Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (210)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Tuto velice těžko sehnatelnou ultranovinku z roku 2015 sa mi vďaka Interpolu podarilo sehnat a skumáčit. Co týmto trapáckym uzáverom 3lógie vymačká akúrátní sledovatelnost, je Dieter Laser. Pred jeho maskou se schová Hellraiser i Pumpkindick. Chce to odvahu vyprdit tuhle komickou odvážnost, kým prvotní duo fungovalo na komunitně kultovním statusu.Přebytečný zásah do prisoner areálu 3logii uškodil. Ale prípadným DVD / BLU-R 3 logist neopovrhnem. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Doufám, že opravdu poslední. První dvě Stonožky jsou výborné a já si je s gustem užil. Trojka je ovšem propad do hlubin. Horor? Ani na okamžik. První polovina s uřvaným D.Laserem (jak báječně hrál v jedničce!) je trapné céčko, druhá polovina, nebo spíše poslední čtvrtina s uřvaným Laserem je komedie. Jednu hvězdu si zaslouží pár světlých momentů - kastrace, operace, příprava materiálu na housenku a několik krvavých výstřelů. To je fakt málo! Přitom vězeňská stonožka vypadala jako zajímavý nápad, kam až lze dojít. Kdyby Laser neječel a nedělal kašpara, nýbrž vystupoval chladně a mrazivě, pak bych hodnocení rozhodně zvednul. A Roberts se slizkým úsměvem, co proplouvá filmem, výsledek též moc nevylepšil. Místo kontroverzní akce se divák dočká jen vodopádu vulgarismů....fakt škoda. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Předlouhé čtyři roky jsem si musel počkat na vyvrcholení této série. Měl jsem dojem, že můj oblíbenec Tom Six se snaží všechno vyšperkovat, aby zakončil svou bizarní trilogii opravdovou peckou. Dokonce obsadil do hlavních rolí oba předešlé „zvrhlíky a šílence“ Dietera Lasera a Laurence R. Harveyho (oba zde samozřejmě hrají jiné postavy). K mému zděšení jsem však nevěřícně zíral, jak to tentokrát dokázal Tom zprznit a to doslova. Byl jsem přímo nadržený na další porci morbidní / zvrhlé zábavy, plné zvratek, sraček, psychického teroru nebohých článků stonožky, ale zde se mi až na pár světlejších momentů a dobrých hlášek ničeho z toho nedostalo. Nebo v míře tak malé, že jsem u toho místy usínal. Hlavně tedy v první polovině filmu, která dle mého byla doslova otřesná. Dieter Laser se svou novou image se sice snažil, co to jen šlo, ale Doktor Heiter byl jen jeden a tenhle plešatý boss věznice mě spíše iritoval. Jsem už zvyklý, že Six má hodně zvláštní smysl pro humor, ale přišlo mi, že si až zhruba v polovině filmu vzpomněl o čem, že to vlastně točí. Do té doby zaujme snad jen „prstění“ sekretářky (pornoherečky Bree Olson), ale osvěžení v podobě ubližování vězňů (kastrace, opaření vřelou vodou) přišlo náramně vhod. Jinak bych asi usnul. Bohužel teprve druhá polovina filmu a příprava nejdelší lidské stonožky konečně dokázala naplno probudit můj zájem o tento film. Je však potřeba říci, že jde o nejslabší díl celé série. Jediné co ho zachránilo od podprůměru (tedy v mých očích) bylo těch pár detailů na sešívání vězňů a kratší upravená stonožka. Hodně slabých 50% ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že Six je sračkař, tak zakončení nemuselo být až tak špatné, kdyby všechny scény nebyly tááááák natahované a nudné. Bohužel Six nezná míru a tak je třetí stonožka spíš úmorná než cokoliv jiného. Nechutné scény Six ale pořád točit umí, jen je jich tu želbohu minimum a zbytek filmu se buďto řve nebo brutálně přehrává/pitvoří. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tak nám nakoniec predsa len verbal ľudskú stonožku ohodnotil, napriek tomu, že pri prvom diele sa dušoval, že toto hodnotiť nebude. Nuž, niekto si za svojim názorom dokáže stáť, niekto je proste bábovka. Ako som pri hodnotení druhej časti spomenul, nebolo jasné či film je braný ako "realita" alebo predstavy, tak odpovede sme sa v tretej časti dočkali. Opäť nám Tom Six pripomenul, že sme sa pozerali iba na film. Na film. Na film. Nie, nie je to chyba. Asi toľkokrát totižto treba pripomenúť ľuďom, ktorí toto videli, že sú to iba predstavy. Pre mňa nepochopiteľnou záhadou ostáva, ako niekto, kto prvú časť považoval za odpornú sa dopracuje k tomu, aby hodnotil aj časť tretiu. Ak predsa obdivujete Rembrandta a nepáči sa Vám Piccasso tak sa nechodíte do galérie pozerať na výstavu toho druhého, alebo snáď áno? Možno je to istá forma sebatrýznenia. Skôr nad sebou by sa mali títo ľudia zamyslieť, nie nad režisérom. Teraz k samotnému filmu. Dieter Laser v úlohe Williama Bossa je úchvatný. Na začiatku som mal pocit, že svojim výkonom prekoná seržanta z úvodnej desaťminútovky Full metal jacket. Nakoniec to nebolo až tak skvelé, ale aj tak bol vynikajúci. Samotné objavenie Sixa vo filme (a záber, ako sa pri praktikách Bossa pozvracia) mala opäť filmovým "znalcom" pripomenúť, že on samotný si to nijako neužíva. Iba sa snažil zaujať. Presne ako Ruda z ostravy a.k.a verbal. Tiež sa svojimi komentármi snaží zaujať. A vďaka tomu, že sa vyjadruje ako kretén mu to prinieslo výslnie rebríčka užívateľov čsfd. Sixovi odlišnosť vyjadrovania veľa fanúšikov nepriniesla.Možno preto že Ruda uráža iba kresťanov a Tom Six si vystrelil úplne zo všetkých. Tak, život je už raz taký. Známe zlodej kričí chyťte zlodeja zase raz platí. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Jediný film z trilogie, kde není úplná nahota, ale je zde vidět pouze část hýždí vězně. (LUKICKK)
  • Ve scéně, kde jsou vězni nuceni sledovat první dva filmy, vykřikují skutečné recenze na první a druhý film. (LUKICKK)

Reklama

Reklama