Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Neodolal som lákavému zoskupeniu súčasných martial arts hviezd Frank Grillo - Iko Uwais - Yayan Ruhian. Spočiatku mi akosi nedopínalo, ako sa do príbehu, situovaného do LA vlastne pripletú indonézski bijci, no scenárista mi na to zanedlho poskytol svojskú odpoveď... Stret tejto nevšednej fight squadry s nepriateľskými mimozemšťanmi by za normálnych okolností bol určite luxusnou záležitosťou, akonáhle sa však na scéne objavili gigantickí emzácki roboti, mlátiaci sa v štýle Pacific Rim, dobrý dojem bol preč. Takéto lacne pôsobiace finále si Liam O'Donnell mohol pokojne odpustiť, veď koniec koncov čosi tak výpravné a megalomanské sa s 20 miliónovým rozpočtom, ktorý mal k dispozícii ani kvalitne natočiť nedá. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

BEYOND SKYLINE nieje menším filmom, ako jeho predchodca. V Hollywoode a hlavne v tom komerčnom mainstreamovom prúde, sa také niečo proste nenosí. A preto je pokračovanie epickejšie, rozsiahlejšie nielen akciou ( nasúkali sa tu dokonca skvelé bojové scény muža proti mužovi / kto to nečakal pri Uwaisovi, alebo Ruhianovi ?/ a dokonca nejaký ten kaiju súboj ), či výpravou, ale aj príbehom. Stále ale ide len o béčko, ktoré má štandardnú kostru a pohybové znalosti. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vydařené pokračování nenáročného Skyline. Solidní efekty, gigerovské interiéry kosmické lodi, sběr lidí, vytrhávání mozků a snaha nejen přežít, ale i nepřítele zničit. Samozřejmě scénář je naivní, ale současně nabízí napínavou akci. Netřeba se pozastavovat nad drobnostmi, jako je nezničitelný Mark běhající a skákající s propíchnutou nohou coby kamzík alpský. A závěrečný souboj? Jakoby vypadl z japonských monstrfilmů, jen je třeba při střetu červené a modré fandit jiné barvě, než ve Star Wars. Zábavné, oddechové a odsýpající. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Béčko jak sviň a na první díl to vůbec nemá. Jenže jak se přesunem do Asie a přijdou kluci z Raidu, tak to nabere soldní točky a přiznám se, že poslední půlhodinku jsem si pěkně vychutnal. Nepamatuju si, a jestli vůbec někdy, jsem viděl takovou rubanicu s Alienama pěkně na tělo a na pěstičky! Totální porce zábavy a námrd jak šlak. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejné jako první film. Příběh není vyloženě dobrý ani špatný, ale je takový ohraný. Herecky to není nic skvělého, což se ale u béčkového filmu dá čekat, ale prostě má to skvělé efekty, které rozhodně stojí za pozornost, o to víc, že se s nimi nešetří, i když někdy máte pocit, že se některé scény dost opakují. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama