Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

bourec 

všechny recenze uživatele

Jen průměrnej snímek,kterýmu chybí větší napětí,trocha akce,hereckýho umu,ale i originální scénář.A tak na filmu se mi líbil víc vlastně jen konec,takhle bych to řešil taky.Jen mám pocit,že takhle to ani nemohlo skončit,nějaký vysvětlení pro únos její sestry policie potřebovala.Takže asi skončila u psychouše.50%. ()

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Tady někdo totálně zprznil scénář. Ne, vážně, to scénarista by měl skončit v té jámě a být umlácený zlomenoým žebrem nebo co to kurva bylo. Že to nemůže být tak hrozné? Tak já vám ukážu pár příkladů. Holka, která utíká před tupou policií, která je schopná zjistit komu kdy dotyčná slečna volala, ale není schopná zjistit polohu telefonu, to je jen začátek. Těch děr ve scénáři je tam totiž víc než těch v cedníku. Hlavně mě pobavila část, kdy jel náš vrahoun svojim autem do obchodu pro pásku a ještě se s ním chlubil prodavači, ikdyž si o pár minut dříve půjčil dodávku od někoho jiného, aby náhodou nikdo nepoznal jeho auto. Největší sranda ale byla, jak nikdo nehnul ani prstem, když se pohřešovala jedna holka, ale když druhá holka začne pátrat na vlastní pěst, najednou po ní jde celá policejní stanice. Přitom je to celkem škoda, protože ikdyž Amanda Seyfried držela stejný výraz na xichtě skoro celej film, věřil jsem jí to.. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl film „Zmizelá“ z roku 2014 s Benem Affleckem a zřejmě jsem se chtěl tímto tématem unášet ještě chvíli. Ale nemusel jsem. Zde se jedná se o jiný film. Což by tak nevadilo. Co mi vadilo, že byl film totálně nelogický se spoustou bugů. Obyčejná holka celý film úspěšně přechcává místní policejní sbor. Dokáže se dostat z úplně každé situace. Únosce všechno myslí tak, že si myslíme, že inteligentnější režisér lidských životů prostě neexistuje. Abychom zjistili, že všechny indicie byly naprosto zbytečné. Nechci spoilerovat, i když by to vzhledem ke kvalitě filmu vůbec nevadilo. Tak tedy jen napíšu, že nejchytřejší na světě je ta holka, druhý nejchytřejší je únosce a největší pitomec každý policajt, který se ve filmu mihne. Proto vyzývám ke zrušení všech policejních sborů v USA (možná nejen tam) a budu podporovat klonování Amandy Seyfried. Bude to určitě levnější, protože každá jedna pracuje kvalitněji a efektivněji než jedno policejní oddělení. A to minimálně jedno oddělení. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Viem, moje hodnotenie trochu vybočuje percentám filmu, ale mňa to bavilo. A to aj napriek tomu, že som mal ku koncu veľké výhrady. Správanie hlavnej postavy ku koncu filmu je vážne dementné a tak "filmovo americké". Taktiež keby bol prezradený spôsob, akým sa teda vrah dostal do domu, by rozhodne pomohlo znížiť vnímanie dementnosti filmu. ALE - nenudil som sa! Slabé 4*. Ak by som mal brať naplno do úvahy dementnosť tak by to boli 2* (prečo teda nehodnotím 3*? Neviem. Ale Emily Wiskersham mám v obľube). ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Typický krimi film, kdy sledujeme nezajímavé vyšetřování policie prolínající se s příběhem, který když by dobrý byl, tak by Zmizelá skončila přinejmenším na průměru, ale ani ten nebaví, a tak film zůstává ve vlnách podprůměru. Vše je zřejmé a paličaté honění Amandy Seyfried nebyl můj šálek čaje. Vyhodnocení: Výrazně lepší murder-victim vztah najdete v 6. sérii Riverdale mezi Betty a TBK ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Vůz, ve kterém jezdila Jill (Amanda Seyfried), byl Švédský Saab 900, vyráběný v letech 1979-1984. Vůz, který vlastnila sestra Jill (Emily Wickersham), byl německý Golf V vyráběný v letech 2003-2009. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama