Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

Saraph 

všechny recenze uživatele

Sakra, to ten týpek s tou mega baseballkou musel chcípnout tak brzo? :'( Ok, teď vážně. Sharknado je sračka, ale asi každý se na to jde koukat jen proto, aby se pobavil. Horor/Thriller/Sci-Fi? Ani náhodou - je to komedie. Myslím, že je rozdíl mezi tím, jestli se vám film nepovede, nebo jestli uděláte Žralokonádo. ()

Spiker01 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli si něco zaslouží odpad, tak právě tahle pecka. Příšerné "herecké" výkony a extra prkenná Tara Reid, výživné triky céčkového bijáku a scénář, který někdo psal při s*aní. Jednička se absurdně stala svou filmovou nekorektností až legendární, dvojka ale kromě camea Willa Whetona a Roberta Heyese nenabízí zhola nic. Tohle může posloužit tak akorát jako biják na opilecké párty a to ještě jako kulisa. ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Ve Státech už zase pršej žraloci. Tentokráte je žraločí kalamitou postihnut New York, ale to vůbec nevadí, protože specialista na létající vodní dravce Fin je opět přítomen. Dvojka se, narozdíl od jedničky, už nebere vážně ani trochu. Dávala to tušit už první komická scéna v letadle a pokračovalo to eskapádami v New Yorku až do epického konce, který nejednomu divákovi připomene Bruce Campbella v Evil Dead. Nepamatuju si komedii, u které bych se takhle od srdce zasmál. Je to samozřejmě sračka, ale pevně doufám, že létající žraloci neřekli poslední slovo. :D ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Ohlasy nelhaly, tvůrci skutečně šlápli s demencí na plyn a výsledkem je ještě debilnější (rozuměj i zábavnější) výplod než první film. Prvních a posledních 20 minut je nepopsatelných a zároveň nezapomenutelných. Tuny dementních hlášek a situací střídají další tuny dementních hlášek a situací. Prostředek filmu trochu tápe, hlavně tempo upadá a debility jsou opravdu debilní, nikoliv zábavné. Každopádně to není škoda času :) Pokud bude zachována vzestupná tendence, budu s napětím očekávat nové a nové filmy ze série. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Ja ji zeru. Jeji mimicky herecky projev je unikatni, tolik emoci kolik dokaze zahrat. Ale ona za to nemuze, kdyz byla mala, spadla do sudu s botoxem.... Ona dokonce neumi ani poradne behat... Ona je prirodni ukaz... Ona je zralok...Calvin Klein.....To je fakt hlina. With love Tara Reid na vsechno ostatni je tu MaserCard. P.S. životní role Wila Wheatona!!! Schválně kdo najde Wesleyho Crushera. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu je několik narážek na slavnou komedii Připoutejte se, prosím (1980). V cameo roli pilota se zde objevuje Robert Hays, který pilota ztvárnil rovněž ve snímku Připoutejte se, prosím (1980). Zazní zde také replika "Its getting a little hot", která zazněla v souvislosti s motorem letadla i ve zmíněné komedii. (bubun)
  • Cameo roli taxikáře Bena obsadil Judd Hirsch, čímž si zopakoval svoji roli ze seriálu Taxi  (od r. 1978). (KM Phoenix)
  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)

Reklama

Reklama