Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent CIA odhalí tajemství, která by mohla agenturu úplně zničit. Bývalý kolega, co nejspíš zešílel, pak vypíše odměnu na jeho hlavu a nahání ho po celém světě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (725)

Hild 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu jde strašně vidět, že všichni zúčastnění si natáčení náramně užívali, upřímně si nemyslím, že Russoovci měli s filmem větší ambice, než natočit zábavnou akční jednohubku a jako taková film docela funguje. Vůbec mi to nevadilo, děj je strašně jednoduchý, ale akční scéna střídá další a lokace se taky mění jak na běžícím pásu, takže film má fajn tempo a rychle vám uteče. Ovšem film naprosto selhává v momentech, kdy se snaží o nějakou osudovost. Jelikož si zde nedali žádnou práci s budováním postav, tak během vážnějších scén je vám to vlastně úplně jedno, o postavy se nebojíte a celé je to takové prázdné. A nedokážu pochopit, jak film za 200 miliónů může mít místy tak hnusné CGI (co to bylo ta scéna s letadlem?), ale jinak některé akční scény mají fajn nápady (honičku v Praze si jistě užije každý) a jak jsem psala, na páteční večer naprosto neškodný film. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Co taky čekat od Netflusu než neomarxistickou rychlomrdku nebo retardovanou rychlomrdku, že! Po velkohubém PR (Public Retardation) jsem se těšil na originální, temný špionážní napínač a dostal OPĚT Rudé varování, tedy klišovitou, sterilní, nenápaditou a tisíckrát omletou pičoidní blamáž, navozující stejný pocit, jako když se napajcujete dvěma viagrami, načež vám figurantka oznámí, že má krámy a bolí ji hlava. Čili po něčem takovém nezbývá, než rychle stahovat předkožku nebo jiný film, abyste alespoň trochu eliminovali ty přetlaky. Blamáž, kterou sice tentokrát namísto gumových primadon osadili opravdovými a sympatickými herci, ty však ihned dokonale vymazali přitrouble vyčpělým dějem, zcela nevhodnými kokotmediálními vsuvkami pro mentálně zaostávající smíšky, degenerativními instakudrlinami, levně, neumětelsky až hnusně natočenými souboji, a především odporným a chaotickým digitálním mrdníkem v akčních scénách, uplácaným pravděpodobně scénickou uklízečkou v demoverzi Sony Vegas 1999. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

The Gray Man? Spíš The Gray Movie. Hvězdně obsazené akční béčko za 200 mega, které na tom ale opravdu nejsou (dostatečně) vidět. Nelze tomu upřít svižné tempo a Evansova solidního psychouše, jinak ale žádné terno. V podstatě je to jen další neoriginální přímočará naháněčka, která by moc chtěla být startem nové série v duchu Jasona Bournea, Jamese Bonda, M:I nebo Johna Wicka, na to ale filmu chybí vlastní ksicht a více v detailech vymazlené akce (nejlepší je finální fight). A bohužel taky zajímavější hrdina, který by nepůsobil jen jako nenápaditý odvar mnoha svých předchůdců. Gosling navíc skoro celý film odehraje s jedním (znuděným) výrazem ve tváři. Není to sice tak nanicovaté jako Red Notice, na “televizní” blockbuster roku je to ale furt málo. Pokračování/m se nebráním, ale obejdu se bez něj/nich. 55 % ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dejovo síce slaboduché, no akciou sa tu trozhodne nešetrí. Ryan Gosling bol síce ako terminátor, nie a nie ho trafiť, ale pokiaľ hľadáte niečo na efekt a nenáročný relax pri telke plnej akcie, súbojov a strielačiek, tak smelo do toho. Aj keď Rambo je proti tomu šuvix. Čisto chlapská záležitosť k pol litri whisky. Na konci vám možno ukápne aj nejaká tá slzička :). Priemer. 60/100 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Šestka je divný jméno. Sedmička už je zabraná! Hodně už tady toho bylo napsáno, takže nepřidám nic objevnýho kromě toho, že se můžete jít všichni vycpat. Dal bych původně lepší trojku, ale když vidím jak se tu všichni předhání v tom jak to zhejtovat tak si přisadím. Jasně je to jenom blbý akční béčko v jakože áčkovým hávu a nebudu tvrdit, že tu Netshitflix stvořil něco památnýho a nezapomenutelnýho, ale minimálně je to poctivej akční film svou zcela úmyslnou blbostí a nadsázkou jak vystřiženej z devadesátek. Prostě máme základní děj a pak už jenom skáčeme z akce a do akce a neřešíme blbosti. Však o tom kdysi akční filmy bývaly ne? Nemluvě o tom, že ničení Prahy a masakr tupých českých policajtů nemá chybu. Gosling to pravda celý odehraje s jedním výrazem, ale v akci je překvapivě schopnej a Evans je správně přehnanej a přehrávající záporák. Pro Aničku De Armas pak mám slabost od poslední Bondovky kde patřila k tomu nejlepšímu, ale byla trestuhodně nevyužitá což tady naštěstí neplatí. Takže nevěřil bych, že tomuhle Bondovi z Netflixu dám vyšší hodnocení než tomu ofiko, ale ve světle některých hitů co jsem v poslední době viděl si nemůžu pomoct.70% ()

Galerie (103)

Zajímavosti (27)

  • Příslušníci české zásahovky mají ve filmu české zbraně CZ 805 BREN, ve skutečnosti používají už dlouhá léta německé pušky H&K G36C, které můžeme vidět v rukách některých řadových policistů. (UncleMorty)
  • Ve scéně na Náměstí Republiky se ničí sloupy u Unicredit Bank. Po střihu je to „Bankovní dům“ a trosky pak zase odpovídají Unicredit Bank. (gougy)

Související novinky

Nový Svatý se hýbe kupředu

Nový Svatý se hýbe kupředu

23.11.2023

Studio Paramount Pictures se už řadu let chystá oživit jednu ze svých polozapomenutých franšíz, ale až nyní se zdá, že chystaný projekt začíná dostávat reálné obrysy. V přípravách je totiž akční… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

04.11.2022

Jako by těch bizarních filmových zpráv nebylo v poslední době dost, přišli nyní tvůrci dvou posledních Avengers filmů a taky snímku The Gray Man na Netflixu Anthony a Joe Russo s odhalením, že jejich… (více)

Bratři Russoové opět utrácí ve velkém

Bratři Russoové opět utrácí ve velkém

03.09.2022

Bratři Russoové jsou na gigantické rozpočty už celkem zvyklí. Dvojitá porce Avengers filmů na závěr třetí fáze MCU je ale možná přece jen trochu rozmazlila. Následně totiž pro Netflix natočili… (více)

Reklama

Reklama