Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Ostatných RoboCopov som nevidel a ani po tom veľmi netúžim. Tento film som si pozrel, lebo figuruje medzi absolútnou top špičkou filmového priemyslu v zozname najhorších filmov všetkých čias na IMDb. A som spokojný. Dostal som to čo som chcel. Veletrápne hlášky, otrasný dej, klišé a smiešna akcia (napr. deštrukcia robota v úvode). Všetko vrcholí, keď RoboCop dostane nový vzhľad - môže lietať. Na tieto "špeciálne efekty" do smrti nezabudnem. To sa nedá popísať slovami, to treba vidieť. Boh stvoril slovo béčko, človek nakrútil RoboCop 3. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Kampak se to propadl akční sci-fi kult let osmdesátých? Devadesátá léta ho vyválela v hnoji lacinosti, zalila močůvkou trapnosti a navrch položila hovénko diletanství. Před lety jsem na to hleděla v nevěřícím zděšení, dnes už bych možná našla i důvody k hlasitému smíchu - kdybych ovšem nejprve našla jediný maličký důvod, proč se na tenhle průjem ubohosti podívat. 15% - asi z nostalgie, objektivní příčinu k hodnocení v kladných číslech nevidím. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nestačím sa diviť tomu zlému hodnoteniu. Prvý a druhý diel boli svojím spôsobom veľké zlátaniny, brutálne a často bezmyšlienkovité, lenže tento mal dej, boj ľudí a korporácií, veľa nezabudnuteľných momentov, napríklad naprogramovávanie RoboCopa, pirátske vysielanie na upovedomenie ľudí, vysťahovávanie ľudí bez ich súhlasu, pomoc polície, ktorá sa pridala na stranu ľudí, možno až na tú bandu grázlov to bolo fajn. Priznávam, človek by už od filmu z 90. rokov čakal niečo normálnejšie, ale mne sa to páčilo viac ako predchodcovia, síce si to brutalitu ponechalo, ale aspoň to bolo na dobrej ceste k niečomu hlbšiemu. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Keď som bol na trojke v kine, ešte som chodil na základnú a pamätám si, že to bol pre mňa dokonalý film, ale s odstupom rokov musím skonštatovať: fúha. A nie v pozitívnom duchu. Na strane druhej, nostalgia je nostalgia a menej ako 2* určite nedám, predsa len je to RoboCop. Ono je ale nápad o prerobenom zmasakrovanom policajtovi lepší, než samotné filmy. Keď si to tak vezmeme, RoboCop ako postava je kult, ale pritom sa môže pochváliť len výborným Verhoevenovým filmom. všetky sequely , seriály hrané, seriály animované, ako i reboot s Garym Oldmanom, sú v lepšom prípade priemerné. V trojka Murphyho prvý raz nehrá skúsený Peter Weller. Niekoho poteší robotický súper s katanou, pre iného bude wtf. Kino Považan NMnV 1993 ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Super béčko,pamatuju si,že jako malej,opravdu malej cíprt,sem měl 3 díl nejradši,nedávno jsem se na to díval a musim uznat,že je to počertech zábavné béčko,které patří do mého srdce z mládí.moralitky a sentiment na vás sice chčijou z každého záběru,ale robocop sype hlášku za hláškou a v mnéhém,je třetí díl lepší,než díl druhý..škoda že každej odzazuje na Verhoveenovu jedničku,se kterou se nedá film absolutně srovnávat,ale zkuste to s dvojkou a pak si promluvíme o 28%....... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (17)

  • Film byl natočen již v roce 1991, ale premiéry se dočkal až o dva roky později, jelikož se produkční společnost Orion potýkala s finančními problémy. (HellFire)
  • Snímek byl natáčen s cílem získat rating PG-13. Rouhání, násilí, prostituce i odkazy na nelegální drogy byly proto minimalizovány nebo úplně vyjmuty. (Terva)

Reklama

Reklama