Reklama

Reklama

Bývalý zločinec Jacob Sternwood je donucen opustit svůj islandský úkryt a vrátit se do Londýna, kde se jeho syn zapletl do zpackaného loupežného přepadení. Detektiv Max Lewinsky ihned ucítí šanci, jak muže, kterého dlouhá léta neúspěšně pronásledoval, konečně dopadnout. Když se ale ocitnou tváří v tvář, začnou odhalovat mohutné spiknutí, které může stát oba protivníky život. (Bontonfilm)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (245)

Fíla 

všechny recenze uživatele

Nenašel jsem žádnou smysluplnost, zaujetí, dokonce žádné emoce. Nevyvolalo to ve mně vůbec nic, ani špetku emocí. Strašně rád jsem si zavzpomínal na X-mena, v podání Jamese McAvoye, protože tohle k jeho výkonům vůbec nesedí. Jo, akční film, dobrý, ale je to strašně suché a žádné osvěžení ani příchuť nevzešla takřka z ničeho. Ani ten scénář mě nijak neuchvátil. Typický podprůměrný film, s velkým ničím. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Že by se film nějak namáhal nám představit hlavní hrdiny nebo dostat do děje to se říct nedá. Může to mít svý kouzlo, ale to by chtělo trošku víc než jen Markovo zlý kukuč a nebo dýchajícího Jamese. No a scénár byl originální a objevnej asi jako informace, že loďi se nesmí jedit po silnici. Tonoucí se stébla chytá a proto si tady hledám odůvodnění, proč dát alespoň dvě hvězdy. Jednu prásknu za přestřelku u babičky, protože to bylo tak blbý, že to muselo bejt schválně a druhou dám za zavěrečný titulky, ne nebyli nijak opriginální, ale prostě jsem je rád uviděl. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Syrové britské thrillery s akcí, v nichž hrají prim silné postavy a bezbarvost chladného prostředí, a zbraň je jen prostředkem, nikoliv hrubým základem, na kterém vše stojí, ty můžu. A tady se to povedlo a mě neskutečně sedlo. ~~~ Chtěl jsem si jen něco k večeru pustit, něco nenáročného, žádná životní dramata, něco k odpočinku, a nakonec u toho zůstal civět až do samého konce titulků. ~~~ Příběh to má poměrně předvídatelný, ale s pár zajímavými nápady. Snad všichni zahráli skvěle a nebyla tam snad jediná zbytečná postava v příběhu, ačkoliv je jasné, že xichty Stronga a McAvoye byly hlavním tahákem. Mělo to spád i nápad a i to skvěle vypadalo. Fakt, poplácat kameramana po ramenou. Hrozně se mí líbilo nasnímámí akce a i jednotlivých záběrů a některá by stálo za to si dát jako wallpaper. Včetně ono syrového bezbarvého filtru, který k dění naprosto skvěle sedl. A hodně mě přikvapila i hudba, která dění prostě dávala... drajv. To nedokážu popsat jinak. Jsem překvapen a spokojen a zároveň překvapen, udiven a lehce... zhnusen. ~ Film je to podle mě prostě více než dobrý, skvělý. Proto nechápu, jak to u nás může jít JEN na DVD. Vědět, že tohle půjde do kin třeba i až za měsíc, počkal bych si, protože z trailerů i hlavních představitelů jsem měl už předem pocit, že "tohle by vyjít mohlo". A ono to vyšlo, ale v sále a na velkém plátně tohle prostě mělo být. To je v kině samá česká pitomost ála noční program ČT2, americká fekální komedie apod., a tohle jde jen na DVD - za měsíc! Někdy distributora po zhlédnutí jím opomíjeného snímku pochopím, taky žasnu. Obrovská škoda. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Kriminálka, která by moc chtěla být něčím víc, z Welcome to the Punch se určitě nestane žádná klasika, ale rozhodně se jedná o příjemnou žánrovku, Scénář je dobrý, i když má své mouchy, trochu mi chybělo větší prokreslení postavy Marka Stronga a lhala bych, kdybych řekla, že jsem se v samotném závěru necítila přece jen o něco ochuzená, vyvrcholení filmu zkrátka něco chybí, ale jako celek mě to bavilo a sledování jsem si užila. Režisérovi se povedlo navodit správnou atmosféru, jeho vizuál je zajímavý, přestřelky byly také moc fajn a hlavně James McAvoy a Mark Strong jsou výborní herci, mezi nimi to klapalo. Eran Creevy je mladý britský tvůrce, který podle mě stojí za pozornost, líbí se mi, že se nebojí. 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Smrt syna se může stát tím důvodem, proč se Mark Strong, alias známý gangster, zase vrátí na scénu. Tohle se líbí jeho pronásledovateli, detektivovi s tváří Jamese Mcavoye, který se zvednul ze svého kolečkového křesla profesora Xaviera, aby opět dokázal, že thrillery mu jdou. Nebo se o to minimálně pokusil. Pomalé tempo, nudný příběh, střílení, kterého je všude plno, tohle prostě nejsou atributy, díky kterým bude snímek "Chceš pěstí?" vynikat. Někdo tady měl dostat pěstí pořádně, ne jen tak jako by. Občasný twist pro zmatení diváka je zbytečný. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli Punch 119 či Betrayer. (MikaelSVK)
  • Jacob Sternwood (Mark Strong) nosí hodinky značky Omega Speedmaster Triple. (dyfur)
  • Automobil, kterým jezdí hlavní hrdina ve filmu, je Alfa Romeo 159. (rainman93)

Reklama

Reklama