Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi roztomilá, milučká komédia o tom, že láska je naozaj pre každého, aj pre takých dvoch "mierne" citovo nevyrovnaných ako boli Angélique so Jeanom-René. A k tomu ako čerešnička na torte hora čokolády. To vám vypláchne chuťové poháriky, mal som čo robiť aby som si hneď jednu neotvoril... 80/100 ()

xpaja 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se u nějaké komedie tak nepobavil. Některé scény jsou vyloženě k popukání. Hlavní představitelé byly vybrání naprosto dokonale a do svých rolí se skvěle hodí. Příběh je sice jednoduchý, ale strašně hřejivý a milý, navíc díky kratší stopáži nezačne ani trochu nudit. Nic na plat, francouzi komedie stále umí a málodko jim v tomto žánru může konkurovat. Někteří tu tento film srovnávají s http://www.csfd.cz/film/4085-cokolada/, ale ty filmy se nedají srovnávat. Jediná paralela je v té čokoládě. A jako u skutečné čokolády je ta francouzská a belgická mnohem lepší než americká. Dávám --- == 80% == --- . ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Děsím se všech sociálních interakcí, když se na mě zaměří pozornost omdlévám, trpím chorobnou méněcenností, konflikty řeším útěkem. Zn najdu tě? S nadsázkou se dá říci, že jde o komedii budoucnosti. Z Evropy ohrožené stárnutím populace, vychované na on-line komunikaci a neschopné vytvořit stabilní sociální kontakty v reálném světě. Z desetiletí kdy se do módy vrátil styl sedmdesátek a lidé středního věku jsou noví dospívající. To že jde o podařenou jednohubku se sympatickou Isabelle Carré a s kouzelně nesmělým Benoîtem Poelvoorde, jde říci i bez nadsázky. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Taková milá, jednoduchá, vtipná, pohodová, osvěžující a hlavně romantická jednohubka se sympatickou hlavní dvojicí, mnoha úsměvnými trapnými situacemi, spoustou (přinejmenším chutně vypadající) čokolády a hezkým koncem, to vše za solidní 4*. „Jak smýšlíte o ženách?“ – „Nemám se ženami problém. Jen mě děsí, to je vše.“ ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Průměrný a vcelku plochý snímek „zabalený“ do krásného filmového obalu. Gérard Simon, stojící za kamerou si určitě zaslouží uznání a pochvalu za estetické pojetí světa čokolády. Se zbytkem filmu je ovšem potíž: rád by byl Amélií i nesmělým blondýnem, rád by byl romantickým filmem i potrhlou komedií, ale vzhledem k bezradnému scénáři nedokáže být ničím z toho. Pokud bych měl přirovnat mé filmové očekávání k čokoládovému natěšení, je to podobné, jako když si koupíte čokoládu v lákavém, pozlaceném obalu. Rozbalíte ji a kousek ochutnáte. Pak se nevěřícně se podíváte na zadní stranu. Tam je miniaturním písmem napsáno: Made in Poland. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno