Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (210)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Koukám, že jen mizivé procento zdejších členů má smysl pro ujetý až úchylný humor na hranici trapnosti a debility. Nu což, jejich smůla, já se bavil královsky. Dieter Laser je Bůh! ...nebo Ďábel? Tomuhle chlapovi je prý třiasedmdesát, a přitom řádí jako neřízená střela, na jeho vyšinuté postavě šíleného ředitele věznice i na jeho energickém výkonu celý film stojí i leží. Oblíbené (=nejšílenější) scény: Uškrtit někoho a pak ho zuřivě resuscitovat, aby se dal uškrtit ještě jednou - to považuju za naprosto geniální gag! Prznění fašounského ředitele kastrátem do ledviny. Obcování s kómatickou sekretářkou (vzpomněl jsem si na duet pro Nevěstu a Bucka v Kill Bill). Třetí stonožka je sice místy trochu trapná i nechutná, ale určitě jsem u ní nezaznamenal žádný ekvivalent pocitu "sakra-to-je-ale-nuda", který obvykle zažívám u filmů, kterým dávám dvě a méně. Hodně spokojené tři. / A ostatně soudím, že plánované cenzurování "sprostých" slov v komentářích musí být KURVA zničeno! ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Six už snad poztrácel všechny originální myšlenky, co měl a dal se do třetího dílu se satirickým odlehčením v podobě propagace svých dvou předešlých filmů ve vězeňském prostředí, kde přebývá jeden podvyživený uřvaný krypl, jeden vyvalený ustaraný buřt a jedna kozatá, prdelatá blondýna, která pro šéfa udělá cokoliv. Přidejte k tomu spoustu patetických ukřičených projevů o hovně, stopadesát vulgarismů, otřesného Erica Robertse, pár explicitních operací, které by člověk neměl nikdy vidět a jednu 500 lidí dlouhou oranžovou stonožku. Co bych o tom ještě tak řekla? Je to vrcholně nevkusné, nevtipné, nezajímavé a na to, že stonožku vidíme asi jen posledních 15-20 minut, příšerně dlouhé. Toma Sixe jsem po prvním díle považovala za zachránce a spásu hororového žánru, ale tohleto je hnus!!! ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že Six je sračkař, tak zakončení nemuselo být až tak špatné, kdyby všechny scény nebyly tááááák natahované a nudné. Bohužel Six nezná míru a tak je třetí stonožka spíš úmorná než cokoliv jiného. Nechutné scény Six ale pořád točit umí, jen je jich tu želbohu minimum a zbytek filmu se buďto řve nebo brutálně přehrává/pitvoří. ()

baribal odpad!

všechny recenze uživatele

Film, který ani herecké velikánství Bree Olson z hororové žumpy nevytáhne. Tohle je tak špatné, že to ani není v žánru.. výjimečně špatný film poznamenaný psychicky poznamenaným režisérem. Třetí díl nechutný, kde ani ta lidská stonožka není pořádně vidět.. čili zde není jediný důvod proč film vidět. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Když první film čerpal z originality bylo to celkem zajímavý, druhý ujížděl na perverznosti a ten třetí si z toho evidentně dělá prdel! Protože, tady se sešli všichni, jak herci, tak rejža a pořádně si zaobcovali s vězni v jedné veliké stonožce, kde i svůj úd dal do placu Eric Roberts. Tome Tome, to si to dopracoval a to jsem věřil, že trojka mě rozseká ze všech nejvíc! Final Sequence se tedy nekoná, škoda... 30% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Film bol zakázaný v Nemecku, Írsku, Malajzii a vo Filipínach. (Ffcvc)
  • Ve scéně, kde jsou vězni nuceni sledovat první dva filmy, vykřikují skutečné recenze na první a druhý film. (LUKICKK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno