Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

No to byl náser kurva! Nikdy by mě nenapadlo, že lze spojit bojová umění s alienama. Choreografie bitek perfektní, jsou to jatka, i když soubojů tolik není, tak ty které tu jsou, působí dynamicky, atraktivně a jsou přehledně natočený, kinetickou kamerou, takže adrenalin se doluje v neustálým tempu. Iko Uwais čim starší, tim více charismatu a Yayan Ruhian úplnej buldok s mačetou, Grillo si roli užívá a dává ze sebe maximum. Souboje maj brutální kadenci a ke konci se dočká divák i godzilla fightu mezi emzákama, který tam praktikují MMA prvky! Pak tu je spousta efektovejch akcí, destrukce, exploze..působí to levněj s vizuálem, a i když se jedná o zábavnej trash, děj působil logicky, něco jsem se dozvěděl o fungování těch emzáků a o co jim jde. Postavy sice ploché, dialogy však dostatečné a divák má šanci si k nim vytvořit vztah. Hudba hraje v jednom kuse, nadupaný instrumentálky, a co ještě musim pochválit, tak důvody proč se souboje odehrávaj, je to malej detail, prvek ale potěšil :-) prostředí chrámu oku lahodící. Takže dost nadhodnocuju, jelikož jsem se však bavil po celou dobu, mnohdy se smál a kochal se výbornou akcí (a vlastně, vidět po boku Ruhiana, Grilla a Uwaise je prostě zážitek), musim dát plné hodnocení. Nasmál jsem se i během titulků, nepovedné záběry či koniny během natáčení :-) ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Losangeleský policista Mark (Frank Grillo) si na plicejním oddělení vyzvedne svého syna Trenta a poté podzemkou odjíždí domů, ale jejich cestu přeruší právě probíhající mimozemská invaze. Mark, Trent, Audrey (Bojana Novakovic) a Sarge (Antonio Fargas) se snaží dostat do bezpečí, ale končí za svitu modrého světla ve vesmírném korábu, který se nedlouho předtím snažila zlikvidovat americká armáda. Mark se probouzí jako první a snaží se lokalizovat ostatní, ale svojí vinnou končí oddělen od ostatních. Mark při procházení lodí narazí na mimozemšťana s červenýma očima, který ho dovede k téměř rodící ženě. Elaine mu vysvětlí jak to bylo s ní a Jarrodem. Mark se zaváže narozenou holčičku ochránit a dostat z lodi, ale vše se trochu zkomplikuje. O osudu celého lidstva se rozhodne v prastarém chrámovém komplexu v džungli... Toto pokračování, které se odehrává souběžně s dějem prvního filmu v mnohém dost překvapilo, protože nabízí ucházející příběh, kvalitní triky a masky mimozemských návštěvníků. Soubojů jsem čekal více, ale jinak se jedná o velmi povedenou záležitost. Frank Grillo a Iko Uwais (Sua) mají jeden souboj, ale ten je přerušen a o vítězi proto není rozhodnuto. Yayan Ruhian se předvede v akci s mačetou při boji s emzáky. Na závěr ještě několik informací z filmových titulků. Akční choreograf byl Iko Uwais. Kredit bojový choreograf sdílí Iko Uwais, Yayan Ruhian a Very Tri Yulisman. HODNOCENÍ 70% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejné jako první film. Příběh není vyloženě dobrý ani špatný, ale je takový ohraný. Herecky to není nic skvělého, což se ale u béčkového filmu dá čekat, ale prostě má to skvělé efekty, které rozhodně stojí za pozornost, o to víc, že se s nimi nešetří, i když někdy máte pocit, že se některé scény dost opakují. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Scenárista O´Donnell se asi po zkouknutí Skyline chytil za hlavu a dvojku si radši natočil sám. A dobře udělal. Zvolil trochu vyspělejší styl se sympatičtějšími herci a potěšila mě i pointa vzniku naší civilizace. Snad jen těch šaolinů tam bylo v závěru až příliš, úplně by stačil ten americkej policejní Rambo. A pokud si někdo myslí, že tohle bylo oproti jedničce myšlený smrtelně vážně, divím se, že ho z toho nevyvedly ani závěrečný titulky. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako hororovější variace na Den nezávislosti a postupem času se z filmu stane příšerné béčko, kombinující všemožné žánry, včetně bojových akčňáků. Po celou dobu se film snaží tvářit smrtelně vážně a přesně to je hlavní kámen úrazu, kterému dají poslední tečku závěrečné titulky s nepovedenými záběry. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno