Reklama

Reklama

Fase 7

Trailer

Nízkorozpočtový sci-fi thriller o mladé rodině, která uvízne ve svém bytě. Budova je totiž v karanténě z důvodu právě vypuklého viru a její obyvatelé nemají na výběr. Jsou však terorizováni krvelačnými sousedy a musí se ubránit zuby nehty. (FFilipCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Vůbec ten film nechápu. Ne, že by to mělo nějaký hrozně složitý nepochopitelný děj - to ani náhodou, tady je zázrak že se tu vůbec něco děje. Spíš nerozumím tomu, co to vlastně chtěl režisér natočit. Ten film je totiž sci-fi, thriller, komedie (a rád bych věděl, kdy chtěná a kdy nechtěná...), drama, akční, horor a svým způsobem i mysteriózní, ale ani jeden z těch žánrů v tom není zastoupený pořádně a tak z toho je takový patvar všeho možného, kde se to všechno možné navíc střídá naprosto nahodile. Práce s postavami naprosto minimální, s dějem naprosto nulová, snaha cokoli vysvětlit žádná (třeba jsem nepobral, jestli ten virus člověka jen zabije, nebo i může "proměnit" ve vraždící bestii, viz. ten starý dědek, jehož naprostá změna v chování je úplně nepochopitelná a jediné, čím se dá ospravedlnit, je ta, že ten divný virus chytl taky, přežil a tohle jsou následky, jenže to z toho nijak neplyne), myšlenka taky žádná, snaha o atmosféru tu sice je, ale funguje jen částečně a napětí zde neexistuje, jelikož tu fakt není čím napínat. Proč tenhle film vůbec vznikl? Co mi měl předat? Netuším. Dám dvě hvězdy za sem tam atmosférickou, slušně natočenou scénu + pár několik vtipných, jelikož to tomuhle filmu jde opravdu nejlíp. Opět ale otázkou je, jak moc to bylo chtěné a jak moc ne... 2* ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom k percentám, krajine pôrodu a ku komentárom náhodných okoloidúcich som do tejto Fázy strčil prsty značne skepticky a s veľkým odstupom. Pomohlo. Hlavne keď to divák berie ako čiernu komédiu, čo možno bolo/nebolo v úmysle tvorcov, no uveril som, že to tak je a zubil som sa statočne. Brať tento film vážne sa ani nedá. ()

Reklama

Javad 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý infekčno - karanténny nízkorozpočtový thriller (horor). V prvej polovici sa skoro nič zaujímavé nedeje (sledujeme mladý pár zatvorený v byte ktorý je pod karanténou), ale potom nastúpia na scénu dvaja vyšinutý po zuby vyzbrojený susedia a film sa zvrhne na masaker, aký by ste po takom vlažnom úvode nečakali. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

PUSŤTE MĚ (z toho filmu) VEN !                      Řeknu vám, to miminko to mělo fakt blbý. Ještě se ani nenarodilo a už průser na průser... Zatuchlej barák obalenej fólií jak sendvič s prošlou záruční lhůtou. Venku ve světě vesele probíhá globální zánik civilizace a uvnitř činžáku v karanténě (možná vycucané z palce) nervózně pobíhá jeho neoholenej a celkově zanedbanej táta se sousedem. V barevných skafandrech, jako nějací prdlí Teletubbies. A jak se tak mrcasí po bytovce, jejich sousedi mají chuť dělat tuli-tuli ... s brokovnicí v ruce. Je tedy pravda, že sousedi už na nějakej bonton pěkně kašlou. Navíc většina z nich kašle čím dál víc, je to slyšet nejen přes ty jejich respitárory, ale už i přes zeď... Takže miminku je jasné, že narodit se doprostřed tohoto nízkorozpočtového příběhu by mohl být docela drahej špás. Proto na svět zatím nespěchá, spokojeně krauluje v plodové vodě sem a tam a nevšímá si všech těch výstřelů, co k němu zdálky tlumeně doléhají. A jenom je, spolu se mnou, zvědavé, co s příběhem ten laciný scénárista ještě napáchá za další nelogická zvěrstva :-) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtovému filmu lze leccos odpustit ve formě, nikoliv však v obsahu. Phase 7 je sice celkem povedená formálně, ale děj, to je ukázkový idiot plot. Tohle by se takhle nikdy nikde nestalo. Ale přece mi sledování tohoto filmu něco dalo. Phase 7 patří do "Bloody Disgusting Selects" (přesně jsem si nezjišťoval, co to znamená - asi nějaká forma / podpora distribuce, nebo mediální partnerství ... ale to je fuk) a rip, který jsem sledoval, nese vpravo dole logo právě tohoto webu ... no a jak jsem se tak nudil, začal jsem si to logo prohlížet a uvědomil jsem si, že si už několik let mylně myslím, že ta věc v tom kole je jakási prehistorická ryba zkřížená s piraňou ... a ono je to přitom ozubený kolo v lebce :-D síla. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama