Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (412)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Moje fascinace pokleslými žánry byla bohužel ukojena jen zčásti. Vcelku zábavné a sympatické postavy, příjemně mozkovýplachová hudba, vlastně příjemně mozkovýplachový i celý scénář, několik povedených scén a gagů, spousty více či méně vtipných bonusů na závěr, a hlavní hvězda filmu - povislý Hajzlhóf - řádí jako neřízená střela a srší cynickou sebeironií, hodně mě bavil... Ale to hlavní, to, o čem tenhle film měl být, o čem sliboval být, se jaksi nekonalo. Nebo někoho z vás snad uspokojilo ono ubohoučké finále v bazénku s pár mrtvolkami a s triky za pár šlupek? Sakra ten aquapark měl být na břehu jezera a ve vodě tisíce lidí, tohle fakt nemělo šťávu ani grády. A evidentně ani velký rozpočet. Sharknada strkají Piraně hravě do kapsy! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ako čo je moc je moc. Nečakal som nič svetoborné, ale táto zlátanina prekonala všetko čo sa prekonať dalo. V tomto filme nič filmového nehľadajte, ide o zmes nelogicky pospájaných obrázkov, prifarbené 2 tonami nudy a neskutočného zúfalstva. Tých 83 min. som radšej mohol preležať na gauči a počítať muchy na plafóne, bola by to zmysluplnejšia činnosť ako pozerať túto somarinu. Jednú hviezdičku som dal Hasselhoffovi za to, že si dokázal sám zo seba urobiť srandu. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $376,512Tržby Celosvetovo $8,493,728Tržby za predaj DVD v USA $412,622 //počet predaných kusov ║ jednoduché béčko ako hrom, ktoré až moc na silu chce byť zábavné, Hasselhoff újde pobaví, pokračovanie ktoré chce dokázať že má na viac nahoty než predchodca, že sa nebojí krvi, či farbiva, ale o nejaké napätie či atmosféru to ani neškrkne /20%/ ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příliš velký rozdíl mezi jedničkou a dvojkou nevidím, a tak by se oba filmy klidně daly spojit v jeden celek. Vlastně je tu více nahoty, melounů a krve, což se dalo očekávat. V závěru létají i hlavy nejen dospělácké. Fekální humor se naštěstí zastavil na snesitelné hranici. Jako bonus - vtipné závěrečné titulky. Pobavila nejen výbušná scéna v rákosí na začátku, ale i dodávka, molo a samozřejmě závěrečné maso. Jedna z vnadných děveček měla v jistém okamžiku melouny tři, což připomnělo kultovní Total Recal. A scéna ve vaně? Odkaz na Slimáka i na Freddyho...fajnové. A protože jde o komedii, řekl bych až parodii, je zbytečné vyčítat jakékoliv nelogičnosti. ,,Ty malej zrzavej blbečku..." ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Filé a film-salát bramborový, piraňa u telky v křesle si hoví. Na souš když vylezla, do 3D dolezla, boty si koupila, zkrátka ženská... hýřivá, hubatá, suchozemská." Moje duše ekologa a militantního ochránce přírody pláče. Dvě kikiny v bikinách mou nebohou rybičku, půlmetrovou piraničku, rozmlátily naplacato, placatým kamenem. Potvory jedny! To mě natolik rozrušilo, že jsem filé, připravené k obalování ve strouhance, omylem začal naklepávat paličkou. Ale moje chyba, nemám u vaření čumět na film. Čili oběd v prdeli, piraňa zakousnutá tamtéž (při ošukávání trysky ve vířivce) a jen průměrný zážitek při návštěvě zubatého a hanbatého topless aquaparku. Sice velké stádo koziček, popásaných vrásčitě kozatým starým kozlem (autogram od Fishhunter Hasselhofa mám, podepsal se mi na... harpunu), plus kvalitní gore, nahoře i dole - tam zejména, viz scéna aka  Zubatá pipinka, ale celkově jen kupa vršených gagů a vtípků, sympatická a aromatická asi jako hromada rybích vnitřností. Nicméně, když je hlad... zasytí i pobaví. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 11. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v Arizone, tak celé filmovanie prebiehalo v americkom štáte Severná Karolína. (MikaelSVK)
  • David Hasselhoff si domů z natáčí odvezl živou piraňu. (StrYke)

Reklama

Reklama