Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 5

Recenze (243)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Akce 7/10/// PLUS: Ray Stevenson, akční výplach, nebo-li oddechovka, nad kterou nesmíte přemýšlet, nenudil jsem se, pěkný ženský čtyřlístek byl fajn na pohled MÍNUS: pro mě již třetí tvář Kurýra a určitě nejméně charismatická (i seriálový Chris Vance je o dost zajímavější), Ed Skrein se spíš hodí na role záporáků než nabušených sympaťáků (proto asi ta role v Rebel Moon)./// Shrnutí: Nechápu proč to je restart, když ten film žádný restart nezpůsobil. Naopak to první Kurýr způsobil start nejen Jasona Stathama, ale i akční podívané na monitoru (psal se rok 2002). Nicméně pořád budu tomuto filmu nadržovat a i když je to ve všech směrech spíš akční průměr, tak jako oddechovka bez návaznosti na předešlé filmy je vlastně docela koukatelný./// Celkem 70%/// ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Není tam Jason Statham, tak tomu dejme za uši. Mně se ale nechce a to z prostého důvodu. Film mě pobavil víc než druhý a třetí díl Kurýra. Je to čistokrevné béčko, které to o sobě ví a nestydí se za to, ale současně drží přepálenost v únosných mezích (dobře, až na scénu s vodním skútrem). A Ed Skrein není vůbec špatný. ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Námět se zdál být vyčerpaný už ve dvojce, trojku navíc zavraždil režisér, který pak opakovaně prokázal, že neschopnost natáčet akční filmy má patrně v genetické výbavě. Když už do téhle mrtvoly znovu dýchat, proč k resuscitaci přizvali někoho tak strašlivě necharismatického, jako je Ed Skrein?! Půldruhé hodiny se to dalo vydržet, pozitivnější být asi nelze. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Besson reštartuje sám seba. Kam sme sa to dostali. To som si povedal, keď sa rozbiehal film, no nakoniec to nie je také zlé. Jasné, značke Kuriér to dosť škodí a Skrein na Stathama nemá, ale nedá sa uprieť snahu akciám a celkom fajn postavám, na ktorých to celé stojí. Bavili ma akcie, bavil Skrein aj Stevenson, bavili ma sexi blonďaté kočky a bavil ma aj tento reštart. 60% - 3* ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $16,029,670Tržby Celosvetovo $72,629,670Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ ďalšia povrchná akčná výplachovka od Bessona, nič nové sa v tomto prípade nekoná ale nenudil som sa, celkom dobre to odsýpa, nakoniec som to ale prežil bez újmy čo som nečakal, tak dávam rovný priemer /50%/ ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Alternatívnymi názvami snímky sú aj názvy Transporter 4 či Transporter Ignition. (MikaelSVK)
  • Dej sa odohráva v roku 2010, no vo filme je možné vidieť Apple iPhone 5 (predávajú sa od roku 2013) a vozidlá Audi S8, modelový rok 2015. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama