Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

No to byl náser kurva! Nikdy by mě nenapadlo, že lze spojit bojová umění s alienama. Choreografie bitek perfektní, jsou to jatka, i když soubojů tolik není, tak ty které tu jsou, působí dynamicky, atraktivně a jsou přehledně natočený, kinetickou kamerou, takže adrenalin se doluje v neustálým tempu. Iko Uwais čim starší, tim více charismatu a Yayan Ruhian úplnej buldok s mačetou, Grillo si roli užívá a dává ze sebe maximum. Souboje maj brutální kadenci a ke konci se dočká divák i godzilla fightu mezi emzákama, který tam praktikují MMA prvky! Pak tu je spousta efektovejch akcí, destrukce, exploze..působí to levněj s vizuálem, a i když se jedná o zábavnej trash, děj působil logicky, něco jsem se dozvěděl o fungování těch emzáků a o co jim jde. Postavy sice ploché, dialogy však dostatečné a divák má šanci si k nim vytvořit vztah. Hudba hraje v jednom kuse, nadupaný instrumentálky, a co ještě musim pochválit, tak důvody proč se souboje odehrávaj, je to malej detail, prvek ale potěšil :-) prostředí chrámu oku lahodící. Takže dost nadhodnocuju, jelikož jsem se však bavil po celou dobu, mnohdy se smál a kochal se výbornou akcí (a vlastně, vidět po boku Ruhiana, Grilla a Uwaise je prostě zážitek), musim dát plné hodnocení. Nasmál jsem se i během titulků, nepovedné záběry či koniny během natáčení :-) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Za normálnách okolností se snažím sci-fi béčkům vyhýbat a první Skyline podle hodnocení ničím víc není. Nicméně na webu se začaly množit vcelku zajímavé informace o třetím pokračování a protože nových sci-fi moc nevzniká, sáhnul jsem po Beyond Skyline. A víte co? Ano, je to béčko, ale Liam O'Donnell má můj velký respekt, protože za málo peněz předvedl setsakra hodně muziky. Obrovské množství trikových sekvencí, bylo vcelku solidně provedených, obsazení se taky povedlo a hlavní účel se jistě povedlo splnit. Pobavit. Beyond Skyline je velmi přímočaré invazivní sci-fi, kde se nevedou filozofické diskuze, neprobíhá žádný přesah v podobě společenské kritiky, neřeší se rodinná traumata, nebo něco podobného. To málo co z toho proběhlo, pouze posloužilo k minimálnímu vykreslení postav. Zbytek obstaraly jejich činy. Míít nízká očekávání ohledně tohoto filmu se vyplatilo, protože jsem spíš příjemně překvapený. Přestože je to pořád béčkový film, narvaný scénáristickými lapsy a žánrovými klišé, je tak nějak poctivý a ve skutečnosti je ten rozdíl mezi filmy Bitevní loď a třeba Světová invaze jen v rozpočtu/vizuálu. Z nějakého důvodu je prostě problém napsat originální inva sci-fi. I z toho důvodu se na trojku asi podívám. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako čtyřková akční zábava. První útok a útěk metrem na výtečnou, stejně tak vnitřek lodi a atmosféra. Na rozpočet naprosto vymazlené efekty, masky a desing. Navíc se Grillo stává jakousi dvd béčkovou jistotou, plus navázání na první díl zahřálo u srdce. Jenže po přesunu do džungle které předchází naprosto nesmyslná smrt syna hlavního hrdiny se to změní ve vteřině v brutální céčko plné těch nejstupidnějších možných dialogů a zvratů a finální řežba už s dechem nestačí a občas ty CGI efekty a rádoby melodramatické scény vyvolávali neskutečné záchvaty smíchu. Kdybych se předtim zhulil, jednoznačně bych se udusil. Jako by první polovinu točil schopný režisér a v půlce natáčení dostal lehkou mrtvici a zbytek filmu dotočil s pěnou u pusy, lízátkem a retardovaným úsměvem ve tváři. Ze čtyř hvězd sem potom padal strmým pádem, který se tak tak vrátil zpátky na tři * a to jen díky finálním scénám v titulcích, kdy sem si uvědomil, že si z toho tvůrci aspoň dělali srandu. První polovina naprosto senzační, druhá absolutní haluz plná příšerných dialogů a děsivého neherectví Piko Jauwajse.50%. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jde o pokračování filmu Skyline z roku 2010. Mimozemšťané - emzáci pasou po lidském mozku, který vtipně používají. Napadnou samozřejmě Los Angeles. Zápletka by vystačila sotva na večerníček - hlavními postavami jsou Mark a Trent, otec a syn. Syn zmizí a otec ho jde hledat a zachránit. Zachraňuje i další postavy a objeví se několik modelek (Bojana Novakovic v roli Audrey). Ve filmu chybí humor a po chvíli mu dochází dech. Ocení ho asi fanoušci počítačových vesmírných bitek, ostatní asi nechá "venku" . Film je zajímavý tím, že se můžete bez studu oddat chlípné béčkové zábavě. Škoda- film měl velký potenciál rozvést chytré myšlenky. Měl b se spíše jmenovat Beyond good. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo tak slibně, po vcelku dobré jedničce, která měla jakž takž ještě dobrou atmosféru i jako sci-fi se zde dostaneme do kosmické lodi, tam jsem ze začátku koukal s otevřenou hubou a říkal si, že toto bude nejlepší sci-fi od Vetřelců, ale pak se děj začal odvíjet jiným směrem ve Vietnamu,, kde si to nakonec se svým bojovým uměním rozdají s emzáky. Jako bych sledoval dva filmy. Přesto se na film stále dobře kouká když vypustíme z hlavy, jaká je to blbost. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama