Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (299)

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Sbírka se v mnohém liší od prvního dílu, což naznačuje už úvod, který je možná trochu přehnaný, ale mě se rozhodně líbil. Přibylo akce a krve, trochu na úkor atmosféry a věrohodnosti, ale mně to prostě sedlo a dobře jsem se bavil. Já byl určitě rád za velkou změnu oproti jedničce, protože ikdyž mě první díl hodně bavil, koukat na to samé jen s obměněnou sestavou obětí a pastí už by tak zábavné nebylo. Jak už zmínilo hodně uživatelů ve svých komentářích přede mnou, velkým plusem byl také konec, který jsem ale po prvním díle tak trochu očekával. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Omnoho víc zábavnější a krvavější než The Collector.V The Collection je hned na záčatku víc krve než v celém The Collector za celý film.Dalším plusem je že se operuje na větším prostoru a né jenom v malým zavšiveným baráku a hlavně je zde víc vražd.Logiku jsem nehledal ani u jedno z těchto filmů,protože bych musel jít s hodnocením dolů.Ale čumíme na horory a tak to občas bývá že logika trošku hapruje.Za mě 4 hvězdy. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování vzdělávacího filmu o sběrateli, který ze všeho nejraději shromažďuje lidi. Film se táhne ve smradu svého předchůdce. Je naprosto bez atmosféry a jediné co divák může obdivovat je manuální zručnost a záviděníhodná předvídavost hlavního hrdiny. A tomu nesmyslu o úžasném a překvapivém konci vůbec nevěřte. Je to kec. P.S. Camrip nebyl špatný, jen na pravé straně chyběl kousek obrazu. A po dlouhé době v době pirátského nahrávání zvukové stopy nebyl v kině nikdo nemocný. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

První díl se mi moc nezamlouval. Na rozdíl od většiny hororových nadšenců jsem jím byl docela znuděn. Moc mě to prostě nebavilo, hrálo se to na víc než na kolik to mělo. U druhého dílu je tomu naopak. Právě že film ze sebe nic moc nedělá, je to takové akční brutální Béčko, které má ale od začátku spád. Od začátku se na diváka leje krav, Gore scény a brutalita je na divána pravidelně sypaná v dostatečně přiměřených dávkách. Má to perfektní vizual, je to šílená a úsměvná vykrádačka série SAW a to se mi líbí a zamlouvá. "SAW was raped!! Excelent!!" První díl 3/5, tady trochu nadhodnocuju na 4/5. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ta čtvrtá je s hodně sedřenýma ušima... s Collectorem uříznutýma ušima. Děj byl dost blbý, postavy se chovaly hrozně hloupě, ale udělané to bylo hezky a s blížícím se koncem je film lepší a lepší. Na začátku zabodoval diskotékový kombajn na lidi, pak nějaký čas úřaduje scénáristova bezradnost a hloupost, ale v druhé půli se to docela slušně rozjede. Josh Stewart opět zazářil, líbí se mi téměř homosexuálně (chovám sympatie k lidem s utrpením vrytým do tváře, ovšem snášejících ho statečně, ne k ufňukánkům). Upozornění pro diváky: "Před upotřebením vypnout mozek a nepřemýšlet!" Doufám, že bude trojka. Zajímavost - Josh Stewart má na pravém rameni vytetováno motto skotského clanu Stewartů: VIRESCIT VULNERE VIRTUS (Mužnost sílí utrpením). Skvělé heslo a skvěle k tomuhle filmu sedne. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • Když psi Collectora (Randall Archer) napadnou Arkina (Josh Stewart) a ostatní, tetování na Arkinově pravém rameni zmizí poté, co je pokousán. (ČSFD)
  • Arkin (Josh Stewart) má na pravém rameni vytetováno motto skotského clanu Stewartů "Virescit Vulnere Virtus", v překladu "Mužnost sílí utrpením". (JASON_X)

Reklama

Reklama