Reklama

Reklama

Zátah 2

  • Indonésie Serbuan Maut 2 (více)
Trailer 4

Zátah 2 navazuje přesně tam, kde nás děj předchozího snímku zanechal. Rama (Iko Uwais) je opět nucen přijmout roli policajta v utajení, aby poskytl své ženě a dítěti ochranu. Pracuje v protikorupční jednotce vedené Bunawarem, jediným člověkem, kterému může věřit. Rama dostává speciální pověření: musí se infiltrovat do místní zločinecké skupiny mafiánského bosse Banguna. Vrchol řetězce je daleko, krvavá pouť za spravedlností proto začíná v base, kde hnije Bangunův syn Uco. Rama musí získat informace, které by nasměrovaly policejní protikorupční komando k Bagunovi. Po celou dobu se však snaží zakrýt nebezpečnou touhu po pomstě a spravedlnosti, která ho spaluje zevnitř – a díky níž se jak jeho mise, tak i skupina organizovaného zločinu, postupně hroutí. (Cinemax)

(více)

Diskuze

JohnyMaSpani

JohnyMaSpani (hodnocení, recenze)

Kurva, po včerejšku další vlna nadšených ohlasů a lidí, co už to viděli a my si můžeme tak akorát počkat na další Troškovinu, mě to tak sere . . .  Hodnocení na imdb ještě povylezlo

Uživatel Rominator smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Rominator

tohle prostě nemám rád , já bych se na to nedovedl kouknout , to člověk vidí pět minut tady , pak další tří minuty tady , pak šest trailerů , to je na hovno to člověk pak z toho filmu nic nemá , pač už v utržcích viděl vlastně celé

na příspěvěk reagoval Rominator

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

já mám rád HK filmy jako For Lung , ale filmy kde hrdina vyskočí do vzduchu a postřílí deset nepřátel , to je prostě pííííčovina 

Uživatel Rominator smazal svůj příspěvek.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Weyden

Myslel som to skôr tak vo všeobecnosti, jednoducho v rámci akčného žánru mi práve pri Hong Kongskej produkcii postavy najviac prirastú k srdcu, najlepšie funguje chémia medzi kladnými a zápornými postavami, najviac ma bavia také tie doplnkové osobné línie a podobne. 

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ja viem, však som len spomenul, že asi už iba to čaro Hong Kongu mi bude chýbať k tomu, aby to pre mňa bolo úplne dokonalé. 

na příspěvěk reagoval Weyden

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

sniper18

tak tohle s HK nemá a nikdy ani nebude mít nic společného , jako fajn Volavka mafiáni a policajti nastrčili té druhé straně svého člověka , ale tohle je úplně o něčem jiném 

na příspěvěk reagoval sniper18

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Zaujímavé, tak Berandal má až dve a pol hodiny a pritom takéto scény, ktoré mi sami o sebe prídu veľmi vydarené sa do plného filmu ani nedostali. Tak to potom aj úroveň slabších scén bude pravdepodobne veľmi vysoko. No som teda poriadne zvedavý, či to bude skutočne absolútny vrchol čistokrvného akčného žánru, ale subjektívne to moc nečakám, predsa len to nemá tú poetiku a čaro starého dobrého Hong Kongu. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ten jeden to přeci přežil ne ? ten co bodl toho , co z policisty udělal cedník 

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Madsbender

jo, tak ten výstřel, to asi ano, taky jsem si říkal, že je to borec. Vůbec ten policajt byl zřejmě nějaký hrdina nebo co, že šel zastavit takovou přestřelku bez zavolání jakékoliv posily. Ano, to bylo nedomyšlené :) Jinak smrt všech je zcela logická, v tak malém prostoru při použití takové firepower :)

na příspěvěk reagoval Madsbender

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Okrem faktu, že proste MUSIA zomrieť všetci (režisérsky zámer), tak aj všetci zákonite zomrú, a chcípajúci policajt z posledných síl vo fyzicky vypätom melodramatickom zábere strelí posledného "utekajúceho" cez pol ulice priamo do stredu hrudníka... Asi toľko :-)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Související novinky

Remake akčního Raidu je v nejlepších rukou

Remake akčního Raidu je v nejlepších rukou

11.01.2022

Už pár měsíců víme, že remake akčního filmu desetiletí The Raid / Zátah: Vykoupení natočí režisér Patrick Hughes (Expendables: Postradatelní 3, Zabiják & bodyguard). Film si objednal Netflix a… (více)

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

20.02.2021

Gareth Evans má za sebou dva fantastické akční snímky Zátah 1 a 2 a taky povedený seriál Gangs of London. Teprve nyní se ale zdá, že jeho kariéra začne stoupat – uzavřel totiž exkluzivní smlouvu s… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Co chystá režisér Raidu?

Co chystá režisér Raidu?

25.11.2017

Gareth Evans má za sebou akčňáky The Raid a The Raid 2, takže se po něm automaticky žádá The Raid 3. Velšský režisér ale s trojkou nijak nespěchá a jeho dalším filmem bude thriller The Apostle, v… (více)

Reklama

Reklama