Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Ten recitující Australopiték si prostě nedá pokoj! Už mu nestačí jen vyřvávat po ghetu "gagsta nigga bitcha mothafucka", on chce hrát ve filmech, ačkoliv by mu slušelo daleko více, kdyby v nějakém resortu v Malibu shazoval turistům z palem kokosy! No, filmech... Tento výraz je možná v daném kontextu trochu nadnesený. Nedochází mu bohužel, že pravděpodobnost toho, že z něj někdy bude herec je zhruba stejná, jako že dokončí povinnou školní docházku! Mimořádně odpudivý týpek s konstantním výrazem dawna po zásahu elektrickým proudem však na to nedbá a veškeré své vypřednášené úspory sveřepě vráží do céčkových sraček, ve kterých může rapovým krokem znuděného slona chodit po place, tvářit se hustě retardovaně a s kadencí svých básní trousit dementní dialogy. Problém pro konzumního diváka však nastává v momentě, kdy se v té stoce objeví velký Brús! To se mu po hodině a půl čirého utrpení vyrojí v hlavě spousta spekulací, jestli mu Curtis tak dlouho vyhrožoval smrtí nebo přátele z gangu zmlátili před školou rezervního taťku Kušnera, narvali do černého Hummeru Rumovou Glen a Tullamore Dew a dcerušky vydali až poté, co si Wiliš odtrpěl svůj part. Ať je tomu jak chce, měl by Brús rychle Tvrdě umřít, protože po tomhle začíná být těžce Postradatelný! ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Jediným důvodem, proč jsem se na tenhle film podíval byl Bruce Willis, jelikož jeho jako herce prostě můžu, i teď, kdy už nejede ty TOP filmy jako Die Hard, Armageddon, Sixth Sense a jiné. Nakonec se však ukázalo, že ve filmu je těch známých herců více, a skoro to vypadalo, že by to mohlo být fajn. Opak se ale stal pravdou, a nedostaneme nic jiného než docela nudnout rádoby akční podívanou, ve které bychom světlých stránek napočítali na prstu jedné ruky, a ještě by nám některé prsty zůstaly. Jako plus tady vidím jedině herce, a vcelku povedenou hudbu a krátký čas - nevím, jak bych to vydržel, kdyby to bylo delší. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zábavný a skrz na skrz průměrný film, jehož tvůrci si dávali velký pozor, aby náhou nebyli moc originální. Obsazení to má ale slušný a ani ten 50 Cent mě nějak neštval. I když je pravda, že žádnej Pacino to teda není. Jinak některé zajímavější věci, jako např. vztah postavy R. Phillippa a jeho táty tu nemají moc prostoru. To bohužel znamená, že jako vždy dobrej James Remar, se na plátně příliš neohřeje. Nevím jak bych se tvářil v kině, ale večer v telce se dá tenhle filmík v pohodě dát, je řemeslně kompetentní, dobře obsazenej, v ničem nepřekvapí a za hodinu člověk neví, že ho viděl. Obávám se, že soudruhům z Hollywoodu ani o víc nešlo. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film ktorý príbehovo hlavne ku koncu trocha pokrivkáva. Pár gangsterských hlášok z filmu Tarantinovku neurobí, ale kto to občas neskúsi, ten nemôže uspieť. Na druhú stranu by si asi mali lepšie vybrať predstaviteľov. Najväčšiu zábavu predstavuje pár Bruceových Willisových štekov, skvelý mäsiar a Coutureovo hranie s pištoľkami. Inak je to štandardný priemer, ktorý ma síce neurazil, ale keby som ho nevidel, tak by to kurz dolára v Amerike pravdepodobne neovplyvnilo. Veľmi hladký priebeh, žiadny nečakaný zádrhel, veľmi jednoduchý záver. Na akčňák až veľmi bez krvi. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Velice nudná béčková podivaná, ke který mě přived vlastně jen Bruce Willis a Ryan Phillippe ve výčtu herců. Příběh nic moc, hlášky žádný. Akce sice byla, ale scházel jí větší šmrnc, na čemž se asi nemálo podílel nepříliš vysokej rozpočet. Alespoň, že mě tvůrci netrápili nesnesitelně dlouhou stopáží. 50 Cent by se měl soustředit jenom na rapování (popř. si najít jinou kreativní činnost), protože rapuje rozhodně líp, než hraje. Druhá hvězda putuju převážně za roli Bruce Willise alias velkýho šéfa. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama