Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojčata Seth a Jonah jsou obdařeni schopností telepatie, kterou neváhají použít ke zlovolné manipulaci se svým okolím. Poté, co ji využijí k likvidaci svých spolužáků a stanou se tak podezřelými z jejich vražd, začne se jim jejich schopnost vymykat kontrole a nakonec je poštve i proti sobě. (Caminzind)

Recenze (59)

sochoking 

všechny recenze uživatele

V tovmto filme mali snádˇ všetci ksichty z vosku, alebo čo. V každom prípade som si spomenul na knižky, ktoré som čítaval za komančov po nociach a bol som z jednotlivých poviedok polepený až za ušami. Volali sa Strašidlá najstrašnejšie, Strašidlá na dobrú noc a ešte bola nejaká tretia, ale na názov si už nespomeniem. No a v jednej z nich bola práve jedna takáto poviedka, akurát že to neboli dvojičky, ale iba jeden zmrdík a bola desať razy hroznejšia, ako toto , ale dalo sa to i tak, takže tie tri hviezdičky sú v poho myslím. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Uh..! Co je tohle zase za horrorovou módu, obestlat herce vším možným retrem od hader až po jízdí kola a nechat je všechny se toporně šklebit jeden na druhého, nebo se tvářit jakoby právě spolykali veškerou moudrost světa? Jinak dějově je to o dvou nebojsech, kteří spí spolu v posteli, aby nakonec konečně zakusili, o čem vždy snili. 46% ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

V rámci filmů, které se prohnaly After Darkem určitě to nejlepší. Ústřední bratrské duo je dostatečně creepy a jeho vylomeniny relativně originální. Děj je v zásadě hodně primitivní, ale jeho provedení tenhle fakt poměrně dobře maskuje a jako bonus tu máme několik hezkých rodinných scének. Fajn kousek. ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Zneklidňující atmosférou prosáklý snímek, pohrávající si s myšlenkou psychické provázanosti dvojčat. Úvodní ruleta je parádní, bohužel žádný další výrazný moment již nenastane. Scénář, ačkoli svým způsobem velmi originální, se utápí ve fádnosti a nenaplní svůj potenciál. Pochválit ale musím bravurní technickou stránku i herce. J.A. Negret mě rozhodně zaujal. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Určite jeden z tých lepších hororov tohtoročného horrorfestu, o dvoch bratoch - dvojčatách, ktorí vraždia pomocou telepatie. Námet sa mi zdal celkom zaujímavý, ale najviac by som pochválil herecký výkon charizmatických bratov, lepších hercov ani nemohli vybrať. Vrážd však bolo málo a neboli nijak výnimočné. Prílišná pozornosť sa venovala detektívovi, ktorému bolo jasné, že sú vinní, ale nemohol im nič dokázať. Tam boli dosť zdĺhavé scény vypočúvania, a flashbacky týkajúce sa jeho mŕtvej manželky boli podľa mňa úplne zbytočné. Záver nepokazili, dokonca nás čaká jedno maličké prekvapenie. Na jedno pozretie fajn. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Představitelé dvojčat Edmund Entin a Gary Entin jsou sourozenci i ve skutečnosti. (metal.storm)

Reklama

Reklama