Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zapomeňte na hodné džiny, tak jak je znáte z pohádek. Ve skutečnosti jsou džinové hrozivé bytosti obývající prostor mezi světy a toužící po jediném: skrze splněná přání otevřít dveře do těchto světů a ovládnout je. Alex Amberson (Tammy Lauren) pracující jako odhadkyně pro významnou aukční síň má tuto skutečnost brzy poznat na vlastní kůži. Dostane totiž k prozkoumání velký opál, ve kterém je jeden z džinů po staletí uvězněn a během průzkumu ho mimoděk probudí. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Han22 

všechny recenze uživatele

Fajn béčkový horor z devadesátek, působící jako z 80. let. Nebylo to špatný, ústřední mytologie o džinovi jako ultimátním zlu, který splněním tří přání otevře bránu ostatním je fajn, samotný džin se nesere a přání plní s černým humorem, brutálně a krvavě. Mínusy jsou jasné - podobně jako u hororů z 80. let to není moc strašidelný, hlavní hrdinkou je uječená bloncka, takže po chvíli začnete fandit sympatickému džinovi, no a docela dlouho se to rozjíždí. Plusy - parádní masakr na konci, originální vraždy a hlavně spousta zajímavých hostovaček z jiných sérií. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

..........Kdysi, v době před začátkem času, vdechl Bůh život Vesmíru.....ze světla se zrodili Andělé, ze země Lidé a z ohně se zrodili Djinnové.......... Film začíná slušným masakrem v Indii roku 1127. Pak se nám děj přesune do.....ano ameriky v současnosti. CITÁT - Zbavím vás utrpení, ale musíte mě o to požádat.......... I když tu působí spousta lidí z odkazy na jiné horory - třeba Robert Englund ( Freddy Krueger ) nebo Ves Craven je tento snímek spíše průměrnou podívanou. Ale hlavní záporák, Wishmaster, je charismatický ( bez toho hlasu ) a to je dostatečné lákadlo. Ten kdo probudí Djinna, tomu budou splněna tři přání a to doslova. Ale pozor má to i háček, při třetím přání se probudí legie Djinnů a ovládnou svět. Víte, jaký mám já přání ? No, nic, někdy příště. Plnění přání našeho Djinna jsou dvojsmyslná, krutá a mnohdy ironická. Díky tomu máte chuť se i někdy zasmát. Třeba scéna, kde se matka Nicka Merritta nechá pojistit na milion dolarů. Pak na sebe Djinn vezme lidskou podobu a stoupne úmrtnost. CITÁT - Děkuji vám za spolupráci.......... Alexandra ( Tammy Lauren ) , která Djinna vyvolala se s ním konečně setkává a musí si přát tři přání. Všichni víme, co to znamená, ale nevíme jak si s tím poradí. CITÁT - Jak si přeješ.......... A jak to tak je, masakrem to začalo, masakrem to končí. CITÁT - Přejete si snad něco jiného ?.......... Djinna si zahrál Andrew Divoff. Hudbu dělal Harry Manfredini a ve filmu, mimo jiné, zazní song Listen to the heart od skupiny Mötorhead. http://www.youtube.com/watch?v=VNCURHywNbM ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Typické hororové béčko se zajímavě pojatým zlem, skvělými maskami a mizerným CGI. Tomuhle filmu by slušela péče Johna Carpentera. Ten by si pohlídal hudbu a přitáhl zajímavější herce. Hlavní hrdinku jsem si nakonec oblíbil, záporáka díky jeho charisma přijal a Roberta Englunda ocenil, jenže většina zbylých je bída a ještě větší bída. Vesměs nesplňují ani velice nízké požadavky na žánr a někteří stěží dosahují úrovně schopnějších pornoherců. Líbil se mi scenáristův černý, trochu ujetý smysl pro humor. Není ho dost na hororovou komedii, ale na odlehčení překvapivě krvavého děje stačí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V prvom rade, ide o excelentnú ukážku práce ešte excelentnejšieho maskérského štúdia KNB EFX Group Inc., ktorého jeden zo zakladateľov v tomto prípade zobral do rúk aj oprate samotného filmu. Následne je to snímok z dôb, keď sa do kín ( teda hlavne zahraničných ) dostávali horory, ktoré nevsádzali na strašidelnosť, alebo vymakanú atmosféru ( Wanovky, či J-horory ), ale na splatter a maskérske efekty. Z môjho pohľadu veľké plus. A keď si do toho niekto namontuje žánrové držky ( Divoff, Englund, Hodder, Raimi, Bannister, Troyer, Scrimm, Todd ), či už v zamaskovanej alebo skutočnej podobe, nemôže ísť o nič iné len o malú raritu a lahôdku pre fanúšika. ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

I přes značné množství krvavých scén mi označení horor k tomuto dílku příliš nesedí, je to spíše taková ostřejší pohádka, u které jsem se velice dobře bavil a kterou si ještě v budoucnu určitě několikrát pustím. Parádní námět, kterého zde tvůrci plně využili, výborné masky a plejáda známých herců v drobných roličkách musí každého poctivého fanouška přinutit chrochtat blahem. Stejně tak, jako Endglunova galerie zapomenutých božstev, které jen tak mimoděk vévodí socha démona Pazuzu z nepřekonatelného EXORCISTY. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Mnozí z členů natáčecího štábu si ve filmu zahráli cameo. (Chatterer)

Reklama

Reklama