Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (369)

tron 

všechny recenze uživatele

Filmu sa darí v niekoľkých scénach budovať strašidelnú atmosféru a napätie. Potešil ma tiež záver, aj keď je mi jasné, že sa v tom tvorcovia začínajú strácať a zamotávať, ak k tomu mimochodom náhodou nedošlo už v dvojke. Dosť výrazne som sa nudil a preto dávam 40%. Tak málo som doteraz ešte žiadnemu dielu tejto ságy nedal. Ale inak to vlastne bolo celkom fajn a potešila tiež sexi tínedžerka v titulnej úlohe. ()

DH3Factor 

všechny recenze uživatele

Lekačky ohrané již v předchozích dílech + vesmírná odyssea v obýváku + je to pořád strašně creepy and weird + vymaštěná blonďatá teenka, nerd, dva malí chlapečci a několik postav předurčených ke zkáze + kočka + dílo satanovo. Vhodné maximálně k pobavení skupiny podnapilých delikventů. (Pokud to opravdu musíte vidět, tak doporučuji ve slovenském znění. Čudák Robbie je totiž do pekla nepřekonatelný!) ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl téhle laciné série už jasně ukazuje, kdo je cílovou diváckou skupinou. Mladí (15tiletí) herci nejsou špatní, ale asi si sami dokážete představit obsah jejich dialogů. Ono potom ani není divu, pokud tahkle vypadá typická americká rodina - tata kravaťák, matka bývalá rozkuřovačka, týnejdžrovská dcerka s xichtem anděla, velkej barák, samej počítač, Kinect atd. - že jim přidávájí do každé domácnosti poltergaist, dyť já jim ho taky přeju! Po čtyřech dílech jsem se sice nikam nedostali, ale na druhou stranu, tohle jako samostatný článek působí aspoň trochu kompaktně. Na minulý díl to nemá, ale první a druhý to do kapsy strčí. Lekačky fungují dobře, jinak nic nového. 55% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $53,921,300Tržby Celosvetovo $142,793,842Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,062,516 //počet predaných kusov 97,625Tržby za predaj DVD v USA $8,525,008 //počet predaných kusov 492,822║ čistá amatérčina ostane len amatérčinou, nechápem význam tejto prázdnej statickej série, jedine v tom že by to chcelo prekonať zívačkový Twilight /20%/ ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Opakuje se to neustále dokola, tvůrci někdy přidávají nové nápady. Blbý je to, že z toho neumí udělat pořádný horor. Postavy naprosto nesympatické, nějací se chovají jako blbci. Nápad se ale trochu povedl. Tentokrát s ním i trochu pracovali. Konec slabý, ale svůj účel splnil. No nic, dávám 2* SPOILER! I když všichni zhebli, tak se jedný povedlo dostat aspoň na zahradu... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 53,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 142,8 mil. (NIRO)
  • Keď príde Ben (Matt Shively) za Alex (Kathryn Newton) a bavia sa o tom, že sa pôjdu von prejsť, má Alex vlasy v cope a sú strapaté. V ďalšej scéne, keď sú v domčeku na strome, ich už má upravené a cop je vyžehlený. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama