Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

Saraph 

všechny recenze uživatele

Sakra, to ten týpek s tou mega baseballkou musel chcípnout tak brzo? :'( Ok, teď vážně. Sharknado je sračka, ale asi každý se na to jde koukat jen proto, aby se pobavil. Horor/Thriller/Sci-Fi? Ani náhodou - je to komedie. Myslím, že je rozdíl mezi tím, jestli se vám film nepovede, nebo jestli uděláte Žralokonádo. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jo, vypadá to na rozdíl od jedničky už trochu jako film a najde se zde pár záměrně vtipných momentů (ano, jsou opravdu jenom dva). Jinak je to ale stejné peklo, jako posledně. Je sice hezké, že tvůrci věděli jakou srágoru točí a chtěli si z toho udělat prdel. Jenže nekoukatelná srágora vždycky zůstane jen nekoukatelnou srágorou. A u téhle bohužel nepomůže ani několik piv. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem v plánu se na žádný ze snímků z této série nikdy dívat, ale náhodou jsem byl v obýváku, když to běželo, podíval jsem se na začátek a byla to taková hovadina, že jsem to musel dokoukat. Po celou dobu jsem nevěřil svým očím. A v jednom kuse jsem se musel smát a uklidňovat se tím, že to tvůrci určitě myslí jen jako recesi. Konec jsem potom suveréně prospal. Jednu hvězdičku dávám za to, že jsem se u toho docela dobře bavil :-) ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Naprostá sračkoidní bomba :) Akce, akce a akce. Žraloci všude kam se podíváš a jedna nepochopitelná scéna za druhou. Tak si rychle užíjme modrou barvu, než se k tomuhle při.erou magoři co a filmoví chudáci, co od tohodle čekají Schindlerův seznam a strhnou to do černých barev. Protože i naprostý imbecil ví, že tohle žádný geniální scénaristický výplod nebude. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je to vlastně jen recyklací prvního dílu, leda tak zasazeného tentokrát do New Yorku. Hlášky už nebyly tak dobré, po akční stránce se to sice snažilo, ale pořád se jednalo o opakování nápadů z jedničky. Jediné, co tomu mohu opravdu uznat, je technická doladěnost, která předešlému dílu zásadně chyběla. Ale jinak? Nic nového. Snad si trojka povede lépe. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo v Buffalu a New Yorku. (Terva)
  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)

Reklama

Reklama