Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darren Silverman, Wayne Lo Fessier a J. D. McNugent byli od dětství nejlepší přátelé. Na střední škole hraje Wayne fotbal, J.D. je maskotem a Darren povzbuzovačem, ale stále drží pospolu. Navíc hrají v rockové skupině. Všecko se změní, když mezi ně vstoupí krásná ale chladná a manipulující psychopatka Judith, která milého a sympatického Darrena sevře do drápů. Snaží se jejich přátelství ale i kapelu rozbít. Zoufalí Wayne aj. D. se pokoušejí Darrena rozptýlit, vymanit ho z jejího negativního vlivu. Darrena chtějí dát dohromady se Sandy, která se nedávno rozhodla, že bude jeptiškou. Po poradě s fotbalovým trenérem se rozhodnou, že Judith unesou. Před ostatními předstírají, že umřela. Avšak Judith nezůstává dlouho mimo hru a pomalu se schyluje ke svatbě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mne slušně pobavil... Mám-li být upřímný, znám i horší komedie, které jsou komediemi jen podle určení žánru, ale když se u nich člověk zasměje jednou, tak je to hodně. Tohle je oproti tomu komedie, která pobaví opravdu v hojné míře, je zde velké množství originálních scének a gagů, a ač je scénář založen na malém množství postav, přesto je brilantní a nadprůměrný. Prostě docela sranda a v tomto žánru skutečně nadprůměr. Dokonce mi přišlo, že film neměl žádná hluchá místa a byl výborně vyvážený, vtipný byl začátek stejně jako konec, vtipné byly i jednotlivé pasáže. A dokonce si troufám tvrdit, že se tenhle film dost přiblížil komedii Orange County, kterou já osobně považuji za jakýsi vzor a z níž by si měli tvůrci takovýchto podobných komedií vzít příklad. Orange County má však společného s tímto filmem více než jen dobrý a vtipný scénář. V obou těchto filmech se totiž představil i Jack Black a v obou těchto filmech exceloval. A já tedy nemohu jinak, než dát čtyři hvězdičky, protože nač si je šetřit, když tolik vtipných komedií zase není... Pokud se nemýlím, tak čtyři hvězdičky jsem dosud z komedií udělil pouze právě filmu Orange County a nemyslel jsem, že by se tomuto filmu mohlo něco takhle silně přiblížit, ale stalo se... Oproti Orange County je tenhle film trochu slabší, ale jen o malinko a ty čtyři hvězdičky si zaslouží, jednoduše proto, že mne pobavil... ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Zapletka filmu je to nejlepší z celého filmu, protože netradiční a dala se využít pro spoustu šílených nebo pološílených gagu, kterými se mohl obohatit celý film.Což bohužel fungovalo jen první půlku a pak jako by se to vytratilo a přišly gagy, které zbytečně tlačily na pilu.Film tahnou Zahn a Black s Amandou Peet. ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddychová a trochu i šílená komedie u které může člověk vypnout a vychutnat si ten nesmyslný příběh. I když je to film tak na jedno podívaní a dost! , musím uznat, že jsem se docela bavil. Jason Bigs a Amanda Peet byli skvěl… Zato Steve Zahn A Jack Black nebyli vtipní, ale trapní. Dám dvě hvězdy... ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k ústřednímu námětu by se dalo hovořit o úspěchu, když tahle komedie téměř dosahuje průměru. Jenomže s triem Biggs-Zahn-Black to mohlo dopadnout rozhodně mnohem líp. Sice se snažili (hlavně poslední dva jmenovaný), ale příběh to celý táhnul hodně dolu. Scénář nepůsobil kompaktně jako celek, spíš jenom jako změť několika scének, který při sobě držely jenom silou vůle. Nějaký vtípky se ale nakonec přece jenom povedly ("elektrickej" taneček, výstupy rugby trenéra), takže za ně letí třetí hodně slabá hvězda. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když přijde Godzilla z práce, první co udělá je, že si obuje pantofle a právě pod jedním takovým se ocitá tradiční napichovač dýňových koláčů Jason Biggs.. Přiměřeně pitomá komedie, pochopitelně plná onanie a lascivního humoru, v které se mi snad poprvé nepříčil S.Zahn. Tak už to vypadá, že ani na sklonku kariéry nedostane R.Lee Ermey roli zádumčivého vysokoškolského profesora, čítajícího po nocích Konfuciovy spisy v mandarínštině.. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (7)

  • Když Sandy začne zvedat Darrena z písečné pláže poté, co ho vytáhla z vody, je záběr na její nohy, které má pokryté pískem, když už ale stojí, na jejích nohách není po písku ani památky. (Stocki)
  • S filmováním se začalo 7. června a pokračovalo se do srpna roku 2000. (Stocki)
  • Koučem řečený citát "If you can dream it, you can do it" - "Sen se může stát skutečností" řekl ve skutečnosti Walter Elias„Walt“ Disney. (Stocki)

Související novinky

Svatý muž versus flákač

Svatý muž versus flákač

17.04.2006

Jeden z dvojice ukázkových hlupáků v trháku Blbý a blbější, Jeff Daniels, doplní zkušenou Diane Keaton a mladíka Jona Hedera v hereckém obsazení bláznivé komedie MAMAS BOY. Režie se ujme Tim Hamilton… (více)

Reklama

Reklama