Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Evan (Stephen Colletti) prekvapí svoju priateľku Jennifer (Nikki Deloach), keď ju privedie do domu, ktorý kúpil na jej narodeniny. Spolu s kamarátmi sa pustia do renovácie a pri tom objavia za domom staré pohrebisko. Neprikladajú mu veľký význam. No výhodná kúpa sa zo dňa na deň mení na nočnú moru a krvavá história domu začne odkrývať svoje tajomstvá. (Kovlad)

(více)

Recenze (41)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že v tomto subžánru se moc inovací už najít nedá, ale když je režisér šikovný, vždycky dokáže skloubit prvky sice viděné, ale přesto pořád zábavné. To ovšem není případ Mask Makera, jenž je tak obludně neoriginální, až to bolí víc než údery jeho sekerou. Z celého snímku jen hned na první pohled patrné, že celý rozpočet byl tak poloviční jako cena za oběd pro Toma Cruise, to by sice ani tolik nevadilo (i když ty "gumové" masky, jakožto stažené obličeje obětí, vypadaly fakt humorně), navíc co stojí za to vypíchnout, je podařená hudba, ale film nemá ani nejmenší šanci mě čímkoliv zaujmout (natož vyděsit). Je to jakoby si parta nadšenců a fanoušků Pátků třináctého, Texaského masakru nebo Halloweenů natočila za víkend svoji vizi tohoto světa- bohužel ani jeden z nich v sobě očividně nemá ani kousíček talentu... Jedna hvězda za exteriéry a interiéry a taky za ty tři hezký baby :) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedená, vyloženě špatná vyvraďovačka. Krajně nesympatická zmejkapovaná duchoprázdná slepice s protivným kozím hlasem a afektovaným smíchem v hlavní roli. Přesně takovou typku bych rád viděl brutálně vyvražděnou hned na začátku filmu, ale sadistický rejža k ní naopak ještě škodolibě přihodí dvě další podobné kreatury/kamarádky s úplně stejně protivným akcentem a k těmhle třem krávám tři ukázkové voly, panáky jak z časopisu pro dívky. Poslouchat vzájemné retardované plky téhle skvadry mi ničilo mozkové buňky účinněji, než třeba čichání toluenu a já se nemohl dočkat jejich vyvraždění. Pár mordů je vcelku zábavných, pár vedlejších postav stojí za povšimnutí, pár flashbacků vzbudí trochu zvědavosti, zabiják je se svými maskami ze skalpovaných obličejů legrační, ale s celkově hodně pitomým scénářem a hlavně s tak příšernou "hereckou" sestavou je sledování filmu většinou utrpením. S jinými herci a aspoň trochu nápaditějším scénářem bych šel možná i na tři hvězdy, takhle to letí okamžitě do koše, i z mojí hlavy. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tady se vyklubalo malý překvapení. První půlka filmu mě docela otrávila, protože to vypadá na x-tou variaci na haunted house horor. Mladý pár se nastěhuje do starý barabizny, na zahradě mají schovaný indiánský hřbitov a místní obyvatelstvo je z toho poměrně neklidný. Jenže to už přijíždí na farmu skupinka kamarádů našich hrdinů, aby jim pomohla s renovací. A přesně v tomhle okamžiku se film zlomí a promění se na regulérní slasher. Ale né ledajaký! Zabiják má docela "charisma", vůbec s ničím a nikým se nesere, do rukou bere sekeru a počet postav začne rapidně redukovat. Seká hlavy, stahuje jim kůži a rád si jí obléká na vlastní ksicht, čímž nutně připomene Leatherface. Michaela nebo Jasona zase svou vytrvalostí a chutí dokončit svou práci. Nakonec se teda z Mask Makera vyklubala hodně slušná vybíjená, kterou zbytečně kazí jen ta první polovina. Moc nechybělo a prdnul bych hvězdu navíc, přesto palec nahoru. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Mohl to být dobrý horror. Bohužel, je to průměr a to z těchto důvodů: 1) Děsný ZVUK. Přímo katastrofa. Rvalo mi to uši. chvíli potichu, pak nahlas, ještě hlasitěji, opět potichu....kurva, to se mne fakt dobíjelo. 2) JÍZDA AUTEM - pokud vím, tak plátno s kmitající krajinou se dávalo do filmu v 60 letech. Ve 21. století je to ostuda. 3) AMATÉRSKÉ VÝKONY. Hlavní hrdinka byla nevýrázná, ničím mne nezaujala, prostě průměrná šmudla. Byl by to skvělý horror, kdyby to někdo nezkurvil! ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Mask Maker síce začína ako fádna hororová záležitosť, pojednávajúca o akomsi rodovom prekliatí a čiernej mágii, našťastie sa však z toho vykľuje vcelku svižný slasher, striktne sa držiaci základných pravidiel subžánru a takýchto regulárnych vyvražďovačiek sa už v dnešnej dobe netočí zďaleka toľko čo v minulosti. Otvorený záver dáva tušiť, že razantný zabijak Leonard ešte nepovedal svoje posledné slovo... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Lafayette (Louisiana, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama