem bylo oblíbené louisianské jezero Cross Lake v blízkosti města Shreveport. (Conspi)
  • Režisér David R. Ellis si přáll vydat film pod názvem Untitled 3D Shark Thriller. (neff)
  • V závěru, kdy Nick (Dustin Milligan) vyskočí z vody na loď, aby zachránil Sáru (Sara Paxton), je jeho tělo i vlasy suché. (Conspi)

Reklama

Reklama