Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Evan (Stephen Colletti) prekvapí svoju priateľku Jennifer (Nikki Deloach), keď ju privedie do domu, ktorý kúpil na jej narodeniny. Spolu s kamarátmi sa pustia do renovácie a pri tom objavia za domom staré pohrebisko. Neprikladajú mu veľký význam. No výhodná kúpa sa zo dňa na deň mení na nočnú moru a krvavá história domu začne odkrývať svoje tajomstvá. (Kovlad)

(více)

Recenze (41)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ač slasher, dávám relativně výjimečně 4/5. Proč? Druhá polovina stopáže je fakt dobrá. Celý to sice vykrádá TCHM, první polovina naprosto o ničem, ale ta druhá půlka je slušná jízda ... Dobrý je, že je všechno na světle a ne ve tmě. Tím to působí realisticky a syrově. Zabiják dobrej. Sekera a vidle rozhodně potěší. Dokonce i když chybí výraznější gore scény a potoky krve, stejně to působí drsně a dost napínavě. Vybíjená "mladých a nadějných" má rychlej spád, padaj jak kuželky po přesným zásahu a v rámci subžánru film skutečně boduje. Malé překvapení, které rozhodně zaujalo ... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedená, vyloženě špatná vyvraďovačka. Krajně nesympatická zmejkapovaná duchoprázdná slepice s protivným kozím hlasem a afektovaným smíchem v hlavní roli. Přesně takovou typku bych rád viděl brutálně vyvražděnou hned na začátku filmu, ale sadistický rejža k ní naopak ještě škodolibě přihodí dvě další podobné kreatury/kamarádky s úplně stejně protivným akcentem a k těmhle třem krávám tři ukázkové voly, panáky jak z časopisu pro dívky. Poslouchat vzájemné retardované plky téhle skvadry mi ničilo mozkové buňky účinněji, než třeba čichání toluenu a já se nemohl dočkat jejich vyvraždění. Pár mordů je vcelku zábavných, pár vedlejších postav stojí za povšimnutí, pár flashbacků vzbudí trochu zvědavosti, zabiják je se svými maskami ze skalpovaných obličejů legrační, ale s celkově hodně pitomým scénářem a hlavně s tak příšernou "hereckou" sestavou je sledování filmu většinou utrpením. S jinými herci a aspoň trochu nápaditějším scénářem bych šel možná i na tři hvězdy, takhle to letí okamžitě do koše, i z mojí hlavy. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemný slasher. Sice jsem se chvilkama cítil, jako bych se díval na Horor v TV Barrandov, atmosféra občas fakt nechutně low vidlácká (+ do očí bijící pohyblivé plátno při jízdě autem ?) ale potěší příjemní herci, hlavně pěkný herečky, které ukážou kozy, nechybělo místy napětí, zabiják, co skalpuje svoje oběti a pak si nasadí jejich obličej bylo taky super, kvalitní, poctivé Gore, až jsem docela čuměl, jak je to brutální - useknuté hlavy, podřezané krky (Top scéna ve vaně). Za mě dobrý Slasher. (300. hodnocení, HD) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Mně se tenhle snímek docela líbil a jak už jsem psal nemám rad když v hororu to odnášej malé děti a zase nato narazím poblázněna matka posedla ďáblem nebo čím obětuje novorozeně aby oživila psychouše který má zdeformovanou tvář ten nakonec vstává a de pomstít svoji mámu a tak jako v texaském masakru střída obličeje. Mlady par kupuje levně dum z pozemkem a jak se říká za levno v tom je vždycky háček. Náš malý Leonard by nežil kdyby mu z prdele neustále netahaly kul Indiánský který ho drží při smrti hororek prostě podle mého vkusu a povedeny, splnil hodně slušně spousty věcí. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s tím co řekl LIVINGDEAD, mohl to být naprosto výborný horor nebýt jistých až amatérských chyb a také nevýrazných hereckých výkonů - v čele s nudnou hlavní hrdinkou. Námět mě zaujal, po pár minutách jsem byla natěšená jaký "nášup" to asi bude - strašidelná atmosféra a vidina skvělého slasheru ale bohužel přišlo zklamání. Ponaučení pro příště - žádné plané naděje po 15 minutách filmu :( ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Lafayette (Louisiana, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama