Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

standsiller 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s prvým dielom u mňa išlo o veľké sklamanie. Treťotriedne prevedenie bojového filmu, po ktorom som narozdiel od prvého dielu ani náhodou nemal chuť zobrať do rúk kovové náradie a vyšťaviť sa v posilňovni. Herecké osadenstvo taktiež nebola zrovna skupina ľudí, na ktorú som sa mal chuť pozerať. Nízky, nesympatický trtko , ktorý si zahral vo filme "borca". Jednu hviezdičku dávam len z úcty pred prvým dielom a kvôli sympatickej herečke . ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jednička byla oproti tomuhle hluboké psychologické drama se sofistikovanou romantickou zápletkou, ale to neznamená, že by dvojka, i přes svou ukázkovou blbost, nebyla zábavná. Starali se o to zejména herci, kteří byli tak dřevění, že tomu bylo občas těžké uvěřit. Na druhou stranu když došlo na rozdávání ran, tak to byla takřka plnohodnotná bojová prča a je jen škoda, že toho bitkování nebylo víc, protože děj se, z pro mě nepochopitelných důvodů, věnoval víc než půl stopáže tréninku a ten zase tak zabavit nedokázal. 55% ()

Reklama

S.Quentin QUALE odpad!

všechny recenze uživatele

Omylem jsem si pustil dvojku v domnění jedničky, no od začátku jsem nevěřil vlastním očím. Jedna velká, odporná a trapná póza dělající ostudu MMA, reps. UFC, které miluju a na které mi nikdo takto srát nebude. Špatná parodie na tohle a jeden z nejsilnějších odpadů, který jsem kdy čemukoliv dal. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se bál, ale nakonec jsem byl velice spokojen. Podle mého více než solidní fighterská akce. Michael Jai White má formu jako bejk. Scéna kdy vyřídí policajty je úplně k sežrání. Zapasy z arény jsou taky velice dobře udělaný. Hlavní prim hraje to, že tyhle pánové se prát umí. Bavilo mě to, sice to není tak dobrý jako Neporazitelný II a III, ale je to na dobré cestě. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Pomerne dobré hodnotenie na to o akú predvídateľnú, klišovitú a poriadne nezmyselnú zhovadilosť bez akýchkoľvek výnimočných súbojov sa jednalo. A aby sa hlavným "bad-guyom", ktorý navyše skončil v beatdowne ako druhý medzi všetkými pravdepodobne dlho trénovanými bojovníkmi, stal "černovlasý Kurt Cobain", ktorý pred spoznaním Casea neovládal žiadne bojové umenie. Hmm, tak trochu od veci. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Uvaďeč a DJ na Beatdownu je Eddie Bravo, mistr brazilského jiu-jitsu. Má i vlastní klub, kde vyučuje jiu-jitsu, jmenuje se Legends. (Rohata krysa)
  • Herec Todd Duffee, který ve filmu ztvárnil Tima Newhouse, je držitelem nejrychlejšího knockoutu v bojovém sportu UFC. Rekord připomíná scéna, kdy v Beatdownu jediným kopem pošle svého protivníka k zemi. (Mr.Hudson)
  • Lyoto Machida, se kterým Case (Michael Jai White) trénuje, vyhrál v roce 2009 divizi ve váze Light-heavyweight pod organizací UFC. (JardaBauer)

Reklama

Reklama