Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přes den je Abby Russell oddanou zdravotní sestrou, které byste klidně svěřili vlastní život. Její skutečné poslání však začíná až v noci, kdy pomocí svých ženských zbraní láká nevěrné muže do pasti, aby se jim krutě pomstila. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (103)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tenhle slasher celkem pakárna, sice to trošku psycho příběh mělo, ale nic hlubšího. Hlavní aktérka, jak už bestlama podotknul v potitulkový scéně, nebyla žádná kráska, ale zřejmě jde o gusto, to už bych si v tý roli uměl představit tu sexy blondýnku na svádění. Ale konečná řežba v nemocnici byla slušná, toť vše, na horor toho bylo málo.. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Už od prvních deseti minut bylo jasné, že tenhle film se mi bude líbit - miluju tenhle styl humoru. Abby je svým způsobem taková pin-up girl se sexy podvazkami, naditým hrudníkem (prádlo často sundavá a před kamerou se promenuje tak, jako by to bylo to nejpřirozenější, co může být), krásnými plnými rty a skelným přezíravým pohledem. Je sexy, chová se sexy a - proboha! - ona i sexy mluví. A pak tu jsou muži, s nimiž (a s pár ženami) se musí Abby vypořádat. A dělá to tak... tak nějak po svém. Scéna v pitevně, kdy v bílé podprsence (pouze v bílé podprsence) chodí kolem horké kaše skvěle vystihuje celý film. Mně se Nurse 3D hodně líbila a bezpochyby to bude zejména díky výkonu Paz de la Huerty, protože její Abby byla prostě výborná. Nečekejte žádný komplikovaný děj nebo silnou zápletku. Jen se bavte tím, co vám Paz servíruje. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chachá, to byla ale blbost. Ale marná sláva, byl tu jeden vynikající nemocniční masakr se spoustou krve a nahatý holky. Mam rád krev i nahatý holky. Hlavní představitelka nebyla sice žádná krasavice a v jistých momentech byla mimořádně odpudivá, ale od krku dolu to byla paráda a to je důležitý. Sice je škoda, že toho gore nebylo víc, protože tohle si o to vyloženě říkalo, ale co. Na jedno pobavení to bylo tak akorát. 60% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Žena, jejíž jméno je mnohem víc sexy, než její podivný silikonový obličej - to je prosím Paz de la Huerta. Taky její herecký netalent je výrazně větší, než její talent - mluví, chodí a tváří se jako zastaralý android. Každopádně ale u filmu tohohle druhu to vůbec nevadí - figuru má parádní, bobra oholenýho, teatrální kroucení prdelí jí jde výborně a tyhle její hodnoty jsou pro roli lesbické a psychopatické vraždící sestřičky bohatě dostačující. A o čem že to vlastně je? No přece o lesbické a psychopatické vraždící sestřičce. Skvělá relaxační oddechovka, kříženec lobotomizovaného softeroťáku ze série Playboy Late Night a béčkového thrilleru, z mojí strany tedy samozřejmě naprostá spokojenost. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Neviem ako ostatní, no ja som sa na film pozeral s ťažkosťou. Paz v hl. roli je odpudivá a jej prízvuk mi naozaj vadil, narozdiel od pôvabnej Katriny, ktorá niečo málo zahraje a film ako tak drží. Mám rád čierny humor, no tuna mi vôbec nesadol. Film je bez náznaku atmosféry a v niektorých častiach nudí, no zachraňuje to posledná polhodina, ktorá je dobre rozbehnutá a krvou sa nešetrí. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama