Reklama

Reklama

Vyznamenaný veterán z Vietnamu Frank Vega (Danny Trejo) se vrací domů. Společnost ho však zavrhne a on zůstává bez práce i bez lásky. O čtyřicet let později se díky incidentu v autobuse, kdy se zastal starého černocha, kterého terorizovali dva skinheadi, stane místním hrdinou. A lidé ho znovu začnou oslavovat. Jenže jeho štěstí se znovu ztratí, když je zavražděn jeho nejlepší přítel Klondike a policie nejeví žádný zájem věc řešit, a tak se vydává pátrat po zabijákovi na vlastní pěst. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (235)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Spatna Prdel /prelozene u nas ako Veteran alebo Mstitel Bezpravi/ je dost podpriemerny film. Jednak reziou a jednak aj dejom a hercami. Najlepsim filmom pana Treja asi ostane uz navzdy nelitostny Souboj s Al Pacinom. Toto bolo len slaboduche becko, ta 1 scena totalne vykradla isty film z 80. rokov /mala napoveda - ten film s A. CiernymCernochom/. 40 % ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Danny Trejo nahodil homeless style a rozhodl se srovnat do latě losangelskou omladinu. Nezáleží na tom, že už to před rokem provedl každým coulem coolověji, brutálněji a nekompromisněji jeho árijský bratr v Hobo with Shotgun a předtím ještě Michael Caine, Clint, The Rock, Kevin Bacon, Jodie Foster, Gerard Butler, Charles Bronson... A spousta dalších. Bad Assu se dá odpustit jeho naprostá zbytečnost, ale to nic nemění na faktu, že je to nehorázně nudná sračka. Každý dialog mi chtěl zarputile přivodit blití, ale já jsem statečně odolával až do naprosto debilního závěru, při němž jsem musel chtě nechtě odvracet zrak. A sluch. Neměl bych nic proti, kdyby se celý film mlátili negři a bouralo s autobusy, ale tenhle film je prostě vata a tupé žvásty v laciném hávu navíc s absencí čehokoli jako špetka nadhledu. Vyserte se na Bad Ass, stejný námět byl už natočen tisíckrát a mnohem lépe. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

No to bol film. Totálne otrepaný námet obohatený o niekoľko originálnych prvkov. Je to celkom zlé. Ale pre mňa lahôdka. Užil som si aj akciu aj hlášky a pár krát som sa dobre zasmial. Pár vecí je vskutku cool. A pár vecí sa vymyká stereotypu. Režisér pár krát načrtne niečo, čo sme už tisíckrát videli a potom to zmení. Oveľa lepší film ako by sa niektorým na prvý pohľad mohlo zdať. Niekto napísal do diskusie, že odpad mohol dať len človek, ktorý to nevidel (alebo to nemal čo pozerať). U mňa za 4*. Rozhodne sa nejedná o počin, ktorý by vyšumel po pár dňoch do stratena. Neskutočné ako Trejo naštartoval kariéru po 65. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Danny je jen pendejo, žádnej Charles Bronson z něho nebude, ale myslím, že to asi ví a Bad Ass je spíš akční komedie ( a hodně průměrná až podprůměrná, škoda) než cokoliv jiného, jistý nadhled z toho cítit je, ale celé je to takové ušmudlané... možná kdyby název byl Dirty Ass, tak by mi to sedlo víc:) ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Osmdesátková mlátička bez atmosféry, bez stylu a bez nápadu. Bad Ass připomíná mix Machete a Super, ale z obou filmů si vzal jenom to špatné. Navíc přidal mizernou režii a ještě horší herce. Jediným světlým momentem je autobusová honička okopírovaná z Rudého Horka. Kdyby takhle vypadal celý film, tak to mohlo být zábavné retro. Takhle je to zbytečný brak. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • V jedné ze scén je Klondike (Harrison Page) střelen do hrudníku, konkrétně pod bílý pruh zapnuté mikiny. Poté, kdy leží na zemi, však žádné stopy krve na mikině nejsou a mikina je stále zapnutá. V závěru scény je však mikina rozepnutá a průstřel se nachází několik centimetrů pod původním místem průstřelu. (Lumberjack)
  • Frank Vega (Danny Trejo) sedí na posteli, pozerá televízor a prepína kanály. Ale na obrazovke svieti stále ten istý kanál s poradovým číslom 3. (beso74)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama