Reklama

Reklama

Krokodýl: Návrat do krvavé laguny

  • Česko Krokodýl (více)
Trailer

Pete je americký novinář, který píše o cestování. Tentokrát ho jeho práce zavedla do Austrálie, kde se zúčastní vyhlídkové plavby na lodi, při které se budou pozorovat krokodýli. Kate je kapitánka a průvodkyně. Vše jde hladce, ale když už chce Kate otočit loď k návratu, zahlídne jeden z pasažérů vystřelenou světlici. Kate se rozhodla v plavbě pokračovat a najít lidi, kteří světlici vystřelili. Cesta je zavedla do laguny, kde byla potopená loď. Do jejich lodi téměř okamžitě narazil krokodýl a udělal v lodi díru. Kate mohla přistát jen na ostrově uprostřed laguny, jinak by se loď potopila. Jeden z pasažérů si všiml, že je řeka přílivová, což znamená, že s přílivem ostrov zmizí. Kate se snaží sehnat pomoc vysílačkou, ale jediní, kdo dorazí, jsou dva chlapíci, které potkali už při plavbě. Neil má asi Kate rád, ale dobírá si ji. Neil nejprve krouží kolem ostrova, ale i jejich loď krokodýl převrátí a Neilův kamarád je sežrán. Krokodýl do té doby zabil i jednoho z přeživších. Neil navrhuje, že přeplave na břeh a natáhne lano mezi dvěma stromy, ostatní pak přeručkují. Neil to skutečně zvládne, ale pak zpanikaří ostatní a lano pod vahou tří lidí praská. Opět umírá další přeživší a nakonec zemře i Neil. Pete pak přichází s plánem na lovení krokodýla. Kotva od lodi připomíná rybářský háček, takže na ni napíchnou zabitou drůbež, kterou měl Neil v lodi... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (283)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka výletníkov uviazne počas plavby austrálskou divočinou na jednom z menších ostrovčekov. Príliv vody, ktorý by mal čoskoro zaplaviť pevninu, však ani z ďaleka nebude najväčším problémom, ktorí budú musieť vyriešiť, aby túto negatívnu skúsenosť prežili v zdraví. V "skratke". Musím uznať, že toho aligátora tvorcovia zvládli na výbornú! Až mal človek pocit, že sleduje "N.G". Bohužiaľ, tu sa kvalitu snímku zasekla, ako Saganovi prehadzovačka na Tour De France. Z toho údajného množstva krvavých scén som si Ja osobne všimol akurát jednu, lebo verte neverte, dvaja skapú ani si toho nevšimnete, a zvyšné zábery pri mordovačkách taktiež nie sú o nič lepšie. Najviac ma však zarážalo to správanie postáv, ktoré bolo hodné akurát tak ceny "Retarda roku". Bez urážky, ale ten záver tvorcovia hádam ani nemysleli vážne. Ten "one on one" bol tak na smiech, že som len kývol rukou, jak nad cenou za obedné menu v Tatrách. Taktiež mi nedá nespomenúť, ako údajne veľmi rýchlo dôjde k "akcii", pričom oproti jednotke by mal byť rozbeh omnoho rýchlejší. A viete čo? Ani toto nie je pravda. Prvé vzrúšo v tejto nepodarenej "dvojke" príde na scénu až po 48 minútach, kdežto v jednotke po 18. Takže Ja ozaj neviem, kto čo sledoval, ale zrejme prvú polovicu tohto prihlúpleho animal hororu, úplne prespal - 50% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No rozhodně zajímavej hororovej pokus, kterej nemá ani náznaky nějaký béčkovosti a po celou dobu působí napínavě, i když o nějaký opravdu vypjatý atmosféře se zase moc mluvit nedá, ale ve svým hororovým druhu přírodních monster se jedná o velkou kvalitu a velice šikovně zpracovanou, kdy celkem dost viditelně animovanej krokodýl působí po většinu doby realisticky díky kvalitnímu střihu bez snahy ukázat zblízka vnitřnosti turistů. McLean umí ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmových horrorov o vraždiacich, ľudožravých krokodíloch už bolo natočených viacero. No väčšinou sa jedná o hodne podpriemerné snímky. Doposiaľ mi v pamäti utkveli iba dva tituly, ktoré ma zaujali. Jednym z nich je "Jazero", kde si zahral Bill Pullman a druhým juhoafrické "Prvotné zlo - Primeval". Dnes sa ku nim pridal aj austrálsky film "Krokodíl - Návrat do krvavej lagúny". Takže tak som si nateraz skompletizoval moju top trojku krokodílich horrorov. *** ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 9/10/// +Sam Worthington na sebe strhne pozornost (i když jen krátce:D), hraje tady nenápadně Mia Wasikowska (jednou až se proslaví, tak toho člověk ještě víc docení), nádherné prostředí, kamera, první třetina -potom to jde do kytek, postavy se chovají tupě, překážky jsou směšné, ta poslední třetina je, jak to jen říct, jakoby nevěděli co dál vymyslet a jak to zakončit, jo a taky si myslím, že to mohla být daleko větší jatka/// Tak si to řekněme na rovinu. Na tohle jsem se těšil jako krokodýl na klokana. Ať už to mělo být kvůli hercům, poutavému plakátu nebo béčkovému příběhu. Někdy prostě takové békoviny žeru. Hlavní predátor na tom je podobně, taky to žere. Navíc je to film Made In "protinožci", takže konečně nějaká změna od těch amerických "hele zmutovaný komár útočí" Takže docela dobrý a příště to možná bude ještě lepší./// Celkem 68%/// ()

petero 

všechny recenze uživatele

ROGUE nie je tuctový horor s krokodílom a s pomedzi minuloročných prerastených LAKE PLACID 2 a PRIMEVAL tento rozhodne stojí za to (ale na maličký tiež austrálsky BLACK WATER predsa len nemá). Konečne si tvorcovia uvedomili, že čím väčší – tým menej mrštnejší, takže tento má na suchu sakra problém. Zábery krásnej austrálskej prírody a pokojná výletná plavba navodia to správne napätie, ktoré však opadne s prvým útokom a následným sa handrkovaním ľudí medzi sebou a sklamane som skoro rezignoval, ale našťastie posledná 20minutovka odohrávajúce sa v krokodílom brlohu a boj o jeho korisť je to, kvôli čomu sa tento film oplatí vidieť. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Scény v krokodýlím doupěti se natáčely tři týdny. (Cheeker)
  • Radha Mitchell byla první volbou režiséra Grega Mcleana do role Kate. (Cheeker)
  • Mia Wasikowska si během jednoho dne natáčení přivodila úpal. (Cheeker)

Reklama

Reklama