Reklama

Reklama

Zátah 2

  • Indonésie Serbuan Maut 2 (více)
Trailer 4

Zátah 2 navazuje přesně tam, kde nás děj předchozího snímku zanechal. Rama (Iko Uwais) je opět nucen přijmout roli policajta v utajení, aby poskytl své ženě a dítěti ochranu. Pracuje v protikorupční jednotce vedené Bunawarem, jediným člověkem, kterému může věřit. Rama dostává speciální pověření: musí se infiltrovat do místní zločinecké skupiny mafiánského bosse Banguna. Vrchol řetězce je daleko, krvavá pouť za spravedlností proto začíná v base, kde hnije Bangunův syn Uco. Rama musí získat informace, které by nasměrovaly policejní protikorupční komando k Bagunovi. Po celou dobu se však snaží zakrýt nebezpečnou touhu po pomstě a spravedlnosti, která ho spaluje zevnitř – a díky níž se jak jeho mise, tak i skupina organizovaného zločinu, postupně hroutí. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tak teda nej poster : 1-RUNNERS-UP!  2-By Hasan Bajwa  3-HONORABLE MENTIONS  asi tak  , ta pěst je prostě nej nej 

na příspěvěk reagoval ywo666

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

tak , tak , souhlas , jednička byla fajn , dvojka je sice tak dobrá  ,ale jak už sem řekl předvídatelnost šla na ruku s odlehčenou atmosférou a to je kámen úrazu 

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

jednička je čistokrevná akce a dvojka legendární hášky!! fakt...když sem byl na dvojce v kině tak sem řikal jak je ta akce tragická ale nesly to hore perfektní hlášky a narážky:) doufám že ve 3 bude mix! (super akce a estě suprovější hlášky:) )

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

já to mám naopak, jednotka byla velice osvěžující, se skvělou choreografií a hláškami, dvojka kromě využití Chucka a Arnolda slabý odvar, navíc to Bulharsko či Rumunsko bylo prostě strašné.

na příspěvěk reagoval Deryll, Yoshitsune, ywo666

Vykuk

Vykuk (hodnocení, recenze)

Už aby to bylo v lepší kvalitě, jestli to bude z půlky taková řežba, jako jednička, tak budu spokojen:) Zatím názory tady dobré, takže po obrovském zklamání z Protectora 2 a In the bloood s Ginou, by mi tohle mohlo zpravit chuť:)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Expendables sou už o ničem přijedou někam , někdo je tam nasere pak toho dotyčného nahání a pak ho zastřelí , no už dvojka byla taková předvídatelná a nudnější 

na příspěvěk reagoval Madsbender

 (hodnocení, recenze)

Dejte si to! Je to neskutečná ultimátní řežba!! Bez přehánění, Expendables 3 to budou mít hodně těžký, aby se tomuhle nářezu aspoň vyrovnali!!!

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ne ne , tenhle film do kina ne , doma mám vlastní kino takže fakt , navíc už vidím jak se Wacík řití do kina a jak tomu moc šancí nedává a že už se mu to nelíbí , ale že tam teda vypraví a po kině hned sem příjde (jak jinak ) a že buď se mu to teda hrozně moc líbilo a že on už od začátku tvrdil , že se mu to bude libít a nebo že to je Asijská sračka a ten odpad si tedy zaslouží , takže kino fakt ne :-D

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

Paul_cz

Určitě by na tom tratili . . u The Worlds End taky plná diskuze nažhavených lidí a pak psali, jak byli v kině sami nebo v malých skupinkách.

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Weyden

Do kin chodí mnohem větší sračky (a méně známé). Tohle by klidně mohlo mít úspěch a solidní návštěvnost, když by se o tom povědomí rozšířilo přes word of mouth.

na příspěvěk reagoval jarkolar, Weyden

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

prostě je lepší chvilku počkat , když se to vydrželo až do teďka , nějaký měsíc to už nic neni 

Weyden

Weyden (hodnocení, recenze)

Paul_cz

V kinech to určitě nebude. V celé republice by na to šlo maximálně pár stovek lidí, ani to ne. Možná někdy na nějakém festivalu. 

na příspěvěk reagoval Paul_cz

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Je nějaká šance že se tohle objeví u nás v kinech ?

A jinak já teda osobně vždy čekám na 1080p verzi. Když už koukám na film a věnuju tomu svůj drahocenej čas, tak chci aby to vypadalo co nejlíp. Plus na 55" plazmě vypadaj 1080p filmy lahůdkově. Nevadí mi si počkat, furt je co dělat.

na příspěvěk reagoval Weyden

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

dvdscr bývaj náhodou většinou dobré, alespoň z mé zkušenosti. Nebo alespoň tak 50/50. Tento rok mě kvalitou zklamal jenom Phillips a Hobit. Rivalové.. to snad ani nebyl dvdscr, ne? Stejně jako Gravity vyšel jakýsi 720p (samozřejmě to je trochu lživé pojmenování) strašně rychle. Pravda u Rivalů byl horší než u Gravity

na příspěvěk reagoval Madsbender

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tiež si myslím. Ja toho okrem toho pozerám toľko, že mi ani nevadí keď to chvíľku trvá, aspoň sa mi dovtedy prevetrá disk. Alebo peňaženka :-D

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

WEBrip je super, ale dvdscr sú často o hovne. Chcel som si tak pozrieť Rivalov a Kapitána Phillipsa, ale keď som to uvidel, radšej som si ešte chvíľku počkal.

FaFr

FaFr (hodnocení, recenze)

A na porno se taky koukáte v BR kvalitě což? Taky máte úctu k hercům a odvedené dřině ne? Nepotřebuju tu nejlepší kvalitu, aby mě film rozsekal. Pamatuju si, v jaký kvalitě jsem před dávnou dobou viděl porpvý Věc. A to byla věc! Ten film mě naprosto dostal i přes otřesnej obraz co jsem měl a od tý doby na něj nedám dopustit. Naopak avatar - kino - a nic. Souhlasím v Wacou . . .

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

Remake akčního Raidu je v nejlepších rukou

Remake akčního Raidu je v nejlepších rukou

11.01.2022

Už pár měsíců víme, že remake akčního filmu desetiletí The Raid / Zátah: Vykoupení natočí režisér Patrick Hughes (Expendables: Postradatelní 3, Zabiják & bodyguard). Film si objednal Netflix a… (více)

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

20.02.2021

Gareth Evans má za sebou dva fantastické akční snímky Zátah 1 a 2 a taky povedený seriál Gangs of London. Teprve nyní se ale zdá, že jeho kariéra začne stoupat – uzavřel totiž exkluzivní smlouvu s… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Co chystá režisér Raidu?

Co chystá režisér Raidu?

25.11.2017

Gareth Evans má za sebou akčňáky The Raid a The Raid 2, takže se po něm automaticky žádá The Raid 3. Velšský režisér ale s trojkou nijak nespěchá a jeho dalším filmem bude thriller The Apostle, v… (více)

Reklama

Reklama