Reklama

Reklama

VOD (1)

Chytré a intimní drama představuje Chrise Pinea coby ukecaného prodavače Sama, kterému je něco přes dvacet a jehož svět se zhroutil ve chvíli, kdy se dozvěděl, že jeho otec náhle zemřel. Proti své vůli se musí vypravit domů, dát do pořádku otcův majetek a znovu navázat kontakt se svou odcizenou rodinou. V procesu plnění otcovy poslední vůle odhalí Sam šokující tajemství, které obrátí jeho svět vzhůru nohama: má třicetiletou sestru, o které nikdy neslyšel (Elizabeth Banksová). Jak se vyvíjí jejich vztah, je Sam nucen přehodnotit vše, co si myslel, že ví o své rodině - včetně svých vlastních životních rozhodnutí. (HBO Europe)

(více)

Videa (22)

Trailer

Recenze (142)

mark9th 

všechny recenze uživatele

Taky lepsi priemer. Malo to velmi blizko toho, ze to sklzne do priecinku ''nudnych'' filmov, ale na poslednu chvilu (presnejsie ''last 30 minutes'' ) ma to dokazalo dostatocne zaujat. A hoci som ocakaval trosku iny happy end, nakoniec som bol radsej za to realnejsie ukoncenie. Banks a Pine boli v pohode, Pfeiffer ma nezaujala, ale rola Olivie Wilde mi vylozene prisla ako nutna, len aby sa to neskoncilo troooosku inak :) . 60% ()

sNeDy 

všechny recenze uživatele

Vztahovka. Nic víc, nic míň. Většinu času s nadhledem (kterému dáváme bye-bye v závěrečných minutách), koukatelnými herci a pěknou kamerou, navíc ozvláštněním v podobě ústřední dvojice, kdy tu primárně nejde o dívku a chlapce, ale o brašuleho se švestr. Dějiny filmařiny se nepřepisují, ale mozkové buňky to po milionech nezabíjí. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Jako film hodně v pohodě,sice už docela omšelý téma ,ale co v současný době neni.70%.P.S.Naprosto mě uchvátila ta obrovská sbírka vinylů,i s označenejma přihrádkama podle stylů.Tomu říkám láska k hudbě,to je přesně to,proč lidi hudbu dřív POSLOUCHALI!!!!.A ne jako vyplnění mrtvejch chvil v dopravních prostředcích s nacpanejma kapsama různejma elektro mašinkama,v autě se staženejma okýnkama jako trotl .Navíc ne celý desky,ale zpatlaniny blbejch písniček.Je to na hovno,ovádi,s tim jděte do prdele. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

V podstatě průměr. Neurazí, ale ani nenadchne. Celé to v podstatě stojí a padá s výkonem Elizabeth Banks, které bychom ale spíše věřili, že než sestra, je spíše otcova milenka. Role maminky a přítelkyně jsou zde jen do počtu, mají kažád jen jednu zajímavou scénu, a zvláště u Olivie Wilde je to škoda, herecký potenciál má. Nejhorší je Chris Pine, který z plátna nesleze, a o to víc je vidět, jak neumí hrát, jen přehrávat, a hodil by se spíše do seriálu Beverly Hills 90210, než do dramatického příběhu. V podstatě jej svým necharismatem a neherectvím kazí, nedokáže své postavě dodat nic navíc. Přitom postava namyšleného kluka, který se bojí vlastní rodiny a vztahů, šla zahrát (a scenáristicky rozvést) daleko víc. Zamrzí konec, který je sice dojemný, ale nic neřeší. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak to sa podarilo! Z jednoduchého klišé príbehu sa podarilo spraviť nadpriemerný film. Už od začiatku bolo jasné akým smerom sa to bude všetko vyvíjať, ale napriek tomu celkové spracovanie zanechalo vo mne veľmi príjemný pocit - dokonca by som povedal, že ma to aj dojalo. Tie vzťahy medzi postavami vo filme boli poriadne vypäté - zahalené tajomstvom, avšak pravda musela skôr či neskôr vyplávať na povrch. Spočiatku sa s ňou ťažko zmierovalo, ale skôr všetkému uškodili tie ďalekosiahle tajomstvá v oboch vetvách rodiny. Napokon som bol teda z toho prekvapený, aj keď mi nešlo do hlavy ako by Frankie dokázala tak zdatne odolávať Samovi (teda v čase, keď ešte nevedela, že je to jej brat). Veď pre slobodnú mamičku musí byť nesmierna vzpruha keď sa v jej živote objaví muž (ešte k tomu taký sympaťák ako je Chris Pine), ktorý sa "obetovo" zaujíma nielen o ňu ale aj o jej syna... Vlastne to mi prišlo na tom celom príbehu najzvláštnejšie. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Hilary Swank četla scénář a projevila zájem o hlavní roli, nakonec ale z projektu odstoupila. Další kandidátkou byla Amy Adams, dala však přednost své rodině. Roli pak mohla ztvárnit i Rachel McAdams. (Freshoun)

Související novinky

Další Star Trek míří do vesmíru

Další Star Trek míří do vesmíru

30.06.2014

Scenáristické duo Alex Kurtzman a Roberto Orci, které sepsalo třeba Transformers, Abramsův Star Trek nebo Amazing Spider-Mana 2, se vydává na režijní dráhu. Ne však pohromadě, každý z pánů dostal… (více)

Reklama

Reklama