Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Podle mě tenhle díl dosahuje kvalit jedničky, dost možná je i o chlup lepší. Robocop si evidentně zašel mezi druhým a třetím pokračováním do kina, zhlédl Terminátora a poučil se, jak bejt pořádnej kůl. Takže nám předvádí kousky dříve nevídané. hlášky dříve neslýchané, a lítostivé vzpomínky omezil, takže mu rozhodně nebrání v rozstřílení někoho na maděru. Tím nechci říct, že by film byl bez chybičky, to rozhodně né. Třeba hned úvodní scéna chytí za srdce tak maximálně ze sentimentálních důvodů, páč si člověk vzpomene, jak hrál v mateřské školce kominíčka a jeho výkon byl rozhodně uvěřitelnější než ten rej herců, co si ve filmu hrál na vojáky a bezdomovce. Na druhou stranu, kdo rozhodně neměl chybu, byli ti pankáčští exempláři, před těmi by prchal v hrůze i Johnny Rotten zamlada, teď zastara by z nich dostal rovnou infarkt, což by byla škoda, když na rok 2017 ohlásil duet s Karlem Gottem. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by si mohl podat ruku s filmem Temný rytíř povstal. No ano, je to uplně to samé.. samozřejmě je tu jen ten časový rozdíl s technikou, jinak naprosto stejně "velkolepé", záporák co se tváří celý film drsně a pak má neuvěřitelně debilní smrt, město naruby, převraty, akce, pár až trapných scén.. přesně jako Dark knight rises.. nechápu tedy ty rozdíly v hodnocení lidi :) ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Robocop nám tentokrát trochu změnil vizáž, ale je to zcela nepodstatné. V této slátanině, která je jen další nastavovanou kaší skvělé jedničky a trapné dvojky, je příběh obdobný jako v jedničce - OCP chce získat část města Detroit a tak pomocí šíleného generála a vojenské síly vyklízejí město. Lidé se ale postaví na odpor, a na jejich stranu se přidá i Robo a o výhru je postaráno. Zvláště, když Robo dokáže létat stejně dobře jako navigovaná střela. V tomto dílu umře Lewisová, která zvládla oba dva díly, ale tady si už na ní scénarista smlsnul. Hrdinkou se tak stává málá holčička, která dokáže ovládat i smrtonosné roboty. Naprostou scénaristickou bezmocnost dokonají tři roboti asijského typu, kteří jsou sice skvělí v bojování, ale dokonale tupí. No, přesto je to slušná střílečka a rozhodně to není horší než dvojka. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Keď som bol na trojke v kine, ešte som chodil na základnú a pamätám si, že to bol pre mňa dokonalý film, ale s odstupom rokov musím skonštatovať: fúha. A nie v pozitívnom duchu. Na strane druhej, nostalgia je nostalgia a menej ako 2* určite nedám, predsa len je to RoboCop. Ono je ale nápad o prerobenom zmasakrovanom policajtovi lepší, než samotné filmy. Keď si to tak vezmeme, RoboCop ako postava je kult, ale pritom sa môže pochváliť len výborným Verhoevenovým filmom. všetky sequely , seriály hrané, seriály animované, ako i reboot s Garym Oldmanom, sú v lepšom prípade priemerné. V trojka Murphyho prvý raz nehrá skúsený Peter Weller. Niekoho poteší robotický súper s katanou, pre iného bude wtf. Kino Považan NMnV 1993 ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

RoboCop 3 je slabší než RoboCop 2 a o hodně dost slabší než původní RoboCop. Scénář a děj je mizerný, ale celý film běží v rychlém tempu, takže aspoň, že tak. Postavy zde neprožívají žádný vývoj a nový představitel RoboCopa je špatný. Noví záporáci jsou vyloženě směšní a herecké výkony jsou podprůměrné (až na Nancy Allen). Pro mě je RoboCop 3 zbytečným filmem, který neukazuje nic nového. 1 hvězda. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (17)

  • Otomo (Bruce Locke), kybernetický samuraj, je pocta titulní postavě z komiksu "Ronin" Franka Millera o samuraji, jehož duše je znovu přivedena k životu pomocí futuristické technologie. Bertha Washington (CCH Pounder) odkazuje na Marthu Washington, nezávislou bojovnici z Millerova komiksu „Give Me Liberty“. (HellFire)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 10,7 milionu amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama