Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent CIA odhalí tajemství, která by mohla agenturu úplně zničit. Bývalý kolega, co nejspíš zešílel, pak vypíše odměnu na jeho hlavu a nahání ho po celém světě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (727)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když je v Praze abnormální hic, tramvaj s Rájnem jede do Bohnic.. Stokrát omleté téma agenta na odstřel, které končí výřadem myslivců, co po něm šli, lokace se střídají jak partneři Agáty Hanychové (telemagnátovi Jardovi od srdce přeji, ať to zlé prokletí zlomí) a tolik předem velebená akce se ztrácí v kouři, tmě a kuželech světla a vyjma opulentnosti pražského povstání nabízí jen lehký nadstandard bulharské produkce Stevena Seagala. Ještěže se Captain Pornmoustache se štítem arogance a vizáží Pepy Nedorosta z Bony a klid alespoň trochu postará o faktor zábavy, protože Chewing Gumsling se zdá mimo a bez Driveu (apropo, fajn narážka na jeho budoucí roli: „Extra ten million to the first guy to put a bullet in this Ken Dollˈs brain!“). Nevím, jak vám, ale mně se zdá, že ze streamovacích kanálů dlouhodobě vytéká podivná látka. Nejsou to přímo sračky, spíš taková beztvará, šedivá hmota.. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Willy Fog by Ryanovi mohl tak leda dělat kufr, protože ten byl kromě mojí ložnice za ty dvě hodiny snad všude... Přes všechnu snahu dosáhnout maximálního efektu je pro mě ovšem Gray Man na stejný úrovni jako konstatování Billyho Boba, že v Praze žijou tři miliony lidí. Ty vole, tři miliony Pražáků, no to už by vážně bylo trochu moc... ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale další velká produkce Netflixu, ze které zkrátka to srdíčko nejde cítit. Luxusní herecké osazenstvo bych tím pádem řekl že je zcela nevyužité, protože zajímavě zde hraje jen Chris Evans. Ryan Gosling rozhodně není a nikdy nebyl akčním hercem. Sledovat jej tedy v roli, kterou dokonale zvládli Craig, Cruise nebo Damon = špatný zážitek. Russovci uměli skvěle ukočírovat Marvelkovky, ale v The Gray Manovi naprosto selhali. Úplně zbytečný film. PS: s navíc hodně hnusnými triky, které jakoby vypadly z nějaké novější Seagalovky. Ty výbuchy, prostě vypadají strašně. 50% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dejovo síce slaboduché, no akciou sa tu trozhodne nešetrí. Ryan Gosling bol síce ako terminátor, nie a nie ho trafiť, ale pokiaľ hľadáte niečo na efekt a nenáročný relax pri telke plnej akcie, súbojov a strielačiek, tak smelo do toho. Aj keď Rambo je proti tomu šuvix. Čisto chlapská záležitosť k pol litri whisky. Na konci vám možno ukápne aj nejaká tá slzička :). Priemer. 60/100 ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Velkorozpočtový akční lízátko se solidní atmosférou (N.W. Refn by se nestyděl), pár výborných míst X mělo to na víc, jenže já jsem prostě Team Gosling potažmo Evans v namyšlený záporácký Knives Out poloze, plus speciální význam díky pražským lokacím. Vychází to 7/10, víc krvák by vyloženě prospěl. V pohodě "filmařina podle algoritmů" :) ♪♫ ()

Galerie (103)

Zajímavosti (27)

  • Pro účely natáčení filmu v Praze nechali filmaři postavit tramvaj, která byla vyrobena z kusů tramvají 14T, které byly poškozeny při dopravních nehodách. Díky velkému přizpůsobení jí například chybělo spojení s trolejemi nebo neměla zadní část. Tyto kusy byly ovšem pouze pronajaté, po skončení natáčení byly opět vráceny Dopravnímu podniku hl. m. Prahy. (SONY_)
  • Zámek, který je podle filmu v Chorvatsku, je ve skutečnosti zámek Chantilly ve Francii. (mnx)
  • Ve filmu můžeme vidět scénu, kdy Šestka (Ryan Gosling) vezme z opasku policisty granát. Běžný český policista takové vybavení opravdu nenosí. (UncleMorty)

Související novinky

Bratři Russoové se nejspíš vrací k režii Avengers

Bratři Russoové se nejspíš vrací k režii Avengers

19.07.2024

Když si s bráškou zrežírujete jedny z nejúspěšnějších filmů v historii kinematografie, odchází se jen velmi těžko. Bratři Anthony a Joe Russo to nicméně zkusili a po režii veleúspěšných hitů Avengers… (více)

Nový Svatý se hýbe kupředu

Nový Svatý se hýbe kupředu

23.11.2023

Studio Paramount Pictures se už řadu let chystá oživit jednu ze svých polozapomenutých franšíz, ale až nyní se zdá, že chystaný projekt začíná dostávat reálné obrysy. V přípravách je totiž akční… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

04.11.2022

Jako by těch bizarních filmových zpráv nebylo v poslední době dost, přišli nyní tvůrci dvou posledních Avengers filmů a taky snímku The Gray Man na Netflixu Anthony a Joe Russo s odhalením, že jejich… (více)

Reklama

Reklama