Co má po dvaceti pěti letech dobrého manželství Darcy dělat, jestliže se jí najednou odhalí temné tajemství jejího manžela? (AMC Czech)

Trailer

64B

Nevím co napsat. Film na začátku šlape pěkně, až moc poklidně. A když dojde ke zvratu, tak se vše vrátí do zajetých kolejí. Což samozřejmě filmu víc než škodí, dělá to z něj nudu. Až když se začnou rochnit pod schody v chodbě, tak to začíná být zajímavější. Konec vůbec komentovat nebudu. Ten starý dědula byl zbytečnost, do filmu nevnesl vůbec nic. Čili prostě nic moc a film nedoporučuju. ()

J.Mayen

Už od začátku je film docela pruhlednej, divák dokáže odhadnout kam film povede a co se bude dít. Nevýhodou firmu jeho délka které je naprosto uměle natažená až 40% filmu se opravdu nic neděje. Hlavní herečka mi nebyla moc sympatická zejména ze začátku, nevím kam ten její chlap dal oči ale mohli vybrat alespoň malinko hezčí dámu.Je to jedna z těch slabších Neli velmi slabých zfilmování Kingových předloh, myslím že tohle si Stephen King nezasloužil ()

S.Quentin QUALE

TV film jak vyšitej, kterej pásne akorát tak na středeční večer na TV Nova. Povídku Kinga jsem nečetl, ale ten příběh je těžce průměrnej, takže když na to vletí topornej režisér s partou nesympatických herců, nemůže z toho vzniknout ani průměrný hodnocení. Netrpěl jsem, ale výsledkem jest totálně neškodnej thriller. 40% ()

kaylin

Nějaký snímek podle knihy nebo povídky Stephena Kinga už jsem nějakou dobu neviděl, a tak jsem docela rád, že jsem se k novému dostal. "A Good Marriage" je snímek, který má skvělé východisko, ale který je nakonec velmi prázdný. Nedokáže se správně vygradovat a závěr vyznívá strašně do ztracena. Je to škoda, protože myšlenka s vrahem v rodině není špatná, i když takový Kuklinski by mohl mluvit, kdyby tedy ještě žil. ()

Vabr

Povídku jsem četl a musím uznat, že je to hodně stejné (až na jednu tu vraždu). Ta byla horší než v knížce - až moc rychlá a docela nepovšimnutelná. Povídka mi přišla tak na 5,5 bodů z 10, ale čekal jsem, že to bude takové. Celý film se koukáte na něco úplně obyčejného, normálního a bez zvratů, takže opravdu nečekejte horor. Jako povídka to bylo fajn, ale jako film jsem čekal takové hodnocení. Režisér vsázel podle mě na jednoduchou jistotu a může být spokojen s výsledkem. Jednu dávám, protože jsem u filmu usnua k tomu mě to nezajímalo. Jak jsem říkal, ta povídka byla fajn, ale čekal jsem, že tohle bude mnohem horší, ale ne že by to bylo nějak hrozně zvládnuté. Jen mě to jako film už vůbec nezajímalo. Horor toto vůbec není, takže kdyby s tím někdo nepočítal, tak teď to ví. VYHODNOCENÍ: A BAD MARRIAGE >:D ()

• Detektiv Ramsey (Stephen Lang) ve filmu tvrdí, že by jistého zločince poslal do Shawshanku. Shawshank je věznice z jiné povídky Stephena Kinga "Rita Hayworthová a vykoupení z věznice Shawshank." (ČSFD)
  • Novela Stephena Kinga, která posloužila jako předloha k tomuto filmu, je součástí sbírky "Full Dark, No Stars" z roku 2010. (Glowski)