Reklama

Reklama

Zátah 2

  • Indonésie Serbuan Maut 2 (více)
Trailer 1

Zátah 2 navazuje přesně tam, kde nás děj předchozího snímku zanechal. Rama (Iko Uwais) je opět nucen přijmout roli policajta v utajení, aby poskytl své ženě a dítěti ochranu. Pracuje v protikorupční jednotce vedené Bunawarem, jediným člověkem, kterému může věřit. Rama dostává speciální pověření: musí se infiltrovat do místní zločinecké skupiny mafiánského bosse Banguna. Vrchol řetězce je daleko, krvavá pouť za spravedlností proto začíná v base, kde hnije Bangunův syn Uco. Rama musí získat informace, které by nasměrovaly policejní protikorupční komando k Bagunovi. Po celou dobu se však snaží zakrýt nebezpečnou touhu po pomstě a spravedlnosti, která ho spaluje zevnitř – a díky níž se jak jeho mise, tak i skupina organizovaného zločinu, postupně hroutí. (Cinemax)

(více)

Diskuze

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Vie sa už teda, či je ten rip zhodný s verziou, ktorá má byť premietaná na festivaloch? Či sa v Trenčíne na ten film aj oplatí ísť. 

na příspěvěk reagoval (mOnkey)

 (hodnocení, recenze)

A ty si vem prášek debile a zalez do díry. Nemusíš ho hned urážet, když má jinej názor. Pro mě je tenhle film taky pecka, ale dokážu respektovat cizí názor!

na příspěvěk reagoval Madsbender

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Ne, na netu je verze s dual audio, kde se dá přepínat mezi originální zvukovou stopou a anglickým dabingem. :)

na příspěvěk reagoval Norzog

 (hodnocení, recenze)

TENHLE FILM JE SAMOZREJMNE MEGAPECKA A WACOSLAV1 JE RETARDOVANY HOVADO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Axis

Axis (hodnocení, recenze)

Norzog

I US verze má dle obchodu amazonu originální stopu a stejnou délku (150min) jako UK. Jen u UK není napsán rating. Holt aby se v tom prase vyznalo.

Norzog

Norzog (hodnocení, recenze)

Axis

To ano, ale aspoň podle amazonu má narozdíl od US verze mít k dispozici originální stopu.

na příspěvěk reagoval Axis

Norzog

Norzog (hodnocení, recenze)

Na netu je verze pouze s anglickým dabingem, tudiž to hádám bude US sestřih. Počkám na originální znění.

na příspěvěk reagoval Axis, ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Tak čo teraz boha? Mám si to stiahnuť? Nie že tam je US pussy verzia. Chcem najlepší zostrih v najlepšej kvalite.

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Dadel

Já můžu kvůli práci až v pátek do - oproti Velkému sálu - pidi Času, ale pořád lepší než nic. Myslíte, že na premiéru dorazí Gareth s Ikem?

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Mě je to fuk, já si počkám na velký sál Thermalu, to bude EPIC, vy byste měli udělat totéž

na příspěvěk reagoval (mOnkey)

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Axis

Pokud prostříhání souvisí pouze s délkou, jedna stránka uvádí stopáž 150 minut, což je shodné s údaji tady i na  IMDb. A už je i 1080p.

Axis

Axis (hodnocení, recenze)

Dadel

Bohužel zatím nikdo neví o jakou jde verzi. Zda je to prostříhaná US verze nebo plná UK verze BR. Tipnul bych to na prostříhanou.

na příspěvěk reagoval (mOnkey)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

jasně to víš že jo  ,hele já si umím dát dvě a dvě dohromady a tady je mi to celkem jasný , že vy dvě šmejdi něco kujete , protože jste křivý šmejdi , kteří si nikdy nedají pokoj a Conan tomu hovno rozumí 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak si naser. Mě je to u řiti. to co si mi předtím napsal do pošty je paranoidní kravina. Prostě jsem se nudil a kliknul na tvůj profil. Nic víc teď už vím, že to byla chyba. Nikomu nic nedoporučuju. Navíc Conan ohodnotil ty tebou zmíněný filmy 4*, tak o co ti jde? Naprat si někoho do oblíbenců aby si ho mohl sledovat a jebat se do něj tomu já říkám křivárna první kategorie.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, vegetol.mp

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

ne nevydám si tě z oblíbených šmejde křivej , co dělá tvoje křivá páteř šmejde ? a už naháníš body ve velkém ? pevně doufám že ano , pořádně se plaz u země šmejde , jako špína a dostaneš další bod :)))) 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

A ty si mě vyndej z oblíbenců mrdko paranoidní. A bod od tebe si můžu nacpat akorát tak do prdele. ale co už vlastně bych z něj měl mít radost když jsem (údajně) bodohonič podle tvýho kámoše horibla, tak bych měl mít radost z každýho bodu a neřešit od koho ho dostanu ne? Já jsem podle tebe hajzl křivej, ale k takový trapárně bych se nikdy nesnížil. Takže ubohej si tu tak maximálně ty. Vyndej mě ok? A můžem na to srát. Ty mě seš totiž úplně u prdele kdyby ses do mě furt nesral.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Boha už to vyzeralo, že pôjdem do Trenčína a nakoniec hovno z makom. Ale už to fakt chcem vidieť.

Uživatel Madsbender smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Remake akčního Raidu je v nejlepších rukou

Remake akčního Raidu je v nejlepších rukou

11.01.2022

Už pár měsíců víme, že remake akčního filmu desetiletí The Raid / Zátah: Vykoupení natočí režisér Patrick Hughes (Expendables: Postradatelní 3, Zabiják & bodyguard). Film si objednal Netflix a… (více)

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

20.02.2021

Gareth Evans má za sebou dva fantastické akční snímky Zátah 1 a 2 a taky povedený seriál Gangs of London. Teprve nyní se ale zdá, že jeho kariéra začne stoupat – uzavřel totiž exkluzivní smlouvu s… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Co chystá režisér Raidu?

Co chystá režisér Raidu?

25.11.2017

Gareth Evans má za sebou akčňáky The Raid a The Raid 2, takže se po něm automaticky žádá The Raid 3. Velšský režisér ale s trojkou nijak nespěchá a jeho dalším filmem bude thriller The Apostle, v… (více)

Reklama

Reklama