Reklama

Reklama

Bývalý zločinec Jacob Sternwood je donucen opustit svůj islandský úkryt a vrátit se do Londýna, kde se jeho syn zapletl do zpackaného loupežného přepadení. Detektiv Max Lewinsky ihned ucítí šanci, jak muže, kterého dlouhá léta neúspěšně pronásledoval, konečně dopadnout. Když se ale ocitnou tváří v tvář, začnou odhalovat mohutné spiknutí, které může stát oba protivníky život. (Bontonfilm)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (245)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VÍŠ CO? CHYCENÍ STERNWOODA MINULOST NEZMĚNÍ.“ … ,,MUSÍ!“...... /// Příběh o detektivovi posedlým kriminálníkem a jedný (velký) boudě (majitelé psů se zklidněj, vo žádnýho Mazlíka tady nejde…). Stylová úvodní podívaná naláká, a i pak v několika pasážích rejža ukazuje, že pro Timura a jeho partu má slabost. A McAvoy mu patolízalsky přicmrndává. Potěšilo mě i obsazení známejch ,,malejch“ herců. Bohužel tím filmová vyvoněnost končí. Příběh zrovna moc objevnejma věcma nehýří, spíš je to taková blbina, snažící se zaujmout zajímavě udělanou akcí, který bohužel není dost na to, aby to byl dobrej akční film. Těžko říct – myslím, že na takovej všední večer, když není do koho píchnout…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ke štěstí mi stačí, když McAvoy a prázdný nábojnice lítaj zpomaleně vzduchem. 2.) Nemám do koho píchnout. 3.) Thx za titule ,,Sagittario“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Lewinsky je o dost menší než Sternwood. Lewinsky je o hodně slabší než Sternwood. Lewinsky nemá žádné charizma - samozřejmě na rozdíl od Sternwooda. Lewinsky vděčí za svůj život Sternwoodovi a proto logicky Lewinsky chce zabásnout Sternwooda. No možná to až tak logické není, možná je to vlastně i lehce pitomé, ale možná, že kdyby měl tradičně skvělý Mark Strong proti sobě rovnocennějšího partnera, tak bych nefandil na tribuně s fanoušky zločince a trochu bych si užil jednoduché protikorupčnímu tažení. ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Dvojka ve složení "měl bych se oholit a jakou plešoun mám štyl" mastí po hlavním městě Britského impéria bez bázně a hany. James hází trubkou jak Veselý na MS v Tegu, sám si odebírá vodu z kolena a hlavně je tak ubohý, že svým Glockem hrozí britské penzistce, jež každý den v 5 P.M. přestává pracovat. Úchvatná záplava kulek se valí po Bond Street a vám připadá, že rejža KUTNUL závěr o dobrých 30 minut! 70% Celosvětový výdělek k 1. 8. 2013: $1,698,920, což je 0,19 násobek budgetu ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Akční scény pěkné, přehledné, ale to je tak všechno, v čem vidím klad filmu. Záporák sympatičtější, než všichni klaďasové, v čele s děsně nudným hrdinou, kterýmu se rozklepou kolena při každý zmínce o výskytu záporáka, filtr stíhá filtr (což při 1080p vlastně vypadá i docela dobře), děj se vleče a s vyjímkou zmíněných akčních scén mě vlastně ani nezajímal a bylo mi celkem fukajs, jak to celý dopadne a kdo koho sejme. 40% PS: Ještě včera to tu mělo jen originální název a najednou... Kterej koumák tohle zase vymyslel?! ()

Foma 

všechny recenze uživatele

Mně to přišlo jako počítačová hra, vlastně úplně nereálná záležitost s uměle vytvořeným světem (je to sice v Londýně, ale nepotkáte v něm nikoho jinýho než účastníky příběhu), což samozřejmě nemusí vadit, ale tady je trochu samoúčelný, mělký jako právě ta počítačová hra. Trochu silnější je to díky Strongovi a postavě policistky, tohle jí snad dělat nemuseli! :-) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli Punch 119 či Betrayer. (MikaelSVK)
  • Keď si Max (James McAvoy) doťahá vodu z kolena, poslednýkrát si potiahne z cigarety, ktorá je očividne dofajčená. Keď ju ale hodí do hrnca s vodou, je vyfajčená iba asi do polovice. (sWONDER)
  • Některé interierové a exteriérové scény byly natáčeny v London College of Communication v Londýně. Scény z tiskových prohlášení byly natáčeny v londýnském City of Westminster College's Paddington Green Campus. (chelseaman22)

Reklama

Reklama