Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Děkuji Universal Channelu, že se rozhodl vysílat Asylovské MEGA pecky. Jen je škoda, že kromě obou MEGA VS. filmů Mega Python vs. Gatoroid a Mega Shark vs. Crocosaurus, zatím nezařadili do vysílání díl, který předchází tomuto souboji. Technicky je tento kousek na stejné úrovni, ale zjistila jsem, že mu cosi chybí. Jakmile film skončil, na programu následovala opět Mega Piranha a já se utvrdila v tom, čím to je. Ani ultra drsná, hezká, avšak nepříjemná agentka Hutchinsonová se nedokáže rovnat se silnou Asylovskou trojkou ve složení Paul Logan, Tiffany a Debbie Gibson:) Tento film je dějově i charakterově velmi jednotvárný a poněkud plytký. Zcela postrádá Asylovskou propracovanost, obsáhlost a efektivnost kolosálního Mega Python vs. Gatoroid:) Hlášky jsou sice opět chrleny jedna za druhou, ale tento souboj žraloka a krokodýla mě jaksi nikterak uspokojit nedokázal:) "Naším úkolem je zničit a zabít pažraloka šavlozubého", "Nezničíte ho." - "Ani s celou palebnou silou armády?" :) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

já sem teda s chutí posílal Asylovky do odpadu,ale u tohodle dílka jsem konečně prozřel ;-) ono je to totiž tak strašně blbé,až je to vlastně geniální.Když vidíte jak moc se ta parta amatéru snaží hrát a tvořit..ehm něco co má být asi jako film :-) a oni to navíc berou smrtelně vážně a dělají to se vším zapálením....až jim prostě ty dvě hvězdičky dám...protože mě opravdu upřímě nerozesmálo tak dlouho nic....jako film u kterého není záměr divákův smích :-D Mega Sharku jeď! Chci Mega Shark vs. Mega Delfín! ()

Reklama

kurcatovium odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo odpad dostává ve spojení s tímhle průjmem zcela nový význam! Crocosaurus je naprosto toporný film, který je snad ještě tragičtější než jeho předchůdce, což už samo o sobě je obdivuhodný výkon. Vše je opět potopeno ošklivými levnými efekty, přítomna zůstává i recyklace stejných záběrů a naprostým vrcholem pak je asi u dvou recyklovaných záběrů jejich zrcadlové převrácení - asi aby divák nepoznal, že je vidí již podruhé (potřetí, ...). Fujtajbl. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Tieto VS-ky sú úžasné v tom, že oproti sebe bojujú dve prerastené zvery, na ktoré je celá armáda so svojím arzenálom krátka. Ak chcete vidieť film, kde na jedného prerasteného žraloka je krátke celé námorníctvo zo svojími jadrovými ponorkami, torpédami a tažkokalibrovými delami lietadlových lodí, a jediné čo naňho platí je gumený čln. Či ak chcete vidieť kde je letectvo bezzubé s riadenými strelami na väčšie jašterice, avšak pár rán z pištolí ju dostane. Nemôžem film len odporučiť. Asylum to opäť dokázal. Opäť vyrukoval s tak absurdným príbehom, tak otrasnými efektami a tak príšernými hercami, aby ostal hodný svojej povesti. Opäť vyrukoval so scénami, ktoré nenechajú jedno oko suché, či jednu bránicu celú. Pre milovníkov badmovies, ako som ja, jedna z povinných jázd. Pozorným divákom a fanúšikom nielenže do oka udrú opakované zábery, ale i zábery použité z predošlých filmov. ()

Vakomlok odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy žasnu, proč se na podobné filmy koukám. Většina trikových scén by se dala věrohodněji zahrát s obrázky vystřiženými z učebnice přírodopisu, herci jsou otřesní, dialogy trapné... Jasný odpad a je škoda, že to s tímhle filmem tvůrci vidí tak vážně a prezentují ho snad i jako horor, protože jako komedie by byl Mega Shark vs. Crocosaurus geniálním počinem. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Po titulkoch nasleduje krátka scéna. (ČSFD)
  • V jednej scéne je žralok označený za druh Carcharodon megalodon. Megalodon však nemá rodové meno Carcharodon, ale Otodus, prípadne Carcharocles. (ČSFD)
  • V priebehu súbojov žraloka a krokodíla sa mnohé zábery opakujú a môžeme si pri nich všimnúť aj mnoho chýb v kontinuite. Napríklad v jednom zábere žralok odpláva od nehybného krokodíla, načo ho hneď po prestrihu drží krokodíl v zuboch za chvostovú plutvu. (ČSFD)

Reklama

Reklama