Reklama

Reklama

Bývalý zločinec Jacob Sternwood je donucen opustit svůj islandský úkryt a vrátit se do Londýna, kde se jeho syn zapletl do zpackaného loupežného přepadení. Detektiv Max Lewinsky ihned ucítí šanci, jak muže, kterého dlouhá léta neúspěšně pronásledoval, konečně dopadnout. Když se ale ocitnou tváří v tvář, začnou odhalovat mohutné spiknutí, které může stát oba protivníky život. (Bontonfilm)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (245)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Smrt syna se může stát tím důvodem, proč se Mark Strong, alias známý gangster, zase vrátí na scénu. Tohle se líbí jeho pronásledovateli, detektivovi s tváří Jamese Mcavoye, který se zvednul ze svého kolečkového křesla profesora Xaviera, aby opět dokázal, že thrillery mu jdou. Nebo se o to minimálně pokusil. Pomalé tempo, nudný příběh, střílení, kterého je všude plno, tohle prostě nejsou atributy, díky kterým bude snímek "Chceš pěstí?" vynikat. Někdo tady měl dostat pěstí pořádně, ne jen tak jako by. Občasný twist pro zmatení diváka je zbytečný. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Sice to bylo příjemně krátké a dostatečně scenáristicky zajímavé a inovativní, ale chyběla mi tam ta nekompromisní údernost, jakou měl například Sweeney, proto ta hvězdička dolů, protože tam prostě nebyla nějaká přidaná hodnota, která by například znamenala, že bych si chtěl tenhle film v budoucnu pustit znovu. 75% ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle se opravdu dá říkat totální slabota. Bohužel musím říct, že to byla tak naprosto dějově černá díra, že se tu ani McAvoyův výkon neskýtal tak výrazně a byla jsem spíš zklamaná, jakou nevýraznou a nudnou roli na něj tentokrát ušili, protože když si tam za celý film alespoň dvakrát zařve bolestí, je vidět, že to umí, ale reřisér mu k tomu nedal moc šancí. Ostatní herci byli dost béčkoví a nesympatičtí. Vizuálně to pro mě žádná špička nebyla, i když snaha vidět byla, mám ale už v této záležitosti pár jiných favoritů, kteří by tuto modrošedou zářivou parádu hravě převálcovali. Tento snímek nenabízí vlastně vůbec nic, jen nefalšovanou nudu, zmatenost ve scénáří, nepřehledný děj a úplně postrádá jakoukoliv více zapamatovatelnou akci, která by mohla něčím zaujmout. Vůbec nic tam nejede na sto procent, zápletka zcela upadá. Člověk by si ani nevšiml, že se tam něco obrátilo o 360 stupňů, protože to všechno plyne takovým nezaujatým, odfláknutým způsobem. Neopomenu ještě podotknout, že by si zasloužil pěstí ten, kdo překládal název a k dabingu, jenž jsem k mé smůle musela snášet, jsem málem potřebovala pytlík na zvracení, protože jsem to jinak nesehnala. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Někteří pisatelé to vypíchli až v závěru, já si servítky nebudu brát hned v první větě- kdo to kurde překládal? Hledat film čistě podle názvu, tak se na to nepodívám ani na svatého Dyndy... Teď přikročme k udílení hvězd: jedna hvězda za Marka Stronga, druhá za Jamese McAvoye, třetí za nekomplikovaný příběh na páteční odpoledne, čtvrtá za Marka, pátá za Jamese, minus jedna hvězda za zpomalené scény (u babičky v bytě se sakra nestřílí!), to máme dohromady čtyři. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Chceš pěstí? Ne, děkuji, asi se bez toho obejdu. Eran Creevy a jeho poměrně nečekané zklamání. Dva charismatičtí britové, parádní vizuální stránka a přitom scénář hodný tak maximálně na vyhození z okna. Hloupá, naivní a příliš sebestředná kriminálka, to je tenhle export z Velké Británie. Už když si člověk říkal, že to britové jednoduše umí, vždycky podrazí nohy někdo, od koho byste to jednoduše nečekali. Pokud tedy hledáte akční videobéčko, které se celou dobu tváří jako něco víc, směle do toho. Pokud však čekáte něco víc, hledejte jinde. Větší a uvěřitelnější nápaditost totiž najdete i na obalu od vánočního punče. [55%] ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Automobil, kterým jezdí hlavní hrdina ve filmu, je Alfa Romeo 159. (rainman93)
  • Některé interierové a exteriérové scény byly natáčeny v London College of Communication v Londýně. Scény z tiskových prohlášení byly natáčeny v londýnském City of Westminster College's Paddington Green Campus. (chelseaman22)
  • Jacob Sternwood (Mark Strong) nosí hodinky značky Omega Speedmaster Triple. (dyfur)

Reklama

Reklama