Reklama

Reklama

Vyznamenaný veterán z Vietnamu Frank Vega (Danny Trejo) se vrací domů. Společnost ho však zavrhne a on zůstává bez práce i bez lásky. O čtyřicet let později se díky incidentu v autobuse, kdy se zastal starého černocha, kterého terorizovali dva skinheadi, stane místním hrdinou. A lidé ho znovu začnou oslavovat. Jenže jeho štěstí se znovu ztratí, když je zavražděn jeho nejlepší přítel Klondike a policie nejeví žádný zájem věc řešit, a tak se vydává pátrat po zabijákovi na vlastní pěst. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (235)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Drsňak si zase tak úplně na nic moc nehraje! Bez zbytečných keců a sentimentu jde rovnou na věc a to se u akčního žánru cení. Díky tomuto faktu, bezchybnému Trejovi (který, jako by se pro roli vypitého homelesse přímo narodil), dobře odvedenému rapovému doprovodu a scénáři, sem tam předhazujícímu vymazlenou hlášku, rozhodně nadprůměr...poctivka za 70%...typický snímek,kterému dost chybí, ale zároveň má něco, jako "koule"... a "jdu si koupit tričko" ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Vážení a milí přátelové, co k tomuto snímku dodat.... pokus o nasazení Treja do poloh, v nichž ukáže i jiné křeče obličejových svalů, než ,,jsem znechucený, jsem nasraný, jsem strašně rozzuřen a vysouvám řezáky", docela vyšel. Zrezlý Deny přidal výraz vyklidněného - a jako bonus vyndal na světlo boží i xycht, mající znázornit pocit absolutního štěstí. Vycení při něm všech šestašedesát zástupců chrupu, očiska téměř opustí své důlky a již tak krabatá tvář se zbrázdí až do nečekatelných kreací, připomínajících zmenšenou plastickou mapu Himalájského pohoří. Děsivější škleb nenajdete ani v horrorech z nejhorrorovatějších. Super. No, a děj je debilní, zápletka debilní, pointa debilní, ve filmu je dosti debilních postav, které jednají tak debilně, až si připadáte jako debil, že se Vám na to vlastně docela dobře vejrá..... debilita s Denym. Za tři. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Trejo jako akční důchodce s vizáží homelesse a cejchem veterána z Vietnamu, co stále doufá ve svůj životní highlight, je v podstatě dobrák (ale nasrat ho nechcete), šmejdi mu odrovnají parťáka a jelikož z kluků v LAPD nic nebude, musí si s tím zúčtovat sám. Kultovní potenciál není naplno využit, ale stejně se BAD ASS neztratí. Sympaticky to není až taková B-blbost, jak byste logicky čekali... Po MACHETE je to Dannyho další velká role - a není pro něj typická. Neukazuje svaly, podává bezmála dramatický herecký výkon a ta jeho zjizvená tvář je celá zarostlá. Měl jsem z toho radost. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Boha kdo je ten mentál Craig Moss? Myslí si snad, že Danny Trejo je standardní herec, aby se s ním pokoušel natočit "normální" film? Nebo jen kalkuluje s tím, že mu Trejovo jméno vydělá prachy? Nejspíš to druhé. Tenhle nejapný pokus o film mi opravdu hnul žlučí. Treja neodsuzuju, že se téhle demenci propůjčil. Není to žádný velký intoš, aby chápal, že ve své roli působí se svou tlustou, neohrabanou a dědkovskou figurou směšně až žalostně, a hlavně proč by to za nějaký slušný prachy neudělal, že, lepší než dealovat fet. Ale tomu Mossovi by se patřilo narvat mačetu pěkně hluboko do zadku. I scénáristovi (podle všeho senilnímu nebo retardovanému) a všem dalším, kdo se na téhle idiotské a trapné zhovadilosti podíleli. Jedna hvězda za Treja, kterého mi bylo celou dobu líto. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Nenápadný béčkový akčňák, který staví na charizmatu Dannyho Treja a na scénáři, podle kterého mají všichni rádi dědulu, který nerad mlátí lidí. Je třeba se odprostit od mírné stupidnosti scénáře a užít si poměrně zdařilý a, nutno dodat, poctivě natočený akčňáček. Přesto ale jsem čekal, že Trejo bude za většího drsňáka. Vlastně jedinou pořádnou drsnou věc udělal, když strčil borcovi ruku do drtiče odpadků, jinak se jen mlátí rukama či případně s tím, co je po ruce. Jsem zvědav na dvojku, tohle potěšilo, ale rozhodně nenadchlo. Hudba: Todd Haberman PS: že si Badass nabouchne takovou kočku, to jsem vskutku nečekal :-) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Herci Danny Trejo (Frank Vega), Ron Perlman (Williams) a Winter Ave Zoli (Tatiana) se setkali už při natáčení seriálu Zákon Gangu (od r. 2008). (Chibs)
  • Ve scéně, kde Vega (Danny Trejo) na basketbalovém hřišti hází na koš, koš ve skutečnosti netrefil, přestože tak scéna působí. (J*A*M*A*L)
  • V jedné ze scén je Klondike (Harrison Page) střelen do hrudníku, konkrétně pod bílý pruh zapnuté mikiny. Poté, kdy leží na zemi, však žádné stopy krve na mikině nejsou a mikina je stále zapnutá. V závěru scény je však mikina rozepnutá a průstřel se nachází několik centimetrů pod původním místem průstřelu. (Lumberjack)

Reklama

Reklama