Reklama

Reklama

7500

  • USA Flight 7500
Trailer

Dvojice na svatební cestě, dívka cestující do Tokia, mladý pár chystající se na dobrodružní cestu po Asii, dvojice těsně před rozchodem, přehnaně sebevědomá letuška zamilovaná do pilota – ti všichni nastoupí do letadla do Japonska. Během letu se však na palubě letadla začnou dít podivné věci. Přistane nakonec let 7500 v Japonsku? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ničím neurážející lepší průměr. Atmosféra v letadle byla místy hutná, herecky to byl protivno-sympatický mix a co se pointy týče, tak je fakt, že tohle zakončení už dneska těžko někoho šokuje a také je pravda, že podobný způsob se během posledních 15ti let používal až příliš často, ale tady si cením faktu, že mě tohle řešení až do samého konce nenapadlo. Prakticky nic jsem nečekal, takže jsem docela spokojen. 60% ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Silnější 3; hlavní moje výhrada ale není ani k hercům ani příběhu, ale jen obtížně ukrytelnému natahování. Ona ta historka s jednoduchou zápletkou a jediným odvedením pozornosti prostě víc než 20 minut nedá, tedy dvojnásob dlouhá expozice s napůl zbytečným představováním postav je zkrátka přestřelená... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„7500“ je film, který má v první polovině docela dobré momenty, ale není to nic, co by nakonec vyústilo ve skutečně skvělou podívanou. Je to zabité poměrně standardním plynutím příběhu, což nakonec vede k tomu, že se možná budete nudit. Já si nemůžu pomoct, ale mě ta pointa prostě zhnusila. Od japonského režiséra takového kalibru bych čekal něco trochu lepšího. Ale splynutí s americkou produkcí prostě dělá svoje. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tohle čekání se se vyplatilo tak napůl. Co na filmu potěší je atmosféra a prostředí. Zbytek je však odfláklý a tak není divu, že ač film nenudí a při krátké stopáži dokáže zabavit, po zhlédnutí máte pocit, že to mohlo být lepší a cítíte se tak jako člověk, co v restauraci dostane jen polovinu řízku. Příběhově strašně stereotypní a pointa mě teda nepřekvapila. Nechápu proč pořád omývají to samé dokola. Herci hrají co mohou a maximálně tak potěší Amy z Crank. No, škoda no, natěšenost byla veliká. O to víc jsem z toho špatný a proto si dám 7500 piv na žal. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Šimizu je pro mě spojen s nejděsivější ženskou hororovou postavou, co jsem kdy viděl, takže jsem celý film čekal, kdy na mě vykoukne Kayako nebo nějaká její ségra. A ono to nakonec mělo pointu úplně někde jinde než bych u Takašiho čekal. Vlastně i milé překvápko, že zkusil zase jednou něco jiného a vzhledem ke krátké stopáži nehrozila ani nuda. Herci se povedli - dacana s telefonama a paní Vdanou jsem zdárně nesnášel, zbytku celkem i fandil. Atmosféra do letadla nastoupila taky a vydržela v něm až do konce plus jako bonus fešná Jamie Chung v roli letušky, která má pro strach poděláno (vždy před sebe cpe bloncku) . ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Pôvodne mal film niesť názov Flight 75 a vyjsť 31. augusta 2012. (misterz)
  • Číslo 7500 je tzv. "squawk kód", který vysílá transponder (odpovídač) v letecké dopravě. Kód 7500 označuje "hi-jacking" čili přepadení nebo únos letadla. (Cheeker)

Reklama

Reklama