Reklama

Reklama

Manželé Roger a Carolyn Perronovi se se svými pěti dcerami přestěhují do zchátralého domu na statku v Harrisville na Rhode Islandu. Jejich pes ale odmítá do domu vstoupit. Už během první noci se ale začínají dít paranormální události. Ozývají se zvláštní zvuky, v určitý čas se zastaví všechny hodiny, obrazy padají samy od sebe a všichni mají pocit, že v místnosti s nimi někdo je. Jedna z dcer má noční můry, ve kterých se setkává s děsivým démonem, který jí říká, že chce, aby její rodina zemřela. Na statek přijíždějí vyšetřovatelé paranormálních jevů Ed a Lorraine Warrenovi. To, co se Warrenovým jeví jako banalita, se brzy stává nejtěžším a nejhrůznějším případem jejich kariéry. Podaří se jim pomoct rodině ovládané hrůzostrašnými silami? (TV Nova)

(více)

Diskuze

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

1Legend1

Však jasně, to že to zkouší jinde mu rozhodně nezazlívám a určitě mu v tomhle ohledu přeju hodně zdaru.. ;)

hatapa

hatapa (hodnocení, recenze)

tak takhle hodne jsem necekal ani ja muj tip byl lehce pres 80...tohle je hype jak blazen jsem zvedav na ty konecny trzby

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

To je to fakt tak dobry jo ? :O ze to ma takovy ohlasy a special hodnoceni? ze bych na to sel? :D

na příspěvěk reagoval bestlama

1Legend1

1Legend1 (hodnocení, recenze)

Jakkob

mě se taky moc líbila ta atmosféra Anglie a možná to i ovlivnilo moje hodnocení, ale to k tomu taky patří...Daniel se bude podle mě hodně dlouho zbavovat brýlí a jizvy v očích diváků, ale já jsem to bral tak, že aspoň nabere zkušenosti zase v jiném žánru...

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

-Dawe-

Vykreslení dané doby (tuším že Viktoriánská Anglie) je u Ženy v černém určitě jeden z plusů, ale jinak mi film nic tak extra nenabídl. Bohužel i Radcliffovi sem viděl jen Harryho Pottera bez hůlky a brýlí... Ano, určitě se snažil a bylo to znát, ale z Harry-Potterovského sevření že ještě dlouho nedostane. Snad mi zde připadal ještě dost mladý, vzhledem k té roli co hrál bych bral někoho staršího...

na příspěvěk reagoval 1Legend1

-Dawe-

-Dawe- (hodnocení, recenze)

Jakkob

Atmosféra, já osobně mám radši horrory z doby, jako je Žena v černém. A u Insidious se mi vůbec nelíbí konec (co se týče masek) jinak jsou oba filmy výborný ale Žena v černém se mi prostě celkově líbila víc a Radcliffe mi tam skvěle sednul.

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Kobain

Žena v černém mi nepřijde jako nic extra, natož aby měla bodovat v duchařinách, to opravdu nee... Nebylo to špatné, to určitě nee, ale ani mi to nepřišlo nějak extra dobré, takovej hezkej průměr. Insidious a tady The Conjuring je určitě o několik lvlů výše, aspoň v mých očích tedy...

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Vo vtipnosti tu uz dlhodobo suverenne vedie uzivatel menom Verbal. Potom dlho nic, az nasleduje dalsi moj oblubenec Bestama.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Chlapi a popripade i hoky :DDD tak takhle "nadhernej horor jsem dlouho nevidel, pro me to dava ba prdel i Insidious a asi budu muet vykopnout pokoj 1408 s Kjůsekem ze svopji topky :DDD Bal jsem se aby to neblo moc prepaleny, ale je to fakt tak akorat. Kdo by chteů link na HD Cam Rip v pohode koukatelnej z 180UPLOAD.com kde download jede plnou rychlosti, napiste na neftick@seznam.cz.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Deryll, Kobain

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

kurva strašmě mě těší kolik má tenhle film procent:) už to ci vidět jeví se to jako nej horor posledních několika let:)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1: sakra ty jedes :-))) ale nedivim se, jako takovy sracove by s tebou nikdy nedaly rovny fight. By utekly.domu za maminkou :-)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Související novinky

James Wan chce oživit Netvora z Černé Laguny

James Wan chce oživit Netvora z Černé Laguny

13.08.2024

James Wan, talentovaný režisér a tvůrce populárních děsuplných pecek jako Saw: Hra o přežití nebo V zajetí démonů, zřejmě chystá návrat ke svým hororovým kořenům. Po práci na zakončovacím snímku DC… (více)

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (více)

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (více)

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

28.06.2021

Vin Diesel a jeho gang dorazili do amerických kin zhruba měsíc po čínské premiéře, a nutno říct, že tak učinili s velkou parádou. Okamžitě totiž stanovili nový pandemický rekord, kdy za první víkend… (více)

Reklama

Reklama