Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přes den je Abby Russell oddanou zdravotní sestrou, které byste klidně svěřili vlastní život. Její skutečné poslání však začíná až v noci, kdy pomocí svých ženských zbraní láká nevěrné muže do pasti, aby se jim krutě pomstila. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (103)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Abigail Russelová je žena dvojitej tváre. Cez deň zdravotná sestra v nemocnici všetkých Svätých, v noci bezcitná lovkyňa ženatých mužov, ktorá nemá s neverníkmi žiadne zľutovanie. Ale čo ak sa zamiluje do niekoho, kto jej city neopätuje? Feministicko, lesbický, béčkový snímok obohatený o nevydarené, lacné 3D, s množstvom negatív, vďaka ktorým sa mi film zhnusil hneď v úvode. Bezpochyby, skutočne ( pre mňa ) asexuálne vyzerajúca hlavná hrdinka, ktorá splnila akurát jednu režisérovu "úlohu", dojem lacnej kurvy. Nebyť tej botoxovej papule a veľkých kôz, čistý chlap. Jej spomalený, vláčny spôsob komunikácie ( pardon, ale jak nejaký retard po porážke ) bol rovnako otravný ako predvolebné billboardy v Tatrách. Slasher by mal vďaka gore aspoň pobúriť, alebo dokonca "pobaviť". Nebyť záverečnej štvrťhodinky, fanúšik tohto subžánru by nemal na čo spomínať. Druhým plusom ( aj keď poriadne pritiahnutým za vlasy ) je maličký zvrat v posledných minútach. Nelogickosť a debilita pointy či správania podaktorých postáv stojí skutočne za zamyslenie. Obdivujem "pár" užívateľov, ktorí bez najmenšieho problému strčia ruku do ohňa za bárs akú "k..k..t..u". Zlatá American Mary! - 40%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Nurse 3D“ nepovažuji rozhodně za špatný film, ale na to, jak dlouho se o něm mluvilo a připravovalo se jeho vypuštěním, výsledek je takový celkem průměrný. Ano, je to odvážné v tom, jak se zde hlavní hvězda předvádí, ale brát tohle jako tahák na celý film, to mi prostě nestačí. Paz mi nesedla, prostě mě odpuzovala. Katrina Bowden pak jen ukazuje, že pořád bude stejná blondýna ve všech filmech. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Paz de la Huerta, kterou bych přirovnal k Liv Tyler po nepodařené plastice rtů, prožívající mocné dojezdy po hojné dávce prvotřídního fetu, se v roli více vyslečené, než-li oblečené zdravotní sestry snaží voject a následně oddělat všecko, co jí přijde pod ruku. I přes klišé a béčkovitost považuju takovýho crazy bitch záporáka za příjemnou změnu, takže na jakýs takýs průměr to stačí, no doporučovat tohle nikomu nebudu. 60% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Už po pohledu na plakát nebo po zhlédutí traileru člověk nemohl očekávat žádnou ambiciózní hororovou filmařinu. Příběh jako z 90. let, hoooodně nahoty a ještě víc laciných hlášek. Krve a zábavy jsem ale čekal víc. Malou třetí hvězdičku leda tak za výkon Paz de la Huerta, který je (doufám že) záměrně tak blbý, že si ho člověk i zapamatuje. 5/10 ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

No prečo nie? Taký ženský Dexter v príbehu svojou atmosférou pripomínajúcom komixové Sin City, či staré Grindhousy. No najväčšie plus filmu je jeho hlavná hrdinka a hlavne jej predstaviteľka. Nie len že je maximálne sexi (aj keď môj ideál to práve nie je) ale predviedla práve ten herecký výkon, ktorý mám najradšej. Takmer bez emócií, vždy sebavedomá, vždy pokojná, s pomalým tempom hlasu. Pôsobila na mňa svojim spôsobom upokojujúco a musím sa priznať, že som jej fandil. S príbehom taktiež spokojnosť, aj keď mohlo to byť aj lepšie. Niektoré pasáže nudili viac, niektoré menej, niektoré chvalabohu vôbec. Aspoň že veľa vynahradzuje častá nahota a erotika, bolo sa na čo pozerať. Dobré... 65 %! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama