Reklama

Reklama

Mia a Brian se radují z narození dítěte a oddávají se rodičovským starostem. Miin bratr Dom se probouzí vedle Eleny, bývalé parťačky federálního agenta Hobbse, který šel celé partě po krku. Právě on Doma vytrhne z jeho poklidného života. Kupodivu mu nechce nasadit želízka, ale přichází s nabídkou, která se neodmítá. Hobbs se už dlouho snaží dopadnout bývalého příslušníka speciálních jednotek SEALs Owena Shawa a jeho gang, který svých schopností za volantem využívá k páchání zločinu. V Owenově analyticky chladnokrevném mozku vznikl plán na krádež nebezpečné technologie sloužící k výrobě zbraně hromadného ničení. Je potřeba mu v tom zabránit, proto se Hobbs obrátí na Doma a jeho parťáky s žádostí, aby své schopnosti tentokrát využili ve prospěch něčeho užitečného a protivníka porazili jeho vlastními zbraněmi. Výměnou za pomoc jim nabízí čistý trestný rejstřík pro všechny a možnost vrátit se domů. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

GAZ789

A jak je to u vás na Slovensku? Vychází všechno na dvd dabované slovensky, nebo je  něco s titulky či s českým dabingem?

na příspěvěk reagoval GAZ789

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

Spiker01

čítam pomerne rýchlo .. aj tak by to nebolo treba lebo základnú synopsu poznám už z traileru ale keď si film chcem vychutnať ..  veľmi sa teším .. DVDrip si s dabingom stiahnem určite .. podla mňa je dabing pre túto sériu až príliš dobrý

na příspěvěk reagoval Spiker01

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

GAZ789

Titulky záleží na každém zvlášť, jestli umí rychle číst. Já s tím problém neměl, ono tam toho mluvení je mnohem míň než akce. 3D naštěstí neudělali. Dabují se jen tzv rodinné filmy, takže s dabingem k F6 počítej až na dvd/blu-ray

na příspěvěk reagoval GAZ789

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

Lateef

v piatok idem do kina .. je to klasické 2D myslím že v 3D tento film ani neni len sa chcem spýtať že či sú titulky ok a či sa dajú v pohode čítať a zároveň vnímať obraz .. a ešte by som chcel vedieť prečo to neni v kinách s dabingom ?

na příspěvěk reagoval Spiker01

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Tak jsem si to taky spočítal a miliarda bude :) myslím, že After Earth bude propadák a Superman má v USA premiéru až 14.6. ... do té doby FF6 miliardu přeleze :)

na příspěvěk reagoval GAZ789

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

maddy

300 mega z USA je podla mna prilis vela. Ked si vsimnes FF4 a FF5 mali tiez masivne opening weekends, ale opening vzdy tvoril aspon 41 % z trzby v USA. Cize podla toho sa da odhadnut, ze v USA film utrzi cca 230-250 mega. Ako spominas nasledujuce tyzdne budu mat premiery dalsie blockbustery, cize kludne to moze byt aj menej nez 230 mega. Zvysok sveta potom odhadujem na 500.

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

TIež neverím. Miliarda je úplne nereálna vzhľadom na to, že za chvíľu má premiéru nie jeden megahit, leto je jednoducho nabité (možno keby bol F6 nasadený vo februári/marci, kde by čelil konkurencii tak akurát GI Joe 2, Jankovi a Marienke a podobným nie až tak ambicióznym projektom ..ale nie v období keď tu máme čo chvíľa Man of Steel, Pacific Rim, konkurenčný Star Trek). Ale tipujem, že z USA príde rozhodne 250-300 mil.(vzhľadom na masívny otvárací víkend) a zo sveta určite 400-450 mil. Čo sa pri najtriezvejších odhadoch zastaví niekde pri 700-750 mil. ako uvádzaš (pre tú sériu aj tak viac ako vynikajúci výsledok, myslím, že s tým nepočítali ani producenti .. pokiaľ si spomínam tak sa očakávalo okolo 500 mil.)

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Kuchty

Kuchty (hodnocení, recenze)

zdravím..chci se jen zeptat..byl jste někdo už v tom 4DX kině na Rychle a zběsile? Pokud jo, můžete sem napsat nějaké dojmy a tak jestli se za to vyplatí dávat ty prachy navíc :-)

Uživatel Luckafilm smazal svůj příspěvek.

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Myslím, že tady miliarda padne... a Pacific Rim bude další... pak asi až Hobit... Iron Man to teda válcuje hustě, ten půjde snad až za 1,3 miliardy...

na příspěvěk reagoval mzss1, karlik4801

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Na miliardu to nedosáhne - to podle mě dá až příští rok sedmička, protože ta konkurence je fakt velká. Ono letos už žádná miliarda nepadne (možná zase s odřenýma ušima Hobit)

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Chipsonator

Přeju, ale někde se to zarazí, to je můj profesionální odhad :D Tak jako samozřejmě, že přeju hodně úspěchu, at je co nejvíc dílů!

na příspěvěk reagoval Chipsonator

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Justin Lin a samurajští zabijáci

Justin Lin a samurajští zabijáci

18.10.2017

Po 4 dílech Rychle a zběsile utekl Justin Lin ke Star Treku a dosud nevíme, co bude točit dál. Z jeho bourneovky s Jeremym Rennerem sešlo a Space Jam 2 nezní dvakrát reálně, slušnou šanci na… (více)

Z Raidu do Star Treku

Z Raidu do Star Treku

27.07.2015

Třináctým celovečerním Star Trekem se bude slavit padesáté výročí celé značky. Režisér Justin Lin (Rychle a zběsile 5) si tak musí připravit spoustu trumfů, aby uspokojil širokou fandovskou základnu.… (více)

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

Reklama

Reklama