Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zapomeňte na hodné džiny, tak jak je znáte z pohádek. Ve skutečnosti jsou džinové hrozivé bytosti obývající prostor mezi světy a toužící po jediném: skrze splněná přání otevřít dveře do těchto světů a ovládnout je. Alex Amberson (Tammy Lauren) pracující jako odhadkyně pro významnou aukční síň má tuto skutečnost brzy poznat na vlastní kůži. Dostane totiž k prozkoumání velký opál, ve kterém je jeden z džinů po staletí uvězněn a během průzkumu ho mimoděk probudí. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nakonec musím uznat, že „Vládce prokletých přání“ není vyloženě špatný, ale od toho tématu, které se zde objevilo, bych čekal víc. Především to, že bude scénář trochu víc promyšlený a nebude to zbytečně tlačeno spíše do komedie než do hororu. Alespoň tak mi některé scény přišly. Zpracování vás díky době, kdy byl film natáčen, může zaujmout, ale také odradit. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Fajn béčkový horor z devadesátek, působící jako z 80. let. Nebylo to špatný, ústřední mytologie o džinovi jako ultimátním zlu, který splněním tří přání otevře bránu ostatním je fajn, samotný džin se nesere a přání plní s černým humorem, brutálně a krvavě. Mínusy jsou jasné - podobně jako u hororů z 80. let to není moc strašidelný, hlavní hrdinkou je uječená bloncka, takže po chvíli začnete fandit sympatickému džinovi, no a docela dlouho se to rozjíždí. Plusy - parádní masakr na konci, originální vraždy a hlavně spousta zajímavých hostovaček z jiných sérií. ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Wishmaster sofistikované fanoušky žánru zaujme partou lidí, kteří se na něm podíleli - herecké hvězdy žánru ve vedlejších rolích od Englunda po Tonyho Todda, producent Wes Craven a scénárista Hellraiseru 2 Pete Atkins plus FX dílna KNB. A když si odmyslíme digitální efekty (v té době v plenkách), tak po stránce make-upu a různých brutalitek a nechuťáren Wishmaster příjemně zaskočí (kostlivec vylézající z těla patří mezi nejlíp udělané trikové sekvence, které jsem v žánru viděl a vůbec úvod v paláci je manifest schopností KNB). Příběh je stylem starý dobrý osmdesátkový horor o tom, jak když si něco přejete, nemusí se vám to úplně splnit podle očekávání. Džin plnící přání je příjemný záporák sršící černým humorem. Pokud máte absťák po podobných filmech a Wishmastera jste ještě neviděli, berte to jako tip na pohodový večer plný krve a utrpení. ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Tak to ne, teda začátek vypadal velmi zajímavě, ale pro mě je to ubohý horor, kde mi nejvíc lezla na nervy Wendy Benson-Landes. V konečném výsledku působilo děsnou splácaninou u které jsem se příšerně nudila. Ta hloupost se mi rychle vytrácí z hlavy. Možná kdyby s těmi džiny zůstali v minulosti bylo by to fajn, ale takhle nezaživné bohužel. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi to přišlo spíš legrační. Pokaždé, když se nepřesvědčivá Alex rozječela, začala jsem se smát, jak blbě vykulila oči a převaluje se z boku na bok. Občas mi dělalo problém rozpoznat, jestli se válí v orgastických křečích nebo jí zmítá bolest a strach. A přitom je to ve skutečnosti docela pěkná ženská. Sem tam trochu nechutnosti tomu ovšem dává poměrně říz. Ale musím ocenit nápaditost, s jakou Džin přání plnil. Já už si to znovu nepustím a myslím, že by byla akorát škoda, aby si to pouštěl i někdo další. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Mnozí z členů natáčecího štábu si ve filmu zahráli cameo. (Chatterer)

Reklama

Reklama